Aminn çok teşekkür ederim.Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın.Çok saçma bi şekilde öğrenmişsiniz. Keşke normal bi şekilde öğrenseydiniz. Ama ailenizin saklaması iyi olmuş sizi kendi evlatlatı gibi gördükleri halde siz hep minnet duygusu içinde olacaktınız ya da en ufak bişey de öz olmadığım için böyle davranıyorlar diye düşüncektiniz. Şimdi olgun yaştasınız daha kolay olur. Bu durumu kabullenmek genelde zordur belki psikologla görüşebilirsiniz
Bu arada hala onlar sizin aileniz, kardeşleriniz kardeşiniz, hiçbişey değişmedi hayatınızda onlara minnet duyabilirsiniz ama altında ezmeyin kendinizi, Zaten bu kadar iyi bahsettiğinize göre siz de aileniz de çok iyi insanlar. Allah mutluluğunuzu bozmasın. Hayatınızın normal devam etmesi için, bi psikologla görüşün
Halam oluyorAnnenize Allah rahmet eylesin. Eminim ki , çok zor durumda kalmış. Ileride zor durumda kalmayın diye canından canını koparmışBol bol okuyun ona.
Babanızla bunca yıl bekledikten sonra , psikolojinizi düşünmeden pat diye söylediği için cok acimasizca davranmış. Allah ıslah ettin. Insan bir psikolog destegi alir.
Bundan sonraki yaşamınızda da ailenize sıkı sıkı sarılın. Ne mutlu ki, çocukları olmasına rağmen size çok iyi bakmışlar.
Suanki anneniz aslında neyiniz oluyor ?
Hep beni sayiklamis. adımı falan.hep gormek koklamak istemistir eminimDurumunuz gercekten zor ama öyle güzel bi aileye sahipsiniz ki ve inanıyorum ki aileniz sayesinde çabuk toparlayacaksınız.
Ben burda en çok gerçek annenize üzüldüm bende bir anneyim inanın şuan ağlıyorum. ..
Annenizin daha ilk bebeğine bakamayacak kadar hastalanması ve canından can gitmesi ve hayat arkadaşı eşi tarafından terk edilmesi cok ama çok acı verici...
Ben olsam asla ve asla görüşmezdim
Biyolojik babam dayım lafını algılayamadım ben?
Öz babam dayım
İki saattir okuyorum bende anca anliyabildum yorumlardan oda,buna takildim bende
Oz baban dayin olurmu kiz hic, ,?
sen babani dayin saniyormussun canım
İki saattir okuyorum bende anca anliyabildum yorumlardan oda,buna takildim bende
Oz baban dayin olurmu kiz hic, ,?
sen babani dayin saniyormussun canım
seni anne dediğin halan mi büyüttü.. ne zaman öğrendin bunu..Evet arkadaşlar 24 yaşınızda üvey evlat olduğunuzu öğrendiniz ne yapardınız?
Hayatınız nasıl bi yön çizerdiniz??
Not: biyolojik babam dayım.annem beni dogurduktan 2 3 ay sonra hastalanmış yani bakacak durumda değilmiş.
Üvey babam ve annem(üvey kelimesinden nefret ederim anlayin diye yazıyorum)hic bir zaman aksi bisey hissettirmediler .
3 çocuğu oldugu halde beni ayirt etmeyip dahada üstün tuttular.
24 yaşında öğrendim.hayır öz annem vefat etmiş.seni anne dediğin halan mi büyüttü.. ne zaman öğrendin bunu..
kendi annene yenge mi diyodun?
Onlar benim canım.çocukları olmasına rağmen bırakmam demişbu kadar hassas bir konuyu pat diye söylemek cahilliğin ve sorumsuzluğun göstergesi. benim de annem biyolojik annem değil. ben 6 yaşlarında pedagog eşliğinde öğrendim. 24 yaşındasın, ergenlik döneminde olsan gerçekten çok ağır bir travma olurdu. zamanla şoku atlatırsın canım. anladığım kadarıyla ailenle herhangi bir sıkıntın da yok, sıkı sıkı sarıl onlara. vefat eden annene de bol bol dua et. allah yerinde dinlendirsin. biyolojik babanı da allah ıslah etsin.
