• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(Üvey) kuzenime yumruk attım napmaliyim?

Sakın özür dileme.Mahkemede cinayet işleyen adamlar ağır tahrikten ceza indirimi alıyor.Bu kız hadsizlik ve terbiyesizlikte maşallah çığır açmış.Kendini savun, bu kadar tahrik eymrseydi dersin.Kadın şimdi vır vır dedenin başının etini yer.Deden sitem edebilir. Ona karşıda sıkı dur.

Özür dileyip gergin olduğunu,bazen her şeyin üzerine üzerine geldiğini söyle dedenlerin yanında.Biraz salağı oyna.Kıza bir süre iyi davran,ne derse gül geç.Yaptığın hatadan pişman olduğunu belli et,çevredeki imajını düzelt.Zamanı gelince de sen de onun anladığı dilden konuş onunla.Şiddet asla yok.Alışveriş yaparken,hastanede,iş yerinde.. böyle olaylarla zaten karşılaşıyoruz.Hepsine yumruk atsan sıkıntı biraz.Kendini kontrol etmeyi öğrenmelisin.Duygusal olma yine de kendini üzme.

Bir kaç mesajı ağzım açık okudum. Arkadaşlar farkında mısınız bilmem ama bu kız şiddet uygulamış. Hani şiddetin her türlüsüne karşıydık? Hani kadına uzanan eller kırılsındı? Azı ya da çoğu ne olursa olsun hiç kimse şiddeti hak etmez. Ne demek gözünü morartmak allah aşkına. Şu olayda kız terbiyesizmiş ama siz de gaddarsınız bana göre. Siz yaptığınız zulüm için özür dilemelisiniz, kız da yaptığı terbiyesizlik için. Yetişkinler dünyasında işler böyle yürür.

Gerçekten haklıyken haksız duruma düşmünsün. Lafına lafla karşılık ver de , yumruk nedir ya?

Çok abartı olmuş, sende epey nefret birikmiş gibi.
Hayır nefretle alakası yok aslında evet sevmezdim kendisini birçok densizliklerinede göz yumdum ama anneme hiç kimse laf edemez. Sürekli dedemlere masum kızı oynuyor ama yediği hatları herkes biliyor. Nefret etsem önce onları dökerdim ortaya.

:KK70: Ne diyeceğimi bilemedim. Acep yaş kaç?
23

Göze yumruk atmak ne ya?
Cevap verirsin, konuşmazsın, mesafe koyarsın ama şiddet göstermek ne demek?

İş yerinizde de bir müşteriyle tartışsanız yumruk mu atarsınız?

Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz, şükredin darp raporu alıp sizi karakola şikayet etmemiş.
Ben bırak yumruk atmayı kolay kolay sinirlenmem bile. Hayatım boyunca sayısız küfür yedim sesimi çıkarmadım ama söz konusu aile olunca ben bile kendimden korkarım. Hemen birine vurdum diye canavar ilan ettiniz beni hiç hoş değil. Müşteri benim ekmeğim. Darp raporu alacakmış zaten umrumda bile değil alsın.

şiddet hiç iyi olmamış,
bu olay ömür boyu yakanı bırakmaz artık, benzer her durumda karşına çıkartır dururlar
neyse namın yürür bundan sonra sülalede
olan olmuş
yapacak birşey yok
Zaten üvey babaannem bütün halalarima amcalarıma anlatmış hepside tahrik etmeselermis yeğenimizi lokumumm boşuna yapmamıştır demişler kadın iyice düşman oldu bana azarlayıp duruyor.

Kiz agiz dalasi yapti diye gozune yumruk mu attin

Bu vahsi gudulerini dizginlemeyi ogrenmelisin. Kendimi gelistirdim diyosun gelismis halin buysa ilkel versiyonu dusunemiyorum

Tabi yeni uye ilk mesaj yer bdv olunca raiting icin acilmis konu gibi duruyo da ben karismam herkese hayirli isler :d
Hmm evet gelişmiş insanlar insanların en değerli varlıklari olan annelere küfür edebilirler ama dimi? Onlar mağdur ben vahşi. Adalet harika!

Boşver yapmışsın cevabını almış o da. Bir daha densiz densiz laf etmesin. Sen de cok onla muhattap olma belli ki cidden cahillik var.
Var malesef. Zaten bundan sonra ne ölüsüne ne dirisine ne hali varsa görsün.

