- 30 Temmuz 2013
- 6.243
- 1.957
- 248
Ben de aynı şeyi söylüyorum Bombaylar sadece bombaydan alabilir. Yazmıştım zaten. Türkiyede 250 kişide falan görülmüş şimdiye kadar.
Teşekkürler, az önce okudum sayenizde yeni bir sey ogrendimBen de aynı şeyi söylüyorum Bombaylar sadece bombaydan alabilir. Yazmıştım zaten. Türkiyede 250 kişide falan görülmüş şimdiye kadar.
Doğru diyosun bende burda öğrendim olmicani .elin kısa zamanda tekrar baktiricam inşallah.Az önce bi arkadaş yanlışlık olduğunu öğrendi bence sizde bi araştırın 0 grubundan AB olmaz diyor tıp. bir yanlışlık daha düzelsin
En kısa kısa zamanda yaptiricam inşallah.bunca senedir yanlış biliyomusuz demekki ucumuzden birinin kan grubunu. .Stajerler yapmış olabilir testi hep hata yapiyorlar. Anne ya da baba herhangi biri sifir ise AB bebek olmaz. Kesinlikle ama kesinlikle olmaz. Olamaz. Tekrar yaptırın farklı bir yerde
ya en azından dikkate alıp araştırdınız.. sanki üstünüze çamur atılmış gibi çemkirmediniz tebrik ederim..
burda bazı tipleri anlamakta cidden zorlanıyorum zira..
bu kan görünürde O ise ,nerden anlaşılacak bombay olduğu ,kan naklinde alt guruplara bakılıyor mu,negatif pozitif olması dışında ,çok korkutucu geldi bana
Tesadüfen öğrenilir ya da acaba bombay mıyım diye düşünen 0 grupları gidip tahlil yaptırarak öğrenebilir. Yani Konu sahibini de ilgilendiren birşey söyleyeceğim. Eğer Anne ya da baba 0 ise ve bebek beklenenden farklı bir kan grubuna sahip ise bombaydan suphelenip tahlil yaptrmak gerekir.bu kan görünürde O ise ,nerden anlaşılacak bombay olduğu ,kan naklinde alt guruplara bakılıyor mu,negatif pozitif olması dışında ,çok korkutucu geldi bana
valla bilen arkadaşlar varsa banada bi el atsınlar
Anne A Rh + Baba A Rh + Ben 0 Rh -
imkanlar dahilinde mi benim kan grubum
Kimya mezunuyum bir süre hastane lab da çalışmışlığım var. Laborantım ve Okul ve hastanede öğrendim. Hem lise hem ünv hem hastane bilgilerim var.DuslerPerisi hayatiyasa
Arkadaslar bu konu branşınız mi yoksa bilgi amaçlı öğrendiğiniz araştırma mı ona göre bişey sorcam uyusmazlik la ilgili bulmuşken
Evet doğru Ya A ya da 0 olur.valla bilen arkadaşlar varsa banada bi el atsınlar
Anne A Rh + Baba A Rh + Ben 0 Rh -
imkanlar dahilinde mi benim kan grubum
Biraz bilgi sahibiyim diyelim.DuslerPerisi hayatiyasa
Arkadaslar bu konu branşınız mi yoksa bilgi amaçlı öğrendiğiniz araştırma mı ona göre bişey sorcam uyusmazlik la ilgili bulmuşken
Kimya mezunuyum bir süre hastane lab da çalışmışlığım var. Laborantım ve Okul ve hastanede öğrendim. Hem lise hem ünv hem hastane bilgilerim var.
20 haftadan itibaren doğuma kadar her ay tekrarlanması gerekiyor indirekt coombs testi. Ve 28. haftasında yapılacak olan ıct sonucu negatif ise, doğuma kadar etkileşim olmasını önlemek için anneye anti-D immunglobulin kan uyuşmazlığı iğnesi yapılır. Bunu doktorunuz daha iyi bilir. Gerekeni yapar.Birçok cevapta söyledim negatif olduğumu geç öğrendim ama iğne için geç değildi şükür ki. Doğumdan sonra iğnemi oldum. Oğlum pozitifti çünkü.
Şimdiki hamileligimde ilk aylar lekeleme olunca indirekt coombs testi oldum negatif çıktı ve igne tekrarlandı. Düşüklerde kanamalarda test negatif çıkınca igne olunuyor dedi doktor. İğneden 1.5 ay sonra yine kanama olunca doktor testi tekrarladı pozitif çıktı olmaması gereken sonuç ve cok üzüldüm bayram tatili 1 gün sonraydı. igne pozitif lik veriyormuş ben bilmiyordum doktor unutmuş sanırım titreli test oldu baya uğraş sonucu tatil günü. Titreli sonuç negatif oldu. Rahatladım igne tekrarlandı. Şimdi 28. Hafta da igne olması gerek 2 ay önce olmuştum. Ama normal olması gereken zamanım bu zaman. Şimdi iğnenin 2 3 kere tekrarlanması herhangi bir zarar veya tehlike gösterir mi onu merak ediyorum hiç biyerde bulamadım doktor kontörü pazartesi gunu. Uzun ve karışık oldu kusura bakmayın
hayatiyasa
20 haftadan itibaren doğuma kadar her ay tekrarlanması gerekiyor indirekt coombs testi. Ve 28. haftasında yapılacak olan ıct sonucu negatif ise, doğuma kadar etkileşim olmasını önlemek için anneye anti-D immunglobulin kan uyuşmazlığı iğnesi yapılır. Bunu doktorunuz daha iyi bilir. Gerekeni yapar.
Birçok cevapta söyledim negatif olduğumu geç öğrendim ama iğne için geç değildi şükür ki. Doğumdan sonra iğnemi oldum. Oğlum pozitifti çünkü.
Şimdiki hamileligimde ilk aylar lekeleme olunca indirekt coombs testi oldum negatif çıktı ve igne tekrarlandı. Düşüklerde kanamalarda test negatif çıkınca igne olunuyor dedi doktor. İğneden 1.5 ay sonra yine kanama olunca doktor testi tekrarladı pozitif çıktı olmaması gereken sonuç ve cok üzüldüm bayram tatili 1 gün sonraydı. igne pozitif lik veriyormuş ben bilmiyordum doktor unutmuş sanırım titreli test oldu baya uğraş sonucu tatil günü. Titreli sonuç negatif oldu. Rahatladım igne tekrarlandı. Şimdi 28. Hafta da igne olması gerek 2 ay önce olmuştum. Ama normal olması gereken zamanım bu zaman. Şimdi iğnenin 2 3 kere tekrarlanması herhangi bir zarar veya tehlike gösterir mi onu merak ediyorum hiç biyerde bulamadım doktor kontörü pazartesi gunu. Uzun ve karışık oldu kusura bakmayın
hayatiyasa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?