• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Üvey) kuzenime yumruk attım napmaliyim?

Çok merak ediyorum bazı insanlar nasıl karşısındakinin yüzüne baka baka laf sokar ya.O an ya kal gelicekti sana yada fiziksel olarak patlayacaktın en iyisini yapmıssın.Sonradan ya ben orda neden sunu demenedim yada yapmadım diyeceğine. Go girl !

universite yurdundayken bi kiz sinli kefli kufur etti diye tokat atmistim. sonra
cok pisman oldum.
kendini savunma harici hic kimseye dokunamazsin. dokundugun an haksizsin demektir.

Siddeti tabikide tasvip etmiyorum ama o lafları benm yanmda söyleseydi napardm cokta emin değilim okurken bile kan beynime sıcradı :KK62: ya senin annenle baban arasndaki ilişki hakkında o nasl oyle laflar edebilir ? Baskasının evine gdip orda üstnlük taslamak hele :KK20: bi daha sana yaklaşamaz ama bu drumu her yerde söyler durr anneanne dede gözünde de kıymetlenr :KK43:

Nedense gülme tuttu ergenlik döneminde bende bir kızı feci dövmüştüm. sonra çok pişman olmuştum haklı olduğum halde.
bence sen haklıyken haksız durumuna düştün. kaç yaşındasın ve o kaç yaşında ?
özür dilersen hafiflersin bence.

Şiddet konusunu kesinlikle onaylamıyorum iyi yapmışsınız demeyeceğim ama kuzeninizin sözleri karşısında sabrınızın taşmasını da anlayabiliyorum. Bence özür dileyin ama herkesin içinde "Bana annenin görgüsüzlüğü benim derdim değil baban düşünsün çok para harcatırsa boşar ananı" dediğin için sabrım taştı ve bir anlık öfkeyle sana vurdum, vurduğum için özür dilerim diyebilirsiniz. Eğer söylediklerini inkar ederse sanırım senin tarzın bu deyip gülümseyin.

Dedem 11 sene once babaannemin vefatından sonra başka bir kadinla evlendi. Kadının benimle aynı yaşta olan bir torunu var (adı begüm olsun). İlk zamanlarda severdim onu ama 2 sene önce 95 kilodan 45 kiloya düşünce kıza bi ozguven mi geldi noldu bilmiyorum acayip ukala bisey oldu (bunu sadece ben değil tanıyan herkes diyor) birde üstüne universiteyi kazaninca artık yükseklik korkumdan burnunu bile göremez olduk. Ben lise mezunuyum ama paramı kazaniyorum kendi dükkanım var ama bütün bunlara rağmen sürekli benim cahil ve geleceği olmayan biri oldugumu ima edip durur. Asıl cahil o olduğu için hiç bir zaman muhattap olmadım. Üstelik bu asagilamalari biz yalnizken yapiyor. Neyse fazla uzatmayayim konuya geleyim. Biz yeni eve taşındık tam dedemlerin karşısına. Annemler 30 senelik evli ve 30 senedir aynı eşyaları kullandilar ve doğal olarak yeni eve her şeyin en iyisini en kalitelisini istiyor bir 30 sene daha kullanmak için inşallah. İki gün önce bizimkiler tv bakmak için gittiler, begüm de dedemlerdeymis bize geldi. Mobilyalari beyaz eşyaları almıştık hepsi ayıptır söylemesi pahalı şeyler, begüm görünce 'annen baya abartmış bu g*t kadar eve bu mobilyalar fazla' dedi (evimiz küçük). Öyle söyleyince sinir oldum ve sanane sanamı kaldı derdi dedim. Böyle dalga geçer gibi güldü ve tabii canım annenin görgüsüzlüğü benim derdim değil baban düşünsün çok para harcatirsa boşar ananı ama benden demesi dedi. Bende gözünün üstüne yapıştırdım yumruğu. Bu nasıl bir hadsizliktir anneme laf etme hakkını nerden buluyorsa. Kendisi köyde yaşadığı için üniversiteye yakın olması için dedemlerde kalıyor hafta ortası, dedemlerin işi çıktığında annem defalarcA ağırladı onu bizim evde bizde kaldığı bile oldu. Hatta onun nasıl bir yalancı olduğunu ailecek bildiğimiz halde asla dedemlere karşı onu küçük düşürmedik (kaç kez uyuttu dedemi okula gidiyorum deyip bütün gününü sevgilisiyle geçirdi. Bunların hepsini gördüm ama dedem ona kötü davranmasın diye sustuk). Yumruğunu yedikten sonra hemen gitti 10 dakika sonra dedemle karısı geldi azarladılar beni. Olanlari anlatinca kadın benim torunum demez öyle şey iftira atma özür dileyeceksin dedi. Asla dedim öldürmedigime sukretsin dedim. O curcunanin ustune annemler geldi babam bana kızdı ozur dile dedi annemde sadece haklıyken haksız duruma düştün gibi şeyler falan dedi. Yani yine suçlu ben oldum. Az önce babam dedemin yanından geldi begumun gözü mosmor olmuş kızın yanına git özür dile dedi. Söylediklerinden sonra asla dedim babam da sen onu sevmedigin için abartiyorsun öyle demek istememiştir. Özür dilemeyecgim yaptigimdanda pişman değilim ama vicdanım sızlamıyorda değil. Benim yerimde olsaydiniz özür diler miydiniz? Kimse bana inanmıyor, annem inanıyor sadece zaten onun için yaptım :KK43:
Ağzının payını ver vermesine de yumruk atmak nedir.

