- 31 Ekim 2013
- 21.602
- 72.674
- 798
- 41
- Konu Sahibi Mihaylovicdostoyewski
-
Aminnnnn....Allah uvey anne eline dusurmesin dedirten bi konu olmus!
Allah canimizi sag etsinde insallah cocuklarimiz uvey anne eline dusmesin.
Aminnn....
konu sahibi durumu düzeltmek amaçlı açmamış ne yazık ki bu konuyu ..nefretini kusmak için açmış..
yazılan hiçbir öneriyi dikkate almıyor cevap vermiyor..
amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek!!
siz buraya hakaret duymak için mi yazdınız,maksadın ne?
Hisslerime tercuman olmussun. ....Kız size yardım etse de her hareketi batacak size çünkü o üvey.kendi çocuklarınız kaç yaşında onlar üzerini kirlettiginde de sinir basıyor mu sizi?bazen düşünürüm bana bir şey olursa çocuklarım üvey anne elinde ne olur diye kalbim sıkışır Allah kimseyi üvey eline bırakmasın
Kız size yardım etse de her hareketi batacak size çünkü o üvey.kendi çocuklarınız kaç yaşında onlar üzerini kirlettiginde de sinir basıyor mu sizi?bazen düşünürüm bana bir şey olursa çocuklarım üvey anne elinde ne olur diye kalbim sıkışır Allah kimseyi üvey eline bırakmasın
Aciksozluden ziyade yanlis yaptiginiz için olmasin. Birde kimse size hakaret etmemis. ..Sorunumu paylasmak icin yazdim ama hakaret isittim.aciksozlu olmam yuzunden hep bunlar...
Aslinda varya annelik yapmanizi da beklemiyor o kiz sizden neticede size hicbi zaman anne diyecek degil... yapmanız gereken aslinda insanlik...
Komsulariniza ya da bir yabanciya gosterdiginiz kadar hoşgörü ve iyi niyet bir cok sorunu duzeltebilirdi...
Ama yazikki vicdaniniz calismiyor bu noktada.
Cevap vermediysem affola...
Sorunumu paylasmak icin yazdim ama hakaret isittim.aciksozlu olmam yuzunden hep bunlar...
Demez zaten dilinde bir "uveyanne" diye hitap edip durur."uveyanne kardeslerim sunu bunu onu yapti v.s"
Aciksozluden ziyade yanlis yaptiginiz için olmasin. Birde kimse size hakaret etmemis. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?