(Üvey) kuzenime yumruk attım napmaliyim?

Valla ben dilemezdim. He yumtuk atar miydim,bilmiyorum. Bana dese neyse de,konu annem babam kardeslerim falan olunca benim de gozum donerdi kesin. Atardim herhalde.

Dilemezdim ozur falan...

Aklıma şu video geldi, Yılmaz'ın numarasını sileceksin deyip deyip kıza geçiriyordu ya hani Çok iyi ya!
Ama zilli kaşınmış şimdi, şiddeti savunmuyorum ama bir gülesim geldi
Bir tokat atıp bir de saçını parmaklarına dolayıp geriye doğru çeker kız milleti, sen kickbox yapmışsın ya Ben daha nasıl yumruk atılır bilmem valla. Hiç bir canlının üzerinde denemedim daha

fake misin gerçek misin bilmem.
anlattığın gerçekse pek iyi yapmışsın.
ama başka bir üyenin dediği gibi yumruk yerine saçını eline dolaman daha zevkli olurdu

Seni baya bi tahrik etmis. Sonuna kadar haklisin ama ozur dilemelisin gidip darp raporualabilir. Gözünun Fotoğrafını cekip sonra sana karsi kullanabilir. Ozur dile ve mesafe koy görme konusma gerekiyosa sende tahrik et.

Aklıma yumruk attığım 3 kişi geldi bir an

Ne günlerdi be

off yumruk atma parmak acıtıyor ya
o yüzden de direkt saça girişme saç kısaysa yüz cımaklama ama şiddete karşıyız tabii ben söz konusu olsam +18 küfürler olurdu

Bir yumrukla kaldıysan iyi ben olsam saçlarını da yolardım ailem hakkında laf edecek adam önce bir destur çekecek sonra derin nefes alıp konuşacak, git bir de diğer gözüne vur özür falan da dileme g.tü arşa değer iyice

off yumruk atma parmak acıtıyor ya
o yüzden de direkt saça girişme saç kısaysa yüz cımaklama ama şiddete karşıyız tabii ben söz konusu olsam +18 küfürler olurdu
Ben ancak spor yaparken yumruk atıyorum, o da pek güçlü değil, ancak okşar milletin yüzünü şaka bir yana da kimsenin kimseye vurmaya hakkı yok, parmağının ucuyla dokunamaz. Şimdi koca şiddetinde hepimiz kaplan kesiliyoruz bunun da farkı yok şiddet şiddettir.
irlandalı ???
İs that you ?
Hahaha adama hiçbir şey etki etmiyordu, sandalyeyle giriştiler bana mısın demedi. Ama adam profesyonel boksörmüş. Tuttuğunu tek eliyle fırlatır be o! Hepsinin marmelatını çıkarabilirdi yine az dövmüş

Keşke yapmasaydınız diyeceğim de fazla damarınıza basmış.
Bazı zamanlar o yumruğu çok hayal etmişimdir ama yapamamışımdır. Sizin reflekslerde sorun var :)
Dilemeyin bence..
Ama arkanızı kollayın.

etini kızgın şişle dağlasaydın ?
muhattap bıle olmaman gereken yerde davranısın hıc hos olmamıs
kendını ondan daha kotu duruma dusurmussun

Göze yumruk pek şık olmamış.
Sana tavsiyem barissan bile açığını o kiza belli etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…