Üvey oğlum

Bence sizin sadece biraz zamana ihtiyacınız var. Evlat acısını tahmin bile edemiyorum, sonrasında kötü olaylar yaşanması sizi ayrıca üzmüş ve uzaklaştırmış. Elinizden geldiğince eskisi gibi davranın. Inançlı biri olduğunuzu düşündüm, Allah rızası için derler ya, yaptığınızı onun için yapmaya devam edin. Başkada aklıma bişey gelmiyor maalesef, çok zor çünkü yaşadıklarınız :KK43:
Vallahi çok sağol anlayabildiğin için çok sağol evlat acısını rabbim düşmanıma vermesin 1 senedir kendimde değilim zaten ama üstüne yasanan olaylar yemn ederim beni iyice mahvetti ben kötü bi insan değilim ve asla kötü davranmam da sadece içimdeki duygularımı anlatmak fikir almak istedim ama biçok kişi tarafından yanlıs anlasıldım

Cocuk kardesinin ölümüne üzülmedigini söylemis. Empati felan bir yana bende sogurdum o sözden sonra
Yemn ederim kötü davranmıyorum ben sesimi dahi yükseltmem yasadıgım acının üstüne kardeşine melek olusuna üzülmediğini söylediği için soğudum sadece bu ve eskisi gibi olmak için çabalıyorum sıcak olabılmek için buyuzden sizlerden fikir alabılmek için yzdım

Başınız sağolsun Kadınla kavga etmişsiniz çocukta haliyle annesinden yana olmuş.Bunda şaşılacak bir şey yok inanın evladınız buyuseydi ve siz kavga etseydiniz o da sizden yana olurdu,herkes annesinin yanında olur belki siz haklısınız ama çocuk tam bunun ayrımını bilemez bilse de yine annem der.Bu çocuk büyüyecek genç adam olacak zamanla sizden tamamen uzaklaşacak,belki de inadına kalacak gitmeyecek bunlara hazır olun.Bekar çocuksuz kadınların çocuklu adamlarla evlenmeleri hayatlarında aldıkları en büyük risktir bu tür evliliklerde yara almayan yoktur Keşke denginiz biriyle evlenseydiniz kocanizın ilk karısıyla münakaşa etmez en fazla elti kaynana ile uğraşırdınız.Eski eş konusu hepsinden daha fecaat

O da sizi sevmiyordur dağdan gelip bağdakini sevmeyen sizsiniz malum😏

Kaldıramayacaksanız çocuklu adamlarla evlenmeyin olan çocuklara oluyor
Ya anlamıomusunuz okumadınızmı diğer cevaplarımı ya ben kaldıramıyorum demedim arkadasım evladım öldü benm 1,5 yasında onun ölümüne üzülmediğini söyledi yüzüme karsı ondan sonra soğudum napabilirim fikir vern dedim keske okusan ben evlendıgımden beri böyleym demedm ya

Kötü olaylar yaşanmış. Çocuk da annesi de size bayılıyormıyorken, size böyle sözler söyleyip neden sizde kalıyor anlamadım. Annesiyle kalması daha iyi olmaz mıymış? Yani kimse bana çocuğunun ölmesine üzülmedim diyip evimde kalamaz, gerekirse eşimden ayrılırım.

Basiniz sağolsun.
Zor bir süreçten geçtiğiniz ve sonrasında da olumsuz şeyler yaşandığı için eşinizin oğluyla ilgili zorlanmaniz normal geldi bana.

Çocuğun açısından bakarsak,annesiyle tartışmanız sizinle ilgili duyduğu şeyler size karşı tavırlarını değiştirir bu da anormal değil. Ben bu yaz babamla tartışan öz amcadan buz gibi soğudum ki cok severdim kendisini. Kardeşinin ölümüyle ilgili söylediği şey de anne etkisidir muhtemelen. Üzücü elbette orası ayrı.

Kötü davranmiyorsaniz ki öyle anlaşılıyor yazdıklarınizdan, biraz zamana bırakın aranızdaki ilişkiyi.

Kızlar üvey oğlum 14 yasında ve aynı evde yasıorum suan okulu bizim eve yakın oldugu için bizde kalıyo ve ben üvey oğlumu naptıysam sevemedim asla kötü davranmıyorum sadece sıcak olamıyorum günaha girmekten cok korkuyorum sevemediğim için napıcam lütfen yardım edin 😵‍💫

Kendinş zorlama. Kötü davranmadığın sürece sorun yok. Sevmek zorunda değilsin.

Ya anlamıomusunuz okumadınızmı diğer cevaplarımı ya ben kaldıramıyorum demedim arkadasım evladım öldü benm 1,5 yasında onun ölümüne üzülmediğini söyledi yüzüme karsı ondan sonra soğudum napabilirim fikir vern dedim keske okusan ben evlendıgımden beri böyleym demedm ya
Bunu konuyu açarken belirtecektiniz o zaman.

