- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
Öz ,üvey ne farkeder ki aile olduğunuzu hissediyorsanız gerisi önemli değil.Evet arkadaşlar 24 yaşınızda üvey evlat olduğunuzu öğrendiniz ne yapardınız?
Hayatınız nasıl bi yön çizerdiniz??
Not: biyolojik babam dayım.annem beni dogurduktan 2 3 ay sonra hastalanmış yani bakacak durumda değilmiş.
Üvey babam ve annem(üvey kelimesinden nefret ederim anlayin diye yazıyorum)hic bir zaman aksi bisey hissettirmediler .
3 çocuğu oldugu halde beni ayirt etmeyip dahada üstün tuttular.
Vermeseydi yurtta buyuyecektimOf cok zor ne kadar cok ya boyle kardesine cocugunu verenler.bu bizim ulkemize ozgu bir adet galiba.allah yardimcin olsun cok zordur eminin
Evet ben zaten hala onun sokundayim olaydan ziyade..3 cocugum var zaten.babasinin bakmadigi cocuga ben bakamam dememis.bir insan hicmi hissettirmez..o kadar ilgili o kadar guzel bi adamki benim canım babamBence ellerinden öpün adı üvey kendi öz ailenizin. 3 çocuğu olup sizi de alması ne kadar yüce gönüllü olduğunu gösterir. Yani tamamen sizi sevdiği için aileniz olmuşlar. Hadi biri teyzenizmş de üvey babanız eli öpülesi adammış
Oyle de dusunme canim ya kardesi olunca guvenip vermistir hem gozunun onunde ol diye yurda da vermezdiVermeseydi yurtta buyuyecektim
Evet arkadaşlar 24 yaşınızda üvey evlat olduğunuzu öğrendiniz ne yapardınız?
Not: biyolojik babam dayım.annem beni dogurduktan 2 3 ay sonra hastalanmış yani bakacak durumda değilmiş.
Üvey babam ve annem(üvey kelimesinden nefret ederim anlayin diye yazıyorum)hic bir zaman aksi bisey hissettirmediler .
Evet dayım diye bildiğim öz babammisyani dayı olarak bildiğiniz kişi aslında babanızmı. Aileniz sizi diğer 3 çocuğu ile eş tuttuysa ne güzel arkama bile bakmam. ne kendimi ne de o insanları üzmem.
Bunu diyen öz babammOyle de dusunme canim ya kardesi olunca guvenip vermistir hem gozunun onunde ol diye yurda da vermezdi
Canım merhaba öncelikle tabi üvey olduğunu öğrenmek kişi için çok zordur empati yaparken bie insan zorlanıyor ama iyi bi ebeveynin olmuşlar alah razı olsun onlardan benim esimde üvey ama hayatı boyunca karşılık beklenen ailesi için hep çalışmış okumamış maddiyata dolayı evliliğinde bile bir kuruş yardım görmemiş insan sevgi vermişlermi vermişler eşime ama gelecek için çaba sarfetmemisler yani beklenti gelecek için çaba gerekiyo bnce insalah sizin ailenizaman çaba sarfetmek istemiştir vicdanla alakali bi durumEvet arkadaşlar 24 yaşınızda üvey evlat olduğunuzu öğrendiniz ne yapardınız?
Kesinlikle söylerdim utanılacak hiçbirşey yok...Mesela ilk öğrendiğimde herkesten saklamaliyim diyodum..ki zaten eski komsular vs biliyodu..yaani çocukken arkadaşlarım bile hissettirmedi cok degisik bi durum.
Siz olsaniz yeni tanıştığınız yada evlendiginizde esinize soylermiydiniz
Sağolsun lar çok güzel yetistirdiler..okuttular Allah razı olsun.doğru düzgün bi isim olsaydi bende onlara bi yardim edebilseydim keşke ama maalesef cok üzgünümCanım merhaba öncelikle tabi üvey olduğunu öğrenmek kişi için çok zordur empati yaparken bie insan zorlanıyor ama iyi bi ebeveynin olmuşlar alah razı olsun onlardan benim esimde üvey ama hayatı boyunca karşılık beklenen ailesi için hep çalışmış okumamış maddiyata dolayı evliliğinde bile bir kuruş yardım görmemiş insan sevgi vermişlermi vermişler eşime ama gelecek için çaba sarfetmemisler yani beklenti gelecek için çaba gerekiyo bnce insalah sizin ailenizaman çaba sarfetmek istemiştir vicdanla alakali bi durum
Amin Allah razı olsun..gercekten cok zor.Başa gelmeyince yorum yapmak kolay olur ama
Geçenlerde eşimle bu konu hakkında konuştuk dedim ki;düşünsene annen baban seni doğurup amca yada teyzeye veriyorlarmış çocukları olmadığı için ne yaparsın?
Biyolojik aileme hesap sorardım neden diye ve her iki aileylede görüşmezdim dedi
Bana sordu aynı şekilde ne yaparsın diye..
Öncelikle biyolojik aileme ben de hesap sorardım öyle böyle değil hemde çok fena ...
Beni büyüten aile eğerki bana öz ailenin eksikliğini hissettirmemişse sorun yok görüşürdüm.
Fakat bana kötü anne baba olmuşlarsa onlarla da görüşmeyi keserdim net!!
Ama senin durumun çok farklı çünkü annen seni daha iyi şartlarda bakılması için vermiş,hastaymış zaten ...
N egüzel dayınlarda sana hiç hissettirmemişler evlatlık olduğunu bence değerlerini bil..
Biyolojik babanıda anlamış değilim neden şimdi açıkladı ortada birşey yokken.
Allah yardımcın olsun.
Evet meğer dayim sandığım kisi babammis..
Halam büyüttü beni..
(halam vs yazarken bile tuhaf oluyorum yaöz anne babanın yapamayacağı şeyleri yaptılar sağolsunlar )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?