Üvey olduğunuzu öğrendiniz ne yapardınız?

Of cok zor ne kadar cok ya boyle kardesine cocugunu verenler.bu bizim ulkemize ozgu bir adet galiba.allah yardimcin olsun cok zordur eminin

Sebebini öğrenirdim önce hayat şartlarının ne getirdigi getirecegi belli değil ama yasadgim aileyi birakmazdim sebebi ne olursa olsun

Öz ,üvey ne farkeder ki aile olduğunuzu hissediyorsanız gerisi önemli değil.

Bence ellerinden öpün adı üvey kendi öz ailenizin. 3 çocuğu olup sizi de alması ne kadar yüce gönüllü olduğunu gösterir. Yani tamamen sizi sevdiği için aileniz olmuşlar. Hadi biri teyzenizmş de üvey babanız eli öpülesi adammış

Evet ben zaten hala onun sokundayim olaydan ziyade..3 cocugum var zaten.babasinin bakmadigi cocuga ben bakamam dememis.bir insan hicmi hissettirmez..o kadar ilgili o kadar guzel bi adamki benim canım babam yani bi yüzü düşse yüreğim sizlar bu nasıl bir his vermis Rabbim..hamdolsun

yani dayı olarak bildiğiniz kişi aslında babanızmı. Aileniz sizi diğer 3 çocuğu ile eş tuttuysa ne güzel arkama bile bakmam. ne kendimi ne de o insanları üzmem.

yani dayı olarak bildiğiniz kişi aslında babanızmı. Aileniz sizi diğer 3 çocuğu ile eş tuttuysa ne güzel arkama bile bakmam. ne kendimi ne de o insanları üzmem.
Evet dayım diye bildiğim öz babammis
Ben onların emeklerini nasıl öderim

Canım merhaba öncelikle tabi üvey olduğunu öğrenmek kişi için çok zordur empati yaparken bie insan zorlanıyor ama iyi bi ebeveynin olmuşlar alah razı olsun onlardan benim esimde üvey ama hayatı boyunca karşılık beklenen ailesi için hep çalışmış okumamış maddiyata dolayı evliliğinde bile bir kuruş yardım görmemiş insan sevgi vermişlermi vermişler eşime ama gelecek için çaba sarfetmemisler yani beklenti gelecek için çaba gerekiyo bnce insalah sizin ailenizaman çaba sarfetmek istemiştir vicdanla alakali bi durum

Başa gelmeyince yorum yapmak kolay olur ama
Geçenlerde eşimle bu konu hakkında konuştuk dedim ki;düşünsene annen baban seni doğurup amca yada teyzeye veriyorlarmış çocukları olmadığı için ne yaparsın?
Biyolojik aileme hesap sorardım neden diye ve her iki aileylede görüşmezdim dedi
Bana sordu aynı şekilde ne yaparsın diye..
Öncelikle biyolojik aileme ben de hesap sorardım öyle böyle değil hemde çok fena ...
Beni büyüten aile eğerki bana öz ailenin eksikliğini hissettirmemişse sorun yok görüşürdüm.
Fakat bana kötü anne baba olmuşlarsa onlarla da görüşmeyi keserdim net!!
Ama senin durumun çok farklı çünkü annen seni daha iyi şartlarda bakılması için vermiş,hastaymış zaten ...
N egüzel dayınlarda sana hiç hissettirmemişler evlatlık olduğunu bence değerlerini bil..
Biyolojik babanıda anlamış değilim neden şimdi açıkladı ortada birşey yokken.
Allah yardımcın olsun.

Kesinlikle söylerdim utanılacak hiçbirşey yok...

Sağolsun lar çok güzel yetistirdiler..okuttular Allah razı olsun.doğru düzgün bi isim olsaydi bende onlara bi yardim edebilseydim keşke ama maalesef cok üzgünüm

Amin Allah razı olsun..gercekten cok zor.
Biyolojik babam dayım sandığım kişi oluyor.beni halama vermiş daha dogrusu yurda vercekmis halam verdirmemis.

Öz dayın mi babanmis yani seni büyüten annen halan mi oluyor. Tabi annelik yapmis sana annendir. Anlamak için bu şekilde sordum.
Allahim öz dayin mi babanmis diyorum yahu kafa gitti

Evet meğer dayim sandığım kisi babammis..
Halam büyüttü beni..
(halam vs yazarken bile tuhaf oluyorum ya öz anne babanın yapamayacağı şeyleri yaptılar sağolsunlar )

Seni büyüten ailelik yapan senin ailendir kendini kotu hissedeceğin birşey yok tabi ki de insan duyunca değişik duygulara kapilabilir fakat kendini üzüp yipratma hayat karsimiza neler cikarir hiçbirimiz bilemeyiz. Sen yine yaşantina ayni şekilde devam etmeye calis. Senin annen baban onlar. Şükret ki Rabbim boyle iyi insanlar cikarmis karsina kiymetini bil onlarin. Kendini daha fazla üzme.
Evet meğer dayim sandığım kisi babammis..
Halam büyüttü beni..
(halam vs yazarken bile tuhaf oluyorum ya öz anne babanın yapamayacağı şeyleri yaptılar sağolsunlar )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…