Kıskanıyorsun kızı yazdıklarından çıkan sonuç.ayıp etmiş ama yumruk ne de ek.a göz kör olsa eşyaya vurur gibi vuruyo insan ar bu ülkede.hiç düşnmek yok

Dedem 11 sene once babaannemin vefatından sonra başka bir kadinla evlendi. Kadının benimle aynı yaşta olan bir torunu var (adı begüm olsun). İlk zamanlarda severdim onu ama 2 sene önce 95 kilodan 45 kiloya düşünce kıza bi ozguven mi geldi noldu bilmiyorum acayip ukala bisey oldu (bunu sadece ben değil tanıyan herkes diyor) birde üstüne universiteyi kazaninca artık yükseklik korkumdan burnunu bile göremez olduk. Ben lise mezunuyum ama paramı kazaniyorum kendi dükkanım var ama bütün bunlara rağmen sürekli benim cahil ve geleceği olmayan biri oldugumu ima edip durur. Asıl cahil o olduğu için hiç bir zaman muhattap olmadım. Üstelik bu asagilamalari biz yalnizken yapiyor. Neyse fazla uzatmayayim konuya geleyim. Biz yeni eve taşındık tam dedemlerin karşısına. Annemler 30 senelik evli ve 30 senedir aynı eşyaları kullandilar ve doğal olarak yeni eve her şeyin en iyisini en kalitelisini istiyor bir 30 sene daha kullanmak için inşallah. İki gün önce bizimkiler tv bakmak için gittiler, begüm de dedemlerdeymis bize geldi. Mobilyalari beyaz eşyaları almıştık hepsi ayıptır söylemesi pahalı şeyler, begüm görünce 'annen baya abartmış bu g*t kadar eve bu mobilyalar fazla' dedi (evimiz küçük). Öyle söyleyince sinir oldum ve sanane sanamı kaldı derdi dedim. Böyle dalga geçer gibi güldü ve tabii canım annenin görgüsüzlüğü benim derdim değil baban düşünsün çok para harcatirsa boşar ananı ama benden demesi dedi. Bende gözünün üstüne yapıştırdım yumruğu. Bu nasıl bir hadsizliktir anneme laf etme hakkını nerden buluyorsa. Kendisi köyde yaşadığı için üniversiteye yakın olması için dedemlerde kalıyor hafta ortası, dedemlerin işi çıktığında annem defalarcA ağırladı onu bizim evde bizde kaldığı bile oldu. Hatta onun nasıl bir yalancı olduğunu ailecek bildiğimiz halde asla dedemlere karşı onu küçük düşürmedik (kaç kez uyuttu dedemi okula gidiyorum deyip bütün gününü sevgilisiyle geçirdi. Bunların hepsini gördüm ama dedem ona kötü davranmasın diye sustuk). Yumruğunu yedikten sonra hemen gitti 10 dakika sonra dedemle karısı geldi azarladılar beni. Olanlari anlatinca kadın benim torunum demez öyle şey iftira atma özür dileyeceksin dedi. Asla dedim öldürmedigime sukretsin dedim. O curcunanin ustune annemler geldi babam bana kızdı ozur dile dedi annemde sadece haklıyken haksız duruma düştün gibi şeyler falan dedi. Yani yine suçlu ben oldum. Az önce babam dedemin yanından geldi begumun gözü mosmor olmuş kızın yanına git özür dile dedi. Söylediklerinden sonra asla dedim babam da sen onu sevmedigin için abartiyorsun öyle demek istememiştir. Özür dilemeyecgim yaptigimdanda pişman değilim ama vicdanım sızlamıyorda değil. Benim yerimde olsaydiniz özür diler miydiniz? Kimse bana inanmıyor, annem inanıyor sadece zaten onun için yaptım :KK43:
Hep bu İrlandalı boksör yüzünden, kaç gündür gündemde tabi ayarları bozuldu insanların.:KK11:

