Simdiki aklim olsa ztn evlenmezdim heralde ozmn ki bundan uc sene once hersey toz pembe geldi galiba gozume bilmiyorum ama cok sevdik birbirimizi halada oyle seviyoruz ama bu durumlarda yipratiyor insanisen bunları bile bile neden evlendin peki sevgi herşey değil işte allah uzak tutsun seni de çocuğunu da bu insandanhala hala değil chuckynin halası
değil çocugumu göstermek bana ve cocuguma beddua eden kadın anasıda olsa halasıda olsa kocam görüşse kıyamt koparAyri eve cikarak tepkimizi gosterdik diyor.. Cocuk oldu artik bari onu gorsunler diyor bakalim nolcak bu isin sonu nereye gitcek
kardeş olayını anlamadım...öz kardeşini yine halası mı evlatlık alıyor?onun konu ile ilgisi nedir?
eşiniz halasını görmek istemiyor,bağını koparmış.neden tedirginsiniz? o evde görseniz de çıkar gidersiniz? bebeğinizi de sizi de ölsün diye beddua eden kadınla aynı evde olmayın..eşinizden yana da sıkıntı yok gibi..
kendinize sorun etmeyin bence ..
allah kurtarsın o zaman canım çok üzüldüm gerçekten inşallah eşin de soğur iyice bu insanla hayatta yüzünü görmezsinizSimdiki aklim olsa ztn evlenmezdim heralde ozmn ki bundan uc sene once hersey toz pembe geldi galiba gozume bilmiyorum ama cok sevdik birbirimizi halada oyle seviyoruz ama bu durumlarda yipratiyor insani
var şekerim oluyor öyle şeyler benim arkadaşımın babaannesi de amcasının çocuğu olmuyor diye arkadaşımın kardeşini zorla alıp amcaya vermişBu ailede var bise..
İki evladini kim verir gorumcesine evlatlik diye..
Ama zorlaymis iste burda bir degil iki cocuk birden..allah kurtarsın o zaman canım çok üzüldüm gerçekten inşallah eşin de soğur iyice bu insanla hayatta yüzünü görmezsiniz
var şekerim oluyor öyle şeyler benim arkadaşımın babaannesi de amcasının çocuğu olmuyor diye arkadaşımın kardeşini zorla alıp amcaya vermiş
bakalım anne ne şekilde canım belki kadını delirttiler bişey yaptılar kimse vermez ki yoksa iki çocuğunu ama oluyor böyle şeyler ben birkaç kişiden daha duymuştumAma zorlaymis iste burda bir degil iki cocuk birden..
Gerci benim de aklima geldi anneyi mi ezmisler acaba cocuklarla cok ilgilenmiceksin halayi anne gorsunler diye..
Oz anne de pek ilgi gostermiyormus cunku konu sahibi oyle dedi..
Ama bilemedim yinede gunah almiyim dedim ama bana sanki hala gelini ezip cocuklari elinden koparmis gibi geliyor
Annesi gelip sevebilir. Siz götürmeyin. Normal insan evlendiler diye bıçakla milleti kovalamaz. Ya çocuğa bişey yaparlarsa.Haklisin ama ister istemez esim her hafta annesinin yanina gidiyor geldigindede keske bizimkilerde cocugu gorse sevse diye basliyor uzuluyor onada kiyamiyorum ama bende sasirdim kaldim
Çocuk büyümüştür artıkAnnesi gelip sevebilir. Siz götürmeyin. Normal insan evlendiler diye bıçakla milleti kovalamaz. Ya çocuğa bişey yaparlarsa.
AblamAnnesi gelip sevebilir. Siz götürmeyin. Normal insan evlendiler diye bıçakla milleti kovalamaz. Ya çocuğa bişey yaparlarsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?