Ben olsam ozur diliyorum diye gidip diger gozunu de morartirdim ırıspının
Bakın mesele sizin haklı olmanız, hakarete uğramanız, ailenize karşı hassas olmanız ya da o kızın iğrenç bi insan olması değil. Mesele duruma verdiğiniz tepki.Hayır nefretle alakası yok aslında evet sevmezdim kendisini birçok densizliklerinede göz yumdum ama anneme hiç kimse laf edemez. Sürekli dedemlere masum kızı oynuyor ama yediği hatları herkes biliyor. Nefret etsem önce onları dökerdim ortaya.
23
Ben bırak yumruk atmayı kolay kolay sinirlenmem bile. Hayatım boyunca sayısız küfür yedim sesimi çıkarmadım ama söz konusu aile olunca ben bile kendimden korkarım. Hemen birine vurdum diye canavar ilan ettiniz beni hiç hoş değil. Müşteri benim ekmeğim. Darp raporu alacakmış zaten umrumda bile değil alsın.
Zaten üvey babaannem bütün halalarima amcalarıma anlatmış hepside tahrik etmeselermis yeğenimizi lokumumm boşuna yapmamıştır demişler kadın iyice düşman oldu bana azarlayıp duruyor.
Hmm evet gelişmiş insanlar insanların en değerli varlıklari olan annelere küfür edebilirler ama dimi? Onlar mağdur ben vahşi. Adalet harika!
Var malesef. Zaten bundan sonra ne ölüsüne ne dirisine ne hali varsa görsün.
Benim gibi düşünen biri olduğuna sevindim :)))
Pardonda nesini kıskanayım? Allahıma sonsuz şükürler olsun ki onda olmayan her şey bende fazlasıyla var asıl o beni kıskanıyor gelip gidip kıskançlığını nefretini üzerime kusuyordu zaten. Eğer azıcık bile kıskanıyorsam onu yarın sabaha sağ çıkmak nasip olmasın. Daha önce aramızdaki geçenleri bilmiyorsunuz tabii eğer kiskandigim için yapsaydım şimdiye kadar öldürmem gerekirdianneme laf ettiği için yaptım.
Aslında keşke hiç yaşanmasaydı bütün bu olaylar ama refleks işte kendime hakim olamadim
Gerçekten dehşetle okuyordum ki yorumları çok şükür sizin ve bir kaç arkadaşın yorumunu gördüm. Şiddet şiddettir. O eşini döven adamlara da soralım bakalım o zaman neden dövmüşler, belki kadın da ağır küfür etti, adamın ailesine, haysiyetine laf etti. O zaman haketti mi diyeceğiz kadına. Kimsenin kimseye dokunma hakkı yoktur, olamaz da. O terbiyesizlik yapmıştır, evden kovsaydı ağzının payını verseydi ve bir daha muhattap olmasaydı. Şu an malesef ki haksız konu sahibi ve daha gerçeği suçlu da.Bir kaç mesajı ağzım açık okudum. Arkadaşlar farkında mısınız bilmem ama bu kız şiddet uygulamış. Hani şiddetin her türlüsüne karşıydık? Hani kadına uzanan eller kırılsındı? Azı ya da çoğu ne olursa olsun hiç kimse şiddeti hak etmez. Ne demek gözünü morartmak allah aşkına. Şu olayda kız terbiyesizmiş ama siz de gaddarsınız bana göre. Siz yaptığınız zulüm için özür dilemelisiniz, kız da yaptığı terbiyesizlik için. Yetişkinler dünyasında işler böyle yürür.