Almaması daha hayırlı olmuş sonuçta akraba vs değil kötü davranabilirdi kaldı ki babanız size çok düşkün değilmiş sanırım, babanızda göz yumardı gelişiminizde sorun yaşardınızOnlar benim canım.çocukları olmasına rağmen bırakmam demişbunuda öz babam olacak kisi söylüyor.yurda vercektim verdirmediler diyo marifetmis gibi
Öz babamin eşine yengem,yani dayım olarak bildigim için..siz olsanız gorusurmuydunuz..beni alabilirdi ben bakarim senin cocuguna diyebilirdi
Aynen Allah razi olsun o konuda..Almaması daha hayırlı olmuş sonuçta akraba vs değil kötü davranabilirdi kaldı ki babanız size çok düşkün değilmiş sanırım, babanızda göz yumardı gelişiminizde sorun yaşardınız
herkes engin gönüllü değil malesef. kendinizi görüşmek zorunda hissetmeyin, eğer içinizden geliyorsa görüşün. ben 15 yaşıma kadar biyolojik annemi görmedim. babamdan görüşmek için izin istemiş. babam da kararı tamamen bana bırakmıştı. baştan istemedim, sonra merak mı desem ne desem görüşmek istedim ve görüştük. uzun yıllar yine görüşmedik. sadece internet üzerinden ara sıra görüntülü görüştük. kendisinden iki kız kardeşim var. konu da açmıştım hatta, onların fotoğraflarını gönderdi bana. evinden kesitler. benim de bebeklik fotoğraflarımın olduğu aile albümlerinin yer aldığı duvar panoları vs. kızları kendime çok yakın hissettim ve geçen yıl görüştüm. bu yaz da görüştüm, evimize geldiler. büyüten annem öyle engin gönüllü ki, onları ağırladı. biyolojik anneme davetiye götürmemi rica etti vs. nihayetinde hayatıma girdiler. pişman değilim. ama hala biyolojik annemle aramızda anne-kız bağı oluşmadı. bu saatten sonra oluşur mu, sanmam. zaten benim bir annem var. kardeşlerim başka, onları ayrı tutuyorum. bu arada kendileri amerikalı. yaptığı bir şeyi takdir ediyorum. bir gün kızlarını benimle tanıştırma ihtimaline karşı, iyi derecede türkçe öğrenmelerini sağlamış. kültürümüzü anlatmış. kızlar ben yokken bile sanki benimle büyümüş gibiler. bu durumu takdir ediyorum. böyle işte. içindenizden ne geliyorsa onu yapın derim.Onlar benim canım.çocukları olmasına rağmen bırakmam demişbunuda öz babam olacak kisi söylüyor.yurda vercektim verdirmediler diyo marifetmis gibi
Öz babamin eşine yengem,yani dayım olarak bildigim için..siz olsanız gorusurmuydunuz..beni alabilirdi ben bakarim senin cocuguna diyebilirdi
Ne kadar güzel..sizde çok şanslısınız..herkes engin gönüllü değil malesef. kendinizi görüşmek zorunda hissetmeyin, eğer içinizden geliyorsa görüşün. ben 15 yaşıma kadar biyolojik annemi görmedim. babamdan görüşmek için izin istemiş. babam da kararı tamamen bana bırakmıştı. baştan istemedim, sonra merak mı desem ne desem görüşmek istedim ve görüştük. uzun yıllar yine görüşmedik. sadece internet üzerinden ara sıra görüntülü görüştük. kendisinden iki kız kardeşim var. konu da açmıştım hatta, onların fotoğraflarını gönderdi bana. evinden kesitler. benim de bebeklik fotoğraflarımın olduğu aile albümlerinin yer aldığı duvar panoları vs. kızları kendime çok yakın hissettim ve geçen yıl görüştüm. bu yaz da görüştüm, evimize geldiler. büyüten annem öyle engin gönüllü ki, onları ağırladı. biyolojik anneme davetiye götürmemi rica etti vs. nihayetinde hayatıma girdiler. pişman değilim. ama hala biyolojik annemle aramızda anne-kız bağı oluşmadı. bu saatten sonra oluşur mu, sanmam. zaten benim bir annem var. kardeşlerim başka, onları ayrı tutuyorum. bu arada kendileri amerikalı. yaptığı bir şeyi takdir ediyorum. bir gün kızlarını benimle tanıştırma ihtimaline karşı, iyi derecede türkçe öğrenmelerini sağlamış. kültürümüzü anlatmış. kızlar ben yokken bile sanki benimle büyümüş gibiler. bu durumu takdir ediyorum. böyle işte. içindenizden ne geliyorsa onu yapın derim.
Evet arkadaşlar 24 yaşınızda üvey evlat olduğunuzu öğrendiniz ne yapardınız?
Hayatınız nasıl bi yön çizerdiniz??
Not: biyolojik babam dayım.annem beni dogurduktan 2 3 ay sonra hastalanmış yani bakacak durumda değilmiş.
Üvey babam ve annem(üvey kelimesinden nefret ederim anlayin diye yazıyorum)hic bir zaman aksi bisey hissettirmediler .
3 çocuğu oldugu halde beni ayirt etmeyip dahada üstün tuttular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?