:KK70: ay hiç gulecegim yoktu. Iyi yapmışsın. Tabiki ozurdileme. Haketmiş.
Benim gibi düşünen biri olduğuna sevindim :)))

Sanırım bir hayli kıskanmışsınız kuzeninizi -ki sonrasında yaptığı terbiyesizlikle tüm hırs çıkmış bünyeden. Gerek yok böyle şeylere.
Pardonda nesini kıskanayım? Allahıma sonsuz şükürler olsun ki onda olmayan her şey bende fazlasıyla var asıl o beni kıskanıyor gelip gidip kıskançlığını nefretini üzerime kusuyordu zaten. Eğer azıcık bile kıskanıyorsam onu yarın sabaha sağ çıkmak nasip olmasın. Daha önce aramızdaki geçenleri bilmiyorsunuz tabii eğer kiskandigim için yapsaydım şimdiye kadar öldürmem gerekirdi :KK66: anneme laf ettiği için yaptım.

birde göze yumruk atma falan tehlikeli işler ayağı kayar düşer bir şey olur darp raporu alır dava açar
ben o yüzden saç yolmasıyla başlardım:KK53:
Aslında keşke hiç yaşanmasaydı bütün bu olaylar ama refleks işte kendime hakim olamadim

Neden onun gibi biriyle takılıyorsun ki? Madem anlattığın gibi ukala biri öyle biriyle kuzenim dahi olsa vakit geçirmek istemem. Yumruk atacağına sende onun yanlislarini yüzüne vursaydin. Şimdi sen suçlu oldun. Birde gözünü boyamış o kadar insanın baban bile sana inanmıyor. İş baya garip. Ama yine de Özür dileme.

İyi yapmışsın. Bakma sen vahşi içgüdülerini kontrol et diyenlere. Annelerine laf etmeyi bırak "dip boyan gelmiş" desen hır çıkaracak kadınlar barış elçisi olmuş. Özür falan dilemem ben olsam.
Ağzına sağlık! Nefret ediyorum şu benim yerimde olsaydı aynı şeyleri yapacak olupta başkası yaptığın da elit takılan insanlardan!

Aklıma şu video geldi, Yılmaz'ın numarasını sileceksin deyip deyip kıza geçiriyordu ya hani:KK53: Çok iyi ya!
Ama zilli kaşınmış şimdi, şiddeti savunmuyorum ama bir gülesim geldi:KK70:
Bir tokat atıp bir de saçını parmaklarına dolayıp geriye doğru çeker kız milleti, sen kickbox yapmışsın yao_O Ben daha nasıl yumruk atılır bilmem valla. Hiç bir canlının üzerinde denemedim daha:stop:
Hayatımda ilk defa yaptım böyle bir şeyi bir de 14/15 yaşlarında bir kızın kafasına ayakkabı fırlatmıştım ama onun dışında kimseye şiddet uygulamadım.

Seni baya bi tahrik etmis. Sonuna kadar haklisin ama ozur dilemelisin gidip darp raporualabilir. Gözünun Fotoğrafını cekip sonra sana karsi kullanabilir. Ozur dile ve mesafe koy görme konusma gerekiyosa sende tahrik et.
Özür dilemem babama gelip ayaklarima kapanack o kızın ama ben yinede onu mahkemelerde surundurecegim demiş. Ne b.k saniyorsa kendini. Gelsin karşımda desin bunları okul yerine sevgilisiye gezdiğini babasına söylemekle tehdit ederim diger gözünü de o morartir

Bir yumrukla kaldıysan iyi ben olsam saçlarını da yolardım ailem hakkında laf edecek adam önce bir destur çekecek sonra derin nefes alıp konuşacak, git bir de diğer gözüne vur özür falan da dileme g.tü arşa değer iyice
Benim kafadansın. Hayır bana istediğini desin bi kulağımdan girer diğerinden çıkar ama beni doğuran kadına kimse bunu diyemez. Kıskançlığından geberiyo salakk.