Kızın ettiği laflardan daha varoş, daha saygıdan, edepten yoksun tek bi hareket varmış o da olayı fiziksel şiddete dökmek; onu da siz başarmışsınız bravo yani.

Edilebilecek onca laf, haddini bildirebilecek onca ima varken ciddi ciddi yumruk mu attınız? Onun yaptığı gibi şaka yollu, güle oynaya yerin dibine sokabilirdiniz onu.

Şu saatten sonra kız bi pislik yapsa, yine bi laf etse milleti de inandıramayacaksınız.

Acil imajı toplamanız lazım. Özür dileyin. Yoksa o magdurum edebiyatının ekmegi ye ye bitmez.

Ama onun da annenizden özür dilemesini sağlayın. Biraz üstüne gidin, annenize ettiği lafları tek tek sayın, sonra da "belki ben yanlış yorumluyorum ama anneme ettigin bu laflar beni çok kırdı, madem öyle demek istemedin özür dile annemden" deyin. O da bi adım bassın geri.

Not: Kafayı duvara sürterek kıvılcım çıkarmak, saç baş yolmak, karşındakini nakavt etmek (ortada nefsi müdafa yoksa) ne sorun çözmeye yarar, ne kendini savunmana/ifade etmene, ne de birine bi şeyi kabul ettirmene. Kendinizi zor duruma düşürdüğünüzle kalırsınız.

Son düzenleme:
Özür dilesen nolur, sen zaten amacına ulaşmışsın o göz 2 haftaya iyileşir.
Ama yinede ŞIDDETE HAYIR

Valla sen anneni babani korumussun ama onlar seni koruyamamis. Bi daha kimse icin boyle hareketler yapmamayi ogrenmissindir belki. Burda özrün karsilikli olmasi lazim. Sen de o da hatalisin. Ama kaba kuvveti kullanan her zaman bir sıfır geridedir. Keske yapmasaydin. Yani evden kovsaydin falan da vurmasaydin ya.

Valla ben olsam ozur falan dilemem.
Kuzenin anlattigin gibi bi insansa zaten ozurden falanda anlamaz anca boburlenir kendimden ozur dilettim diye.
Ben karsi tarafa bunu yasatacagima haksiz konumda kalirim daha iyi.
Nasilsa zamanla unutulcak hic degmez boylesi bir insana o firsati vermeye..

Back
X