Erkek olsam ve karım haysiyetime, aileme küfür ederse tabikide döverim.belki kadın da ağır küfür etti, adamın ailesine, haysiyetine laf etti
Dedem 11 sene once babaannemin vefatından sonra başka bir kadinla evlendi. Kadının benimle aynı yaşta olan bir torunu var (adı begüm olsun). İlk zamanlarda severdim onu ama 2 sene önce 95 kilodan 45 kiloya düşünce kıza bi ozguven mi geldi noldu bilmiyorum acayip ukala bisey oldu (bunu sadece ben değil tanıyan herkes diyor) birde üstüne universiteyi kazaninca artık yükseklik korkumdan burnunu bile göremez olduk. Ben lise mezunuyum ama paramı kazaniyorum kendi dükkanım var ama bütün bunlara rağmen sürekli benim cahil ve geleceği olmayan biri oldugumu ima edip durur. Asıl cahil o olduğu için hiç bir zaman muhattap olmadım. Üstelik bu asagilamalari biz yalnizken yapiyor. Neyse fazla uzatmayayim konuya geleyim. Biz yeni eve taşındık tam dedemlerin karşısına. Annemler 30 senelik evli ve 30 senedir aynı eşyaları kullandilar ve doğal olarak yeni eve her şeyin en iyisini en kalitelisini istiyor bir 30 sene daha kullanmak için inşallah. İki gün önce bizimkiler tv bakmak için gittiler, begüm de dedemlerdeymis bize geldi. Mobilyalari beyaz eşyaları almıştık hepsi ayıptır söylemesi pahalı şeyler, begüm görünce 'annen baya abartmış bu g*t kadar eve bu mobilyalar fazla' dedi (evimiz küçük). Öyle söyleyince sinir oldum ve sanane sanamı kaldı derdi dedim. Böyle dalga geçer gibi güldü ve tabii canım annenin görgüsüzlüğü benim derdim değil baban düşünsün çok para harcatirsa boşar ananı ama benden demesi dedi. Bende gözünün üstüne yapıştırdım yumruğu. Bu nasıl bir hadsizliktir anneme laf etme hakkını nerden buluyorsa. Kendisi köyde yaşadığı için üniversiteye yakın olması için dedemlerde kalıyor hafta ortası, dedemlerin işi çıktığında annem defalarcA ağırladı onu bizim evde bizde kaldığı bile oldu. Hatta onun nasıl bir yalancı olduğunu ailecek bildiğimiz halde asla dedemlere karşı onu küçük düşürmedik (kaç kez uyuttu dedemi okula gidiyorum deyip bütün gününü sevgilisiyle geçirdi. Bunların hepsini gördüm ama dedem ona kötü davranmasın diye sustuk). Yumruğunu yedikten sonra hemen gitti 10 dakika sonra dedemle karısı geldi azarladılar beni. Olanlari anlatinca kadın benim torunum demez öyle şey iftira atma özür dileyeceksin dedi. Asla dedim öldürmedigime sukretsin dedim. O curcunanin ustune annemler geldi babam bana kızdı ozur dile dedi annemde sadece haklıyken haksız duruma düştün gibi şeyler falan dedi. Yani yine suçlu ben oldum. Az önce babam dedemin yanından geldi begumun gözü mosmor olmuş kızın yanına git özür dile dedi. Söylediklerinden sonra asla dedim babam da sen onu sevmedigin için abartiyorsun öyle demek istememiştir. Özür dilemeyecgim yaptigimdanda pişman değilim ama vicdanım sızlamıyorda değil. Benim yerimde olsaydiniz özür diler miydiniz? Kimse bana inanmıyor, annem inanıyor sadece zaten onun için yaptım
Elbette sizin düşünceniz, ama yukarıda bahsettiğim karşı cins durumu değil. Şiddet uygulayan herkesin elbette kendince sebepleri vardır, ama bu onları haklı konumuna getirmez asla. "Şiddete Hayır" diye yıllarca boşuna mı uğraşıyoruz diye düşündüm yazılanları okuyunca. Kuzen zaten hatalı hatta afedersiniz ama terbiyesiz, saygısız biri. Ama konu sahibinin haklı iken haksız duruma düştüğünü düşünüyorum hala, ve davranışını onaylamıyorum asla.Erkek olsam ve karım haysiyetime, aileme küfür ederse tabikide döverim.
Gerçi cinsiyetle alakası yok haysiyetime şerefime, aileme laf eden biri yer benden ya yumruğu ya tekmeyi.