Yemn ederim kötü davranmıyorum ben sesimi dahi yükseltmem yasadıgım acının üstüne kardeşine melek olusuna üzülmediğini söylediği için soğudum sadece bu ve eskisi gibi olmak için çabalıyorum sıcak olabılmek için buyuzden sizlerden fikir alabılmek için yzdım

Ben sizi anladim..agir bir kayip yasamissiniz. Basiniz sagolsun. Bence kendinize odaklanin
Üvey oglunuza degil. Kötü davranmayin yeter. 14 yasinda öyle söyledigini anlamayacak bir laf degil. Kendinize bosuna baski kurmayin. Zamana birakin

Keşke konunun başına yazsaydınız yorumları okumayanlar ilk yazdiginiza göre yorum yapıyor bende sonraki yorumlarınızı okuyunca size hakverdim sadece konuyu okuyunca haksız bulmuştum konunuzu düzenleyebilirsiniz

Kızlar üvey oğlum 14 yasında ve aynı evde yasıorum suan okulu bizim eve yakın oldugu için bizde kalıyo ve ben üvey oğlumu naptıysam sevemedim asla kötü davranmıyorum sadece sıcak olamıyorum günaha girmekten cok korkuyorum sevemediğim için napıcam lütfen yardım edin 😵‍💫
Sevmeyin efendim, lazım değil sevginiz. Zarar vermeyin yeter.

Keşke konunun başına yazsaydınız yorumları okumayanlar ilk yazdiginiza göre yorum yapıyor bende sonraki yorumlarınızı okuyunca size hakverdim sadece konuyu okuyunca haksız bulmuştum konunuzu düzenleyebilirsiniz
Evet kusura bakmayın başta belirtmem gerekirdi yanlıs anlasıldım çok

Hayır eşim 34 yasında ve erken baba oldu yukardaki cevabımı okuyupta cevap verseniz keske benım hiçbirsıkıntım yoktu benim bebeğim vefat etti 1 sene önce 1,5 yasında cennete gönderdim onu ve üvey oğlumla hiçbir sorunum yoktu ama kardeşinim ölümünden sonra annesiyle kavga ettik ve onunda hareketleri değişti kardeşinin ölümüne üzülmediğini söyledi ben bu durumdan sonra çok soğudum yoksa lütfen biraz daha saygılı cevap verirsenz sevnrm

Yani ablacım şöyle ki, çok berbat bir durum yaşamışsın üstüne bir de o kadın gelip başına bela olmuş. O kadın oğlunu bahane edip karışır, laf eder durduramazsın. Eşinle konuşacaksın o kadınla ben muhattap olmak istemiyorum diyeceksin kadını da engelleyeceksin. Türk erkekleri genelde ibiş kıvamında oluyor, eski eş, yeni eş, onlardan olan çocuklar birbirine giriyor kıyamet kopuyor adamların hiçbir müdahelesi olmuyor ibiş kıvamında köşeden izliyorlar. Bu yüzden çocuksuz kadınlar çocuklu adamlarla asla evlenmemli bence, dertsiz başlarına dert alıyorlar. Tekrar başın sağ olsun konu sahibesi, bence fazla bile dayanıyorsun ben olsam çoktan o kadını parçalamıştım, olunu da al kendin bak diye evine yollardım.

Son düzenleme:
Annesiyle kavga ettik demişsiniz böyle bir anneyi aklım almıyor. Kavga ettiği kadına mı bırakıyor çocuğu üstelik evlat acısı var o kadına da eşinize de yazıklar olsun. Boşanırsanız eşiniz çocuğu annesine yollar kendi bakamaz bence. Size güveniyorlar resmen

Babasıyla evlenirken hiç düşünmediz mi?Yani çocuklu adamlarla evlendiyseniz sonuçlarına katlanmanız gerekiyor,o çocuk eşinizin çocuğu.

Hayır eşim 34 yasında ve erken baba oldu yukardaki cevabımı okuyupta cevap verseniz keske benım hiçbirsıkıntım yoktu benim bebeğim vefat etti 1 sene önce 1,5 yasında cennete gönderdim onu ve üvey oğlumla hiçbir sorunum yoktu ama kardeşinim ölümünden sonra annesiyle kavga ettik ve onunda hareketleri değişti kardeşinin ölümüne üzülmediğini söyledi ben bu durumdan sonra çok soğudum yoksa lütfen biraz daha saygılı cevap verirsenz sevnrm
Çocuklar bazen öz kardeşleri hakkında bile böyle düşünebiliyor, Habil Kabil sadece bir hikayeden ibaret değil. Düşünün ki o da öz çocuğunuz, yine de soğuyabilir miydiniz?

Back
X