- 4 Şubat 2016
- 2.915
- 3.045
- 133
hiçbir şey yapmam bana üveyliğimi hissettirmeyen ana babama daha sıkı sarılırım.
Mesela ilk öğrendiğimde herkesten saklamaliyim diyodum..ki zaten eski komsular vs biliyodu..yaani çocukken arkadaşlarım bile hissettirmedi cok degisik bi durum.
Siz olsaniz yeni tanıştığınız yada evlendiginizde esinize soylermiydiniz
Kardeşim yokki ben olmusum sonra annem hastalanmis işte..bu yasınıza kadar saklanmaması gerektı
dusunsene belkıde bılmeden kardesınle falan sevgılı olmussundur
ama oz evladından ayırmadan buyuten ınsanları daha cok severdım acıkcası
Çok benzemiyorum fiziki anlamda..İki değişik soru sorucam ama kızma
Kız halaya benzer derler, annene benziyor musun?
Bunca yılda baban olduğunu bilmediğin dayın için, "ay ne uyuz bi adam bu böyle, çocuklarına ne biçim davranıyo" gibi bişey dedin mi
Amin inşallah..beni hic incitmediler o kadar cocuklari varken bide bana bakması muthis bi olay..Allahim da onlara cennette en güzel yerini ayirsin inşallahBen dee...
Saklama içinde büyümesin... ama öyle herkese de anlatma bence insanlar türlü türlü üzülme yani birisi saçma bir laf etmesin... çok zor bir durum Allah yardımcın olsun. Sana bakan anne babadan seven kardeşlerden de Allah razı olsun...
Kendi cocuklarindan ayirt etmediler Allah razi olsunSuanki ailem gercekten iyi davrandiysa bana hic konusunu bile acmam yasar giderim.
Ama aile sikintiysa birde uvey olduğumu öğrenirsem ceker giderim acimam. Kendime yeni hayat Kurarim.
Hayatına devam et şanslısın bence halan büyütmüş sanırım, iyi insanlarmış Allah razı olsun ne güzelEvet arkadaşlar 24 yaşınızda üvey evlat olduğunuzu öğrendiniz ne yapardınız?
Hayatınız nasıl bi yön çizerdiniz??
Not: biyolojik babam dayım.annem beni dogurduktan 2 3 ay sonra hastalanmış yani bakacak durumda değilmiş.
Üvey babam ve annem(üvey kelimesinden nefret ederim anlayin diye yazıyorum)hic bir zaman aksi bisey hissettirmediler .
3 çocuğu oldugu halde beni ayirt etmeyip dahada üstün tuttular.
Bide diyor ki seni yuvaya verecektim verdirmedilerKendi çocuklarından ayırt etmemişler, hiç hissettirmemişler. Ne güzel insanlarmış. Sana neden bu zamana kadar söyleyemediklerini de anlayabiliyorum, hayırsız bir baba, vefat etmiş anne.
Bence ne kimseye anlat, ne de onlara karşı davranışlarını değiştir. Yani sıcak davranmaya çalış, üzme onları. Öz babanı da Allah'a havale et. Ben olsam öz annemi ve beni terk etmiş adama baba demem.
Başkalarına anlatmamanı da şu yüzden diyorum, yarın bir gün anne ve babanın kulağına giderse üzülebilirler belki, ben üveymişim diye insanlara anlatmana içerleyebilirler. Ben olsam hiçbir şey olmamış gibi hayatıma devam eder anne ve babama daha çok sarılırdım. Resmen senin geleceğini güzelleştirmişler, sıcak bir yuvayla. Hakları ödenmez.
Öyle demeyin..Allah yardımcınız olsunKeşke bende üvey olduğumu öğrensem, çekip gitmeye bahanem olur..
Ben o insana asla baba demem..hadi annem hastaydi öldü..Bir yumurta bir sperm midir anneyi anne babayı baba yapan ?
Bence çocuğa verilen emektir önemlisi.
Elbette insan biyolojik ailesini tanımalı, soy ağacını bilemeli, onun dışında çok önemli değil gerisi
Kızlar benım eskı esım malum benımde oglumla hıc ırtıbat halıne gecmedı
ama sadece omu kardesı annesı babası teyzelerı kuzenlerı hıc ama hıc bırı aramadı
Ana baba ılgılenmeyınce kımsede bakmıyor evlatlara
Sagolun. Sizinde Allah yardımcınız olsun.Öyle demeyin..Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?