Üvey olduğunuzu öğrendiniz ne yapardınız?

Aminn çok teşekkür ederim.Allah kimsenin mutluluğunu bozmasın.
Ilk öğrendiğimde bombostum yine ayni normal davrandım.ama aklimdan çıkmıyor bu bi gerçek.yani merak falan değil zaten merak edilecek birsey yok annem ölmüş babam baska kadinla evlenmis cocuklari oldu vs hepsi bu kadar

Halam oluyor
Annemler falan hep nasil incitmeden soyleriz diye yillarca plan yapiyo .benim dusuncesiz bencil,uzerimde gram emegi olmayan adam pat diye babanim ben senin diyor ..

Hep beni sayiklamis. adımı falan.hep gormek koklamak istemistir eminim nur icinde yatsın..

Biyolojik annen şimdi nerede ve nasıl?

Ben olsam beni kendi çocuklarından ayırmayan aileme gider daha sıkı bağlanırdım, iyi ki iyi insanlar var

İki saattir okuyorum bende anca anliyabildum yorumlardan oda,buna takildim bende

Oz baban dayin olurmu kiz hic, ,?
sen babani dayin saniyormussun canım
İki saattir okuyorum bende anca anliyabildum yorumlardan oda,buna takildim bende

Oz baban dayin olurmu kiz hic, ,?
sen babani dayin saniyormussun canım

Hatta sana bakan halan olduguna gore,oz babanida amcan sanmalisin ,( halanin erkek kardesi amca nedir) amcasini dayisi saniyo,ama biyolojik babasi o

bu kadar hassas bir konuyu pat diye söylemek cahilliğin ve sorumsuzluğun göstergesi. benim de annem biyolojik annem değil. ben 6 yaşlarında pedagog eşliğinde öğrendim. 24 yaşındasın, ergenlik döneminde olsan gerçekten çok ağır bir travma olurdu. zamanla şoku atlatırsın canım. anladığım kadarıyla ailenle herhangi bir sıkıntın da yok, sıkı sıkı sarıl onlara. vefat eden annene de bol bol dua et. allah yerinde dinlendirsin. biyolojik babanı da allah ıslah etsin.

sana üveyliğini hissettirmeyip öz evlatları gibi bakan ailene sırtını cevirme sakın. ne emeklerle büyütüp bakmışlar ve evlatları gibi sevmişler
gerçek aileni bulabiliyosan onlarla hesaplaş

seni anne dediğin halan mi büyüttü.. ne zaman öğrendin bunu..
kendi annene yenge mi diyodun?

Onlar benim canım.çocukları olmasına rağmen bırakmam demiş bunuda öz babam olacak kisi söylüyor.yurda vercektim verdirmediler diyo marifetmis gibi
Öz babamin eşine yengem,yani dayım olarak bildigim için..siz olsanız gorusurmuydunuz..beni alabilirdi ben bakarim senin cocuguna diyebilirdi

Almaması daha hayırlı olmuş sonuçta akraba vs değil kötü davranabilirdi kaldı ki babanız size çok düşkün değilmiş sanırım, babanızda göz yumardı gelişiminizde sorun yaşardınız

Almaması daha hayırlı olmuş sonuçta akraba vs değil kötü davranabilirdi kaldı ki babanız size çok düşkün değilmiş sanırım, babanızda göz yumardı gelişiminizde sorun yaşardınız
Aynen Allah razi olsun o konuda..
Çok güzel yetiştim çok şükür..yani hic baba gibi degildi dusunuyorumda..sadece her gördüğünde harclik verirdi arada kiyafet vs alırdı

herkes engin gönüllü değil malesef. kendinizi görüşmek zorunda hissetmeyin, eğer içinizden geliyorsa görüşün. ben 15 yaşıma kadar biyolojik annemi görmedim. babamdan görüşmek için izin istemiş. babam da kararı tamamen bana bırakmıştı. baştan istemedim, sonra merak mı desem ne desem görüşmek istedim ve görüştük. uzun yıllar yine görüşmedik. sadece internet üzerinden ara sıra görüntülü görüştük. kendisinden iki kız kardeşim var. konu da açmıştım hatta, onların fotoğraflarını gönderdi bana. evinden kesitler. benim de bebeklik fotoğraflarımın olduğu aile albümlerinin yer aldığı duvar panoları vs. kızları kendime çok yakın hissettim ve geçen yıl görüştüm. bu yaz da görüştüm, evimize geldiler. büyüten annem öyle engin gönüllü ki, onları ağırladı. biyolojik anneme davetiye götürmemi rica etti vs. nihayetinde hayatıma girdiler. pişman değilim. ama hala biyolojik annemle aramızda anne-kız bağı oluşmadı. bu saatten sonra oluşur mu, sanmam. zaten benim bir annem var. kardeşlerim başka, onları ayrı tutuyorum. bu arada kendileri amerikalı. yaptığı bir şeyi takdir ediyorum. bir gün kızlarını benimle tanıştırma ihtimaline karşı, iyi derecede türkçe öğrenmelerini sağlamış. kültürümüzü anlatmış. kızlar ben yokken bile sanki benimle büyümüş gibiler. bu durumu takdir ediyorum. böyle işte. içindenizden ne geliyorsa onu yapın derim.

Birşey yapmazdım heralde doğuran değil büyüten diye bakıyorum olaya ama kim olduklarını merak ederdim

Ne kadar güzel..sizde çok şanslısınız..
Yorumlariniz için çok teşekkür ederim..

Çok kötü olurdum kendimi kandırılmış hissederdim ama sonunda yine bana bakanların yanında kalırdım.Dayı dediğime de baba diyemezdim gibi geliyor.Zor bir durum Allah kolaylık versin.

doguran dogurtan degil bakan annedir babadir benim icin. eger buyudugum aileden yana sikinti yoksa onlari annem babam olarak gorup devam ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…