Üvey!

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Bu kelime oldum olası çok soğuk gelmiştir bana. Belki başıma gelmediği için Allah korusun. üvey kayınvalideniz olsa ve her şeyin içinde olmak için can atsa ne yapardınız? İrite olmaz mıydınız?

Üvey öz önemli değil iyi bir insansa sorun etmezdim
Fesatsa irite olmamak elde değil
Fesat evet. Sürekli laf sokmalar ben anneyim anneleri benim diye naralar atmalar. Ama eşim nane limonun tadını benimle öğrendi. Düşün yani hastalanınca bir nane limon bile yapmamış. Nasıl annelik tartışılır. Bu arada 20 senedir başlarındaymış

Fesat evet. Sürekli laf sokmalar ben anneyim anneleri benim diye naralar atmalar. Ama eşim nane limonun tadını benimle öğrendi. Düşün yani hastalanınca bir nane limon bile yapmamış. Nasıl annelik tartışılır. Bu arada 20 senedir başlarındaymış
Ama 20 yıl geçirmiş yaa hiç mi iyiliği hatrı dokunmamış eşin haksızlık yapıyo olmasın sakın

Bir kişinin annelik vasfı taşıması için cinsel birleşme sonucu doğurması gerektiğine inanmıyorum.
Anne annedir.
Üvey öz fark etmez kadın kötüyse de kötüdür.
Üvey olduğu için extra gıcık olunmaz.
Öz olmadığı için daha dikkatli annelik yapması gerektiğini düşünüyorum ben. Doğurması şart gözüyle bakmıyorum ama daha özveri isteyen bir vasıf diye düşünüyorum. Bunu da göstermediği için buna rağmen de her şeyin içinde olup anneleri benim moduna girdiği için iriye oluyorum.

Eşine annelik yapmadıysa tabi bu senin görüşünle olamamlı eşinde böyle düşünüyor ve huzursuz oluyorsanız mesafe koy
Ama üvey diye yaftalama yapmadan 20 yıl bakmış iyi yada kötü
Özde olsa aynı tepkiyi verecektin
Sadece mesafe koy sen üveysin sana ne oluyor tavrıyla değil ama

Eşiniz ne düşünüyor bu konuda. O kadını annesi olarak sevmişl benimsemiş mi? Her şey nane limon değildir belki. Annelik bununla mı ölçülüyor. Eşiniz onu annesi olarak sevmiş anne demişse üvey öz farkeder mi?

Öz olmadığı için daha dikkatli annelik yapması gerektiğini düşünüyorum ben. Doğurması şart gözüyle bakmıyorum ama daha özveri isteyen bir vasıf diye düşünüyorum. Bunu da göstermediği için buna rağmen de her şeyin içinde olup anneleri benim moduna girdiği için iriye oluyorum.

Yahu arkadaşım ilerde siz de anne olacaksınız, bundan 30 yıl sonra bir kadın gelip sizin anneliğinizi sorgulasa ne hissedersiniz?

Ama 20 yıl geçirmiş yaa hiç mi iyiliği hatrı dokunmamış eşin haksızlık yapıyo olmasın sakın
Eşimin söyledikleriyle değil kendi gözlemlerimle yola çıkıyorum. Nişandan beri tanıdığımdan beri daha doğrusu sürekli ben kırılıyorum ben üzülüyorum ben anneyim ben öyleyim ben böyleyim. En ufak bir şey desem kocasına şikayet ediyor ben üveyim ya diye ağlıyor. Öz annesi de olsa ben o lafı söylerim yapım bu. Konuşmayı denesem de alınıyor ağlıyor. Psikolojisinde sorun olduğunu düşünüyorum artık

Bu kelime oldum olası çok soğuk gelmiştir bana. Belki başıma gelmediği için Allah korusun. üvey kayınvalideniz olsa ve her şeyin içinde olmak için can atsa ne yapardınız? İrite olmaz mıydınız?
Eşim onu anne kabul ettiyse ve ondan razıysa umursamazdım.
Anneleri benim diye ortalığa atılıyor yazmışsınız bir mesajınızda,belki gerçekten benimsedi,evladı kabul etti eşinizi. 20 sene dile kolay yani.
Nane limonla bağdaştırmanız tuhaf,bende bilmiyorum tadinı annemde öz be öz annem.
Eşiniz seviyorsa annesini,idare edin derim. Üvey diye cephe almayın.

Benim tanıdığım komşumun annesi uveydi ama tam bir annelik yapmış babalarına bile karşı gelmiş yeri geldiğinde,o yüzden onu çok severler hep fikir alırlar .Mesele öz ,üvey meselesi değil mesele vicdan meselesi

Eşimin söyledikleriyle değil kendi gözlemlerimle yola çıkıyorum. Nişandan beri tanıdığımdan beri daha doğrusu sürekli ben kırılıyorum ben üzülüyorum ben anneyim ben öyleyim ben böyleyim. En ufak bir şey desem kocasına şikayet ediyor ben üveyim ya diye ağlıyor. Öz annesi de olsa ben o lafı söylerim yapım bu. Konuşmayı denesem de alınıyor ağlıyor. Psikolojisinde sorun olduğunu düşünüyorum artık
Acaba siz Katı mı davranıyosunuz
Bilemedim tabi
Kocasına sizi şikayet etme durumu varsada dediğim gibi uzak durun en güzeli bu

Bence bu tamamen eşinizin ona bakış açısıyla ilgili . mesela eşinizin annesi vefat etmiştir adam bir daha evlenmistir ve iyi bi kadindir annelik yapiyodur birsey diyemezsiniz. Ama esinizin annesi bosanmistir o varken babasinin eside kayinvalidelik yapmaya calisiyodur o zaman irite olunabilir belki. Ama bana sanki kayınvalide faktörünü üveyliğinin arkasına saklayıp yok etmek istiyorsunuz gibi geldi ..

Eşiniz ne düşünüyor bu konuda. O kadını annesi olarak sevmişl benimsemiş mi? Her şey nane limon değildir belki. Annelik bununla mı ölçülüyor. Eşiniz onu annesi olarak sevmiş anne demişse üvey öz farkeder mi?
En basit örnek olarak onu verdim. Annelik sadece yemek yapmaksa evet onu hiç eksik etmemiş ama küçük yaşta başlarına gelmesine rağmen bir kere banyo bile yaptırmamış mesela. Bunlar ve daha neler neler. Benim için annelik bu demek. Hastalandığında arkadaşın seni gece gelip acile götürüyorsa o annenim haberi bile olmuyorsa ben buna annelik demem ki. Öz de olsa demem üvey de olsa demem. Vicdan meselesi çünkü. Hasta olsanız sa bizi rahatsız etmeyin demiş mesela. Kocasıyla iyi olup çocuklara ne oluyorsa olsun.

Back
X