Elbetteki haklıyken haksız konumuna düştü ama şimdi eğer özür dilerse kuzeni "benden özür diledi" diye havalanacak.Elbette sizin düşünceniz, ama yukarıda bahsettiğim karşı cins durumu değil. Şiddet uygulayan herkesin elbette kendince sebepleri vardır, ama bu onları haklı konumuna getirmez asla. "Şiddete Hayır" diye yıllarca boşuna mı uğraşıyoruz diye düşündüm yazılanları okuyunca. Kuzen zaten hatalı hatta afedersiniz ama terbiyesiz, saygısız biri. Ama konu sahibinin haklı iken haksız duruma düştüğünü düşünüyorum hala, ve davranışını onaylamıyorum asla.
O konuda hemfikirim; ben de olsam özür dilemezdim, ama bir daha da muhattap olmazdım, en başta yapması gerektiği gibi. Ben konunun özür kısmı için yorum yapmamıştım, yaptığının hatalı bir davranış olduğunu belirtmek için yazmıştım.Elbetteki haklıyken haksız konumuna düştü ama şimdi eğer özür dilerse kuzeni "benden özür diledi" diye havalanacak.
Bazı insanlar cidden konuşmayla anlamıyor.
Ve hala aynı cevaplar yazılıyor. Tabi ki de döverim ifadesini kullanmış bir arkadaş. Ya hu nasıl bir mantıktır bu? Şiddet çözüm mü şimdi. Şiddet ve cinayet arasında güç farkı var sadece. Bayan sinirlenince yumruk atar, saç çeker ; adam sinirlenince ölünceye kadar döver ki erkek kuvvetiyle çok da uzun sürmez bu olay. E o zaman adam da haklı, ne diyelim ki başka.Gerçekten dehşetle okuyordum ki yorumları çok şükür sizin ve bir kaç arkadaşın yorumunu gördüm. Şiddet şiddettir. O eşini döven adamlara da soralım bakalım o zaman neden dövmüşler, belki kadın da ağır küfür etti, adamın ailesine, haysiyetine laf etti. O zaman haketti mi diyeceğiz kadına. Kimsenin kimseye dokunma hakkı yoktur, olamaz da. O terbiyesizlik yapmıştır, evden kovsaydı ağzının payını verseydi ve bir daha muhattap olmasaydı. Şu an malesef ki haksız konu sahibi ve daha gerçeği suçlu da.
Rapor mu alıyor Muş?Hayır nefretle alakası yok aslında evet sevmezdim kendisini birçok densizliklerinede göz yumdum ama anneme hiç kimse laf edemez. Sürekli dedemlere masum kızı oynuyor ama yediği hatları herkes biliyor. Nefret etsem önce onları dökerdim ortaya.
23
Ben bırak yumruk atmayı kolay kolay sinirlenmem bile. Hayatım boyunca sayısız küfür yedim sesimi çıkarmadım ama söz konusu aile olunca ben bile kendimden korkarım. Hemen birine vurdum diye canavar ilan ettiniz beni hiç hoş değil. Müşteri benim ekmeğim. Darp raporu alacakmış zaten umrumda bile değil alsın.
Zaten üvey babaannem bütün halalarima amcalarıma anlatmış hepside tahrik etmeselermis yeğenimizi lokumumm boşuna yapmamıştır demişler kadın iyice düşman oldu bana azarlayıp duruyor.
Hmm evet gelişmiş insanlar insanların en değerli varlıklari olan annelere küfür edebilirler ama dimi? Onlar mağdur ben vahşi. Adalet harika!
Var malesef. Zaten bundan sonra ne ölüsüne ne dirisine ne hali varsa görsün.
Benim gibi düşünen biri olduğuna sevindim :)))
Pardonda nesini kıskanayım? Allahıma sonsuz şükürler olsun ki onda olmayan her şey bende fazlasıyla var asıl o beni kıskanıyor gelip gidip kıskançlığını nefretini üzerime kusuyordu zaten. Eğer azıcık bile kıskanıyorsam onu yarın sabaha sağ çıkmak nasip olmasın. Daha önce aramızdaki geçenleri bilmiyorsunuz tabii eğer kiskandigim için yapsaydım şimdiye kadar öldürmem gerekirdianneme laf ettiği için yaptım.
Aslında keşke hiç yaşanmasaydı bütün bu olaylar ama refleks işte kendime hakim olamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?