Esim benim tarafimda ama oda istiyor ailesinin cocugu gormesini off bilmiyorum bi yandan gostermicem diyorm bi yandan vicdanim el vermiyor..Konuya bak gerilim filminden çıkmış gibi !!
Eşin senin tarafındaysa gösterme boşver..
Valla bizde bilmiyoruz fazlasi var azi yok bu yazdiklarimin.. Simdiki aklim olsa evlenmezdim hic birinede göz yummazdim iste zamaninda salaklik yaptim seviyorum evlenince o kadinda duzelir sandim yok olmadiArkadaş Belçika'da oturup gerçek kesit tadında olaylar yaşamayı nasıl başarıyorsunuz?
çünkü orada da aynı türkiyede köyde yaşıyormuş gibi yaşıyorlar sanırım..burda da çok okuyorum,kız y,dşında yaşıyor orda doğmuş büyümüş ama türkiyede sevgili yapıp,kul köle oluyor.Arkadaş Belçika'da oturup gerçek kesit tadında olaylar yaşamayı nasıl başarıyorsunuz?
Haklisin ama ister istemez esim her hafta annesinin yanina gidiyor geldigindede keske bizimkilerde cocugu gorse sevse diye basliyor uzuluyor onada kiyamiyorum ama bende sasirdim kaldimObaa olaya bak ya ne biçim!
Bence hic bi b.. Yapamaz. Siz keyfinize bakin herkesin bedduası kabul olsaydi yasayan insan kalmazdı
eşiniz bu kadınla hala görüşüyor mu yani?????????????halasıyla??Haklisin ama ister istemez esim her hafta annesinin yanina gidiyor geldigindede keske bizimkilerde cocugu gorse sevse diye basliyor uzuluyor onada kiyamiyorum ama bende sasirdim kaldim
Evet oz kardesinide halasi evlatlik almis oda laf sokuyordy yenge bunu boylemi yaptin soylemi diye simdi 18yasinda ona cocugu gostermeye basladik..gecenlerde evimize dahi geldi hic istemedim ama esim istedigi icin bisey demedim..esim her hafta annesine gider yoksa kadin arar cagirir gel diye. Esim beni seviyor tutuyor ama yeri geliyor kavgalarimiz oluyo sirf ailesi yuzunden..bide trye gitcez dha bi ay var ama hergun dusunmekten sinir oldum kadin orda olsa olay cikarir ve hepsi esimin ailesi oldugu icin onu tutarlar..esimide sustururlar onlar kac kisi biz iki kisiyizkardeş olayını anlamadım...öz kardeşini yine halası mı evlatlık alıyor?onun konu ile ilgisi nedir?
eşiniz halasını görmek istemiyor,bağını koparmış.neden tedirginsiniz? o evde görseniz de çıkar gidersiniz? bebeğinizi de sizi de ölsün diye beddua eden kadınla aynı evde olmayın..eşinizden yana da sıkıntı yok gibi..
kendinize sorun etmeyin bence ..
Gorusuyor eveteşiniz bu kadınla hala görüşüyor mu yani?????????????halasıyla??
adamın karısına çocuğuan beddualar deden insanla???
valla ne desem bilemedim..eşinizde de az gurur olsa iyi olurmuş..ya da vicdan mı desem bilemedim..Gorusuyor evet
Ayri eve cikarak tepkimizi gosterdik diyor.. Cocuk oldu artik bari onu gorsunler diyor bakalim nolcak bu isin sonu nereye gitcekvalla ne desem bilemedim..eşinizde de az gurur olsa iyi olurmuş..ya da vicdan mı desem bilemedim..
bu durumda asla görüşmezdim ve çocuğumu da göstermezdim...
Evet gorusmeye devam ediyor,öz annesi turkiyede..ben daha tanismadim bi ay snra gidip taniscam,pek karismiyor oz annesi bu konuya ztn herkez halasinin tarafini tutuyor cunku onlara gercekleri anlatmiyor hep beni kotuledigi icinEşin halasiyla görüşmeyi hala kesmedi mi?
Bir de esinin gercek annesi nerde? Onunla konusup görüşün.
Yazinizdan pek bir sey anlamadim eger annesi hakkinda yazdiysaniz kacirdim kusura bakmayin.
Evet gorusmeye devam ediyor,öz annesi turkiyede..ben daha tanismadim bi ay snra gidip taniscam,pek karismiyor oz annesi bu konuya ztn herkez halasinin tarafini tutuyor cunku onlara gercekleri anlatmiyor hep beni kotuledigi icin
sen bunları bile bile neden evlendin peki sevgi herşey değil işte allah uzak tutsun seni de çocuğunu da bu insandanEvet gorusmeye devam ediyor,öz annesi turkiyede..ben daha tanismadim bi ay snra gidip taniscam,pek karismiyor oz annesi bu konuya ztn herkez halasinin tarafini tutuyor cunku onlara gercekleri anlatmiyor hep beni kotuledigi icin
Oz annesine anne diyor sadece okadar pek bi iletisimi yok ztn anneside oglum diye arayip sormuyor sanki oz annesi hala gibi mesafeli davraniyorBu kadar olaydan sonra hala nasil gorusebiliyor esiniz aklim almiyor.
Bence sizin şuan ki sorununuz halasi degil, eşiniz. Görüşmeyi kessin. Zaten gercek anneside degil.
Siz gercek annesi ile görüşün. Duruma göre anlatirsiniz gelismeleri.
Esiniz öz annesine nasil davranıyor? Yakin, uzak. Annesi gibi görmüyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?