Ağzına sağlık! Nefret ediyorum şu benim yerimde olsaydı aynı şeyleri yapacak olupta başkası yaptığın da elit takılan insanlardan!
Hayatımda ilk defa yaptım böyle bir şeyi bir de 14/15 yaşlarında bir kızın kafasına ayakkabı fırlatmıştım ama onun dışında kimseye şiddet uygulamadım.
Özür dilemem babama gelip ayaklarima kapanack o kızın ama ben yinede onu mahkemelerde surundurecegim demiş. Ne b.k saniyorsa kendini. Gelsin karşımda desin bunları okul yerine sevgilisiye gezdiğini babasına söylemekle tehdit ederim diger gözünü de o morartir
Benim kafadansın. Hayır bana istediğini desin bi kulağımdan girer diğerinden çıkar ama beni doğuran kadına kimse bunu diyemez. Kıskançlığından geberiyo salakk.
Aman tek gözü bile başıma neler açtı
:)))))
Ya inanır mısın dedem bile öz torunu yerine o kadının torununu koruyor ya resmen yıprandım. Sanki ben durduk yere yaptım hiç dinlemiyo beni.
İkimizde 23 yaşındayız sanırım ay farki ile o biraz daha büyük. Özürden anlayan bir tip değil daha çok geldi ayağıma eşek gibi özür diledi diye havalanan tiplerden.
He he çok kıskanıyorum kıskançlığımdan morarttim gözünü. Hiç düşünmeden milletin anaya babaya laf atan insanlarda var bu ulkdede peki onlar ne oluyor?
Bırak özür dilemeyi, 'Ben onun annesine hiç bir şey demedim lafı bile geçmedi uyduruyor' diyor..
Aynen dediğin gibi bir insan..
İşte onu yapamam cunku babası çok ama çok sert bir adam onu dersem okuldan bile alır kızı diğer gözünü de o morartir ama darp raporu almaması için bunu ona tehdit olarak kullanacağım