Üveykızım

kızı sevmemek ıcın bu kadar bahane bulmak senı yormuyor mu?
kız orda olsa ne olmasa ne sen o evı zaten supurceksın zaten temızlıceksın zaten makına calıscak zaten yemek pısıcek
1 gomlek pıjama 1 tabak yemek mı agır geldı bu mu masraf
zira haklısın makına yıkarken yoruluyor

Sorunumu paylasmak icin yazdim ama hakaret isittim.aciksozlu olmam yuzunden hep bunlar...
Ama çözüm aramıyorsunuz ki konu sahibi. Ne dememizi bekliyorsunuz,'şaçina elini dola terbiyesizin,duvara çarp hirsını alirsın'mı diyelim? Çocuğa takmışsıniz ne yapsa batıyor size bariz bu. Bizde diyoruz ki herşey karşılıklı, sabırlı olun,idare edin ,iletişim kurmaya çalışın,yardım etmeyi düşünemiyorsa rica edin ama siz hala üvey,kendi çocuğum olsa yapmam,yaptıklarımi anlatmasa severim diye tuhaf tuhaf cevaplar veriyorsunuz. Bakın biz normaliz,normalini söylüyoruz anormal olan sizsiniz zira önerilere burun kıvırıyorsunuz.

Deniyecegim tabiki onerilerinizi.Ben sadece icimde biriken nefretimden dolayi sizlere kaba davrandim ozur dilerim arkadaslar.

hadi yaa :)
benimki valla sofrayi toplatip bulasigi yikatirdi ortaokuldayken.
Lise de ders calisayim diye yaptirmadi sagolsun :)
ama Allah razi olsun omndan, o sayede pratik oldum simdi isime cok yariyor bana kucukken ev isi yaptirmis olmasi.

Tatillerde yaptirirdi ,ogrenelim diye ama okula giderken kiyamazdi pek.
Ama bikere universite sinavindan geldim hali yikiyor gel bakalim dedi yorgun yorgun hali yikamistim:)

Ya siz ciddi misiniz?
Sidik yarıştırıyorsunuz resmen.
Utanmasam kıskanıyorsunuz diyeceğim

ben kızı çok tuttum ezdirmemiş kendini size...
herkes kızıyor herkes bağırıyor ise demekki hatayı kendinizde aramanız lazım.. yanlış olan taraf siz olduğunuz için bu kadar üstünüze gelindiğini kabul etmekle işe başlayabilirsiniz..

doktora gıdın acılen
sadece o kıza degıl o ortamda cocuklarıda kotu yetıstırdıgınızı dusunuyorum
gozumun onunde canlandı uvey kızınıza bagırıs cagırıs haykırıslarınız
o cocukların gozu onunde...
sıze bakarken onun gozlerıne nasıl ofkeyle baktıgınız...
her soze basladıgında hah yıne cenesını actı tarzı edalarınız
o kızın yerınde olsam ozellıkle yanınızdan yavas yavas gozlerımı tepenıze dıkerek baka baka yururdum
bu kadar kadın bunu yazıyoruz
bı kendınıze bakın lutfen
koskoca kadınsın 16 yasındakı cocukla ıyı gecınemıyorsun yahu

Allah uvey anne eline dusurmesin dedirten bi konu olmus!
Allah canimizi sag etsinde insallah cocuklarimiz uvey anne eline dusmesin.
Aminnn....
Öz anne hakaretlerine, saldırılarına maruz kalan çocuklar için de çözüm üretemiyoruz maalesef.
Elbette dualarımız tüm aileler için sağlıklı, huzurlu bir şekilde birarada yaşamaları yönünde ama
hayat ne getirir bilemeyiz.

ahh dostoyevskı.. çok severım dostoyevskıyı keşke başka isim alaydın :=)
ortada bi sorun varsa bunu babası söyler sana düşmez diye düşünüyorum ben para mevzuları.

aslında o kıza üvey anne olmak yerıne arkadaş olaydın emin ol kendı sorumluluklarını bilirdi o evde. ama her sey sana inat yapılıyor bu aşikar niko..
ok. belkı senın durumunda olmakta zor. ama madem bu durumdasın, uzlaşmaya çalış
abla ol ki sen de rahat edesın o da.. kendı cocuklarına yemek koyup ona koymaman çok günah, vicdanın nasıl el verıyor?
başa gelmiş madem ya bu deveyı güdecek, ya da bu dıyardan gıdeceksın hayat böyle geçmez yani..

canim sana bir sey diyecem evladi olan biriyle evlenmisin ta basdan bilyordun yani anne de kaliyor babada kaliyor onemli deyil,ergenlik yasinda zaten nerde isterse kalir diyorsun ki kendi odasini temizliyor kendi odasini temizlemyen kocaman kizlar var ya o anneler ne yapsinlar yemeyini de koyucaksn camasiri da yuyucaksin kusura bakma ha sana saykizilik yapiyor onu artik babasina bir az hos dille soyle o artik baska sana sayqisizlik etmeye hakki yok bir de def ol deye bagrima ,belkide bir baba kiskancligi var ondan bir az da boyle haraketler yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…