Ben olsam özür dilemeye diye gidip öteki gozunude patlatirim..:KK48:
Aman tek gözü bile başıma neler açtı :p

Çok merak ediyorum bazı insanlar nasıl karşısındakinin yüzüne baka baka laf sokar ya.O an ya kal gelicekti sana yada fiziksel olarak patlayacaktın en iyisini yapmıssın.Sonradan ya ben orda neden sunu demenedim yada yapmadım diyeceğine. Go girl !
:)))))

Siddeti tabikide tasvip etmiyorum ama o lafları benm yanmda söyleseydi napardm cokta emin değilim okurken bile kan beynime sıcradı :KK62: ya senin annenle baban arasndaki ilişki hakkında o nasl oyle laflar edebilir ? Baskasının evine gdip orda üstnlük taslamak hele :KK20: bi daha sana yaklaşamaz ama bu drumu her yerde söyler durr anneanne dede gözünde de kıymetlenr :KK43:
Ya inanır mısın dedem bile öz torunu yerine o kadının torununu koruyor ya resmen yıprandım. Sanki ben durduk yere yaptım hiç dinlemiyo beni.

Nedense gülme tuttu ergenlik döneminde bende bir kızı feci dövmüştüm. sonra çok pişman olmuştum haklı olduğum halde.
bence sen haklıyken haksız durumuna düştün. kaç yaşındasın ve o kaç yaşında ?
özür dilersen hafiflersin bence.
İkimizde 23 yaşındayız sanırım ay farki ile o biraz daha büyük. Özürden anlayan bir tip değil daha çok geldi ayağıma eşek gibi özür diledi diye havalanan tiplerden.

Kıskanıyorsun kızı yazdıklarından çıkan sonuç.ayıp etmiş ama yumruk ne de ek.a göz kör olsa eşyaya vurur gibi vuruyo insan ar bu ülkede.hiç düşnmek yok
He he çok kıskanıyorum kıskançlığımdan morarttim gözünü. Hiç düşünmeden milletin anaya babaya laf atan insanlarda var bu ulkdede peki onlar ne oluyor?

Bir şartka özür dilerim
Oda annemden özür dilerse diyin
Bırak özür dilemeyi, 'Ben onun annesine hiç bir şey demedim lafı bile geçmedi uyduruyor' diyor..

Valla ben olsam ozur falan dilemem.
Kuzenin anlattigin gibi bi insansa zaten ozurden falanda anlamaz anca boburlenir kendimden ozur dilettim diye.
Ben karsi tarafa bunu yasatacagima haksiz konumda kalirim daha iyi.
Nasilsa zamanla unutulcak hic degmez boylesi bir insana o firsati vermeye..
Aynen dediğin gibi bir insan..

Sinir oldum ya.dileme özür falan.hatta okula gidiyorum ayağına sevgilisiyle sürttüğünü de söyle dedene
İşte onu yapamam cunku babası çok ama çok sert bir adam onu dersem okuldan bile alır kızı diğer gözünü de o morartir ama darp raporu almaması için bunu ona tehdit olarak kullanacağım

Son düzenleme:
Dünya umrumda olmaz. Kralı gelsin anama laf edemez. Etsin, görür o zaman o laf ettiği ağzının nasıl kırıldığını.

Aileme laf söyletmem. Bana söylensin hadi bir nevi ama aile işi ters iş. Kimsenin haddi değil.

Ağzına sağlık! Nefret ediyorum şu benim yerimde olsaydı aynı şeyleri yapacak olupta başkası yaptığın da elit takılan insanlardan!

Hayatımda ilk defa yaptım böyle bir şeyi bir de 14/15 yaşlarında bir kızın kafasına ayakkabı fırlatmıştım ama onun dışında kimseye şiddet uygulamadım.

Özür dilemem babama gelip ayaklarima kapanack o kızın ama ben yinede onu mahkemelerde surundurecegim demiş. Ne b.k saniyorsa kendini. Gelsin karşımda desin bunları okul yerine sevgilisiye gezdiğini babasına söylemekle tehdit ederim diger gözünü de o morartir

Benim kafadansın. Hayır bana istediğini desin bi kulağımdan girer diğerinden çıkar ama beni doğuran kadına kimse bunu diyemez. Kıskançlığından geberiyo salakk.

Aman tek gözü bile başıma neler açtı :p

:)))))

Ya inanır mısın dedem bile öz torunu yerine o kadının torununu koruyor ya resmen yıprandım. Sanki ben durduk yere yaptım hiç dinlemiyo beni.

