taylor Guru Kayıtlı Üye 1 Ağustos 2009 5.801 10.244 448 16 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi su00 #281 KaraTurna .!.: Konu sahibinin annesi vefat etmiş yıllar önce Genişletmek için tıkla... KaraTurna teşekkür ederim. Konu sahibi, özür dilerim. Allah rahmet eylesin.
KaraTurna .!.: Konu sahibinin annesi vefat etmiş yıllar önce Genişletmek için tıkla... KaraTurna teşekkür ederim. Konu sahibi, özür dilerim. Allah rahmet eylesin.
DuslerPerisi Üye Kayıtlı Üye 12 Kasım 2015 698 623 18 16 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi su00 #282 MorSeker .!.: İgne 3 ay kadar yanlış bilmiyorsam pozitiflik veriyormuş. O yüzden ben test yaptırmıcam 2 ay önce igne olmuştum kanamadan dolayı ve sonuç pozitif çıkacak muhtemelen. Ama iğne olmam lazım 28. Haftalık Genişletmek için tıkla... Test yaptirmadan yaptirmayin derim.
MorSeker .!.: İgne 3 ay kadar yanlış bilmiyorsam pozitiflik veriyormuş. O yüzden ben test yaptırmıcam 2 ay önce igne olmuştum kanamadan dolayı ve sonuç pozitif çıkacak muhtemelen. Ama iğne olmam lazım 28. Haftalık Genişletmek için tıkla... Test yaptirmadan yaptirmayin derim.