üvey miyim sizce?

Kesinlikle çok güzel bir tevaffuk oldu

Az önce bi arkadaş yanlışlık olduğunu öğrendi bence sizde bi araştırın 0 grubundan AB olmaz diyor tıp. bir yanlışlık daha düzelsin
Esimin babası a+
Annesi 0-
Çocukları
A+
B+
0+
ab+
Yani bu durumda olması mümkün değil mi? Olaya bak valla aydınlatırsanız sevinirim.kv sen ne yaptin

benim annem a+ babamda b+ ama ben 0+ yani diğer kardeşlerimde hepsi b+

Az önce bi arkadaş yanlışlık olduğunu öğrendi bence sizde bi araştırın 0 grubundan AB olmaz diyor tıp. bir yanlışlık daha düzelsin
Bombay fenotipi diye bir kan grubu daha var lakin. Bu kan grubu 0 olarak görünür Ve bu 0 kan grubunun bebeği AB olabilir. Evet tıbben 0 dan AB olması mümkün değil fakat A ve B Antigenleri içeren bu bombay kan grubu sıfır gibi görünür ve bebeği AB olabilir. Ve bu bombay grubu sadece kendi gibi bombay tip kan grubundan kan alabilir. O yüzden Anne ya da Babadan biri 0 ise ve bebek AB ise sıfır gruba ait kişi bombay testi yaptırsın.

Esimin babası a+
Annesi 0-
Çocukları
A+
B+
0+
ab+
Yani bu durumda olması mümkün değil mi? Olaya bak valla aydınlatırsanız sevinirim.kv sen ne yaptin

kayınvalidenizin kan gurubu B olması lazım ,yanlış biliyorlardır O olamaz ,o iki kan gurubundan mümkün değil çünkü bu çocukların doğması,yada hastanede karışmıştır,

kayınvalidenizin kan gurubu B olması lazım ,yanlış biliyorlardır O olamaz ,o iki kan gurubundan mümkün değil çünkü bu çocukların doğması,yada hastanede karışmıştır,
Eski zaman insanları ya bilmiyor ya da yanlış biliyor. Benim annem de benim kan grubum adiye tutturmuştu AB çıktı. Bilmiyorlar.

o zman konuya yorum yazan şüpheli durumdaki arkadaşlar rahatlayabilirler bu durumda

ya en azından dikkate alıp araştırdınız.. sanki üstünüze çamur atılmış gibi çemkirmediniz tebrik ederim..
burda bazı tipleri anlamakta cidden zorlanıyorum zira..

0negatif kan grubu kartını gördüm 3 tane de ölmüş ayrica evde doğurmus hep

Ama bombay fenotipe sahip olanlar sadece bombay dan kan alabilir.Bu çok nadir görülen bir durum.Çok çoook çook düşük bir ihtimal bu.

Aa bak teşekkürler yeni bişey öğrendim ben bilmiyorum bunu hiç duymamıştım bu ara araştırıp iyice öğreneyim.

Konu sahibinin annesi vefat etmiş yıllar önce

Ama bombay fenotipe sahip olanlar sadece bombay dan kan alabilir.Bu çok nadir görülen bir durum.Çok çoook çook düşük bir ihtimal bu.

bu kan görünürde O ise ,nerden anlaşılacak bombay olduğu ,kan naklinde alt guruplara bakılıyor mu,negatif pozitif olması dışında ,çok korkutucu geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…