İkimizde 23 yaşındayız sanırım ay farki ile o biraz daha büyük. Özürden anlayan bir tip değil daha çok geldi ayağıma eşek gibi özür diledi diye havalanan tiplerden.

He he çok kıskanıyorum kıskançlığımdan morarttim gözünü. Hiç düşünmeden milletin anaya babaya laf atan insanlarda var bu ulkdede peki onlar ne oluyor?

Bırak özür dilemeyi, 'Ben onun annesine hiç bir şey demedim lafı bile geçmedi uyduruyor' diyor..

Aynen dediğin gibi bir insan..

İşte onu yapamam cunku babası çok ama çok sert bir adam onu dersem okuldan bile alır kızı diğer gözünü de o morartir ama darp raporu almaması için bunu ona tehdit olarak kullanacağım

Sen yine merhametliymişsin
Ben olsam foto çeker babasına atardım
O düşünsün sonra

Neden bilmiyorum ben de çoook güldüm hakkınızı helal edin. Sanırım o anı hayal ettim cevap vermeden çaaat diye yumruk. :KK53::KK53::KK53:

Bence özür dileyin aileniz için olduğunu belirterek, sonuçta yumruğu yemiş. Bir daha ağzını açacağını sanmıyorum. "Özür diliyorum senden sırf ailem için. Ama bir daha o dilini aileme uzatırsan yine aynısını yaparım bilmiş ol." diyin. Ben olsam ben de vururdum öyle kuzene valla hasetliğinden çatlayacak resmen. Buna ek olarak bilen biliyor ki ben de 35 kg verdim canım ama hiç böyle olmadım, bunun kg vermek ile alakası yok bu insanın içinde olan bir şey bunu da vurgulayayım. Özgüven değil bu kuzeninizinki çünkü, resmen resmen hadsizlik!

Az bile yapmışsın ben olsam dayaktan öldürürdüm sanırım. Sakın özür dileme, hatta ben olsam okulu asıp sevgilisiyle gezerken fotoğraflarını çeker ailesine atardım. Onların yanında babanın sana kızıp özür diletmeye çalışması çok kötü olmuş, benim çocuğum yapsa bunları baş başayken söylerdim. Kimse çocuğumu azarlamama değmez. Ohhhh içimin yağları eridi valla iyi yapmışsın keşke yere düşürüp bir de tekme atsaydın :63:

Hahah cok güldüm gözümde canlandi resmen:KK53:
Yumruk kötü olmuş
Ben olsam saçını yolardim ama:KK4:

Özür dileme. Hak etmiş sonuçta.

Valla benimde bir kuzenim var öyle hem de öz kuzenim ama gidipte yumruk atmam yanı yumruk nedir ?
Ben bir bayanın şiddet uygulamasini anlayamiyorum gerçekten orada ona haddin
olmayan yorumlar yapıyorsun cahilligine veriyorum desen ne kimseye bir şey söyleyebilirdi ne de o lafı unutabilirdi..

eskiden şiddete bişey denmiyorduu kimsede karışmazdi bişeyde demezdi..
şimdiyse şiddete karşı...
çok degişti yıllar içinde..
şiddeti kötü olarak görüyoruz..
hakszilığa karşı şiddet uygulamayı bile karşılığı veriyoruz...
haksiz duruyoruz karşıda şiddet sözlü olmadan da..
susar oldukk...
herkes rahat peşinde oldu..
şiddeti herkes karşı diye...
bu kadarını abartmamasi lazimdir.. abartıyorlar insanlar artık...
insanin içine atiyor konuşmaz olduk birbirne karşı.
güven adalet saygı sevgi... nerde.....
hakliyken içine atmiycaksin kardeşim.. karşılığını vereceksin...
sana satarsa sende yapıcaksin bu işi...
güçlü olurcaksin...

Çoluk çocuk işi resmen...
(Üvey )olduğunu hafifletici sebep olsun diye mi belirttiniz anlayamadım.Yabancı bir insan da olabilirdi.Şiddet hiç bir zaman çözüm değildir. en nefret ettiğimde kavga eden hemcinslerim sözle veremediğimiz cevabı onu altedemediğiniz için şiddetle vermeye çalışmışınız. Yanlış yapmışsınız o kötü ,bayaığı ise onun seviyesine inmişsiniz.

Back
X