(Üvey) kuzenime yumruk attım napmaliyim?

Herkesin içinde şirin olun ona karşı.Yanlız kalınca çok uğraşma öbür gözünüde şişiririm diyin. Onun gibi olun sizde.Anca başa çıkarsınız.

Bakın mesele sizin haklı olmanız, hakarete uğramanız, ailenize karşı hassas olmanız ya da o kızın iğrenç bi insan olması değil. Mesele duruma verdiğiniz tepki.

Ne geçti bu tepkiyle elinize?

Kız geri mi bastı?

Hatasını mı anladı?

Bi daha konuşurken 2 defa mı düşünecek?

Hayır. Aksine daha da densizleşecek, tüm o mağduriyetiyle üstünüze üstünüze oynayacak. Damarınıza basacak. Kendi anne-babanızın gözünde bile haksız duruma düşürmeyi başarmış sizi, hiç durur mu? Sizi kötülemek, kendini aklamak için muazzam bi fırsatı var elinde.

Yani siz o yumruğu o kıza değil, kendi itibarınıza, güvenilirliğinize, efendi insan imajınıza atmışsınız. Onun morluğu 2 haftaya iyileşir ama sizin imaj için aynısını söyleyemicem.

Şu güne kadar her terbiye sınırını aştığında lafınızı esirgemeyerek verebilseydiniz ağzının payını hem içinize atıp atıp böyle duygu patlamaları yaşamazdınız hem de o bu kadar cesaret bulamazdı.

Ayrıca tamam bugün siz hem haklı hem güçlüymüşsünüz. Ama başka bi gün haklıyken güçsüz durumda kalıp o yumruğu gözüne yiyen siz olabilirsiniz. Tek yumrukla yırtarsanız iyi tabi.

Elinizi bi kere havaya kaldırdınız mı ortada artık haklı haksız yoktur. Tavsiyemi tekrarlıyorum o yüzden, toplayın aileyi bi araya, annenizden özür dilemesini saglayın. Sonra da siz özür dileyin.

Not: Bi üyenin yazdığı gibi dip boyan gelmiş deseler olay çıkaracak sözde barış elçileriyle karıştırmayın beni. Üşenmeyip açtığım son konuya bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Son düzenleme:
Gerçekten dehşetle okuyordum ki yorumları çok şükür sizin ve bir kaç arkadaşın yorumunu gördüm. Şiddet şiddettir. O eşini döven adamlara da soralım bakalım o zaman neden dövmüşler, belki kadın da ağır küfür etti, adamın ailesine, haysiyetine laf etti. O zaman haketti mi diyeceğiz kadına. Kimsenin kimseye dokunma hakkı yoktur, olamaz da. O terbiyesizlik yapmıştır, evden kovsaydı ağzının payını verseydi ve bir daha muhattap olmasaydı. Şu an malesef ki haksız konu sahibi ve daha gerçeği suçlu da.

belki kadın da ağır küfür etti, adamın ailesine, haysiyetine laf etti
Erkek olsam ve karım haysiyetime, aileme küfür ederse tabikide döverim.
Gerçi cinsiyetle alakası yok haysiyetime şerefime, aileme laf eden biri yer benden ya yumruğu ya tekmeyi.

Benm anlamadığım baban niye senin tarafında durmamış ???
Bir insan bi insana durduk yere yumruk atmaz herhalde bir de kız cocuğu, ates olmayan duman cıkmıyoki sonucta

Bende olsam yumruğu indirirdim ve öldürseler özürdilemezdim.Annenin görgüsüzlüğü bilmemne dicek yüzüme yüzüme bende medeniyet aricam öylemi? kimse kusura bakmasın.Boşver ne özürdile ne yüzüne bak,yüzündeki moru geçsede sana karşı göt korkusundan hadsizliği bidaha yapamaz.Tüh.Sadece bitane vurmuşsun ben bitek ona üzüldüm! Çok rica edicem özür mözür dileme.Yırtık olan kazanıyo büyük sözünden çıkamayan terbiye bilen kaybediyo böyleleri yüzünden.O yüzden LÜTFENNNNN!!!!! Herkes bi haddini bilsin.Salak karı.

cnm şiddete her ne kadar karşı olsamda kız gerçekten haketmiş ellerine sağlık sakın özürde dileme. bidaha sana böyle hakaretler etme yüzünü bulmasın kendinde.

üvey olması yumruk atılabileceği yada atılamayacağı anlamına mı geliyor?

Erkek olsam ve karım haysiyetime, aileme küfür ederse tabikide döverim.
Gerçi cinsiyetle alakası yok haysiyetime şerefime, aileme laf eden biri yer benden ya yumruğu ya tekmeyi.
Elbette sizin düşünceniz, ama yukarıda bahsettiğim karşı cins durumu değil. Şiddet uygulayan herkesin elbette kendince sebepleri vardır, ama bu onları haklı konumuna getirmez asla. "Şiddete Hayır" diye yıllarca boşuna mı uğraşıyoruz diye düşündüm yazılanları okuyunca. Kuzen zaten hatalı hatta afedersiniz ama terbiyesiz, saygısız biri. Ama konu sahibinin haklı iken haksız duruma düştüğünü düşünüyorum hala, ve davranışını onaylamıyorum asla.

Elbetteki haklıyken haksız konumuna düştü ama şimdi eğer özür dilerse kuzeni "benden özür diledi" diye havalanacak.
Bazı insanlar cidden konuşmayla anlamıyor.

Üzerine bir de kafa gömmeliydiniz.

Şaka bir yana sakın özür dilemeyin. Tamam biraz ağır olmuş ama bir daha annenize görgüsüz deme cüretini gösteremez.

Elbetteki haklıyken haksız konumuna düştü ama şimdi eğer özür dilerse kuzeni "benden özür diledi" diye havalanacak.
Bazı insanlar cidden konuşmayla anlamıyor.
O konuda hemfikirim; ben de olsam özür dilemezdim, ama bir daha da muhattap olmazdım, en başta yapması gerektiği gibi. Ben konunun özür kısmı için yorum yapmamıştım, yaptığının hatalı bir davranış olduğunu belirtmek için yazmıştım.

Ya basligi gordukce gulmeden edemiyorum bi bayan nasil yumruk atarki,o resim gözlerim in önüne geldikce Yani iteklersin, sacini cekersin filan ama yumruk???

Yumruk icin ksr bakmada dediklerim icin ozur dilemiyorum arkasindayin dersin.. tovbe estefirullah

Ve hala aynı cevaplar yazılıyor. Tabi ki de döverim ifadesini kullanmış bir arkadaş. Ya hu nasıl bir mantıktır bu? Şiddet çözüm mü şimdi. Şiddet ve cinayet arasında güç farkı var sadece. Bayan sinirlenince yumruk atar, saç çeker ; adam sinirlenince ölünceye kadar döver ki erkek kuvvetiyle çok da uzun sürmez bu olay. E o zaman adam da haklı, ne diyelim ki başka.

Rapor mu alıyor Muş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…