Üveykızım

Kız size yardım etse de her hareketi batacak size çünkü o üvey.kendi çocuklarınız kaç yaşında onlar üzerini kirlettiginde de sinir basıyor mu sizi?bazen düşünürüm bana bir şey olursa çocuklarım üvey anne elinde ne olur diye kalbim sıkışır Allah kimseyi üvey eline bırakmasın

sürekli ben ben ben halindesiniz...
peki ya o kız?

o ne hissediyor neler yaşadı bir fikriniz var mı?
mesela niye geldi bilmiyorum diyorsunuz ..sordunuz mu hiç dertleştiniz mi?

hiç sanmıyorum ..tahminim siz o size yerleştiğinden itibaren kalkanlarınızı kaldırdınız ve 16 yaşındaki bir çocukla güç savaşına , sidik yarışına girdiniz...

dikkat edin çünkü yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla eşiniz şam babası değil...

Hisslerime tercuman olmussun. ....

Aslinda varya annelik yapmanizi da beklemiyor o kiz sizden neticede size hicbi zaman anne diyecek degil... yapmanız gereken aslinda insanlik...
Komsulariniza ya da bir yabanciya gosterdiginiz kadar hoşgörü ve iyi niyet bir cok sorunu duzeltebilirdi...
Ama yazikki vicdaniniz calismiyor bu noktada.

Benimkilerden en buyugu 9 yasinda ortancasi 8.5 kucugu de 3 yasinda

Demez zaten dilinde bir "uveyanne" diye hitap edip durur."uveyanne kardeslerim sunu bunu onu yapti v.s"

Merhaba Üvey Anne;

Yazdıklarını sonuna kadar okudum..
Benim yazdığım tüm yorumlar bu sitede bellidir, üşenmezsen açın bakın..
Otuz yaşında görümcesini, ne kadar bizle kalacağı belli olmadan, el bebek gül bebek evinde aylarca ağırlamış biri olarak davulun sesi hoş gelmeden yazıyorum...
O kız size ergen psikolojisi ile ne yapıyorsa, helal olsun diyorum..
Daha fazlasını yapmasını diliyor, böyle kişilikli yetiştiren ailenin de ellerinden öpüyorum..
Gerçi çok yazmaya gerek yok... Sandığınız kadar haklı iseniz, başınıza bir şey gelmez zaten...
Ya değilseniz.. Allah var unutmayın..

Benim yeğenim de "üvey" baba ile yaşıyor.. Babası hayatta.. Size hiçbir konuda yardım edilemeyeceği için iyi örnekler sunmayacağım..
Allah minik ergenin en kısa zamanda mutlu olacağı şekilde yolunu çizmesine yardım etsin...

Çamaşırı öğretmiş, eve yardım edecekmiş...
Çocuklara da baksın mı?
Çekilin kardeşlerin arasından.. Bari kardeşlerine kin beslemesin sizin gibi bir insan yüzünden...

cevap vermediysem affola derken bile kendinizi haklı buluyorsunuz değil mi?

Cevap vermediysem affola...

Sorunumu paylasmak icin yazdim ama hakaret isittim.aciksozlu olmam yuzunden hep bunlar...

yolunuz yanlış o yüzden..
bu kadar insan yazdı ve siz şunu diyemedeniz..evet bende de hatalar var sanırım bundan sonra daha eşit daha merhametli davranmaya çalışacağım.. davranışlarımı ve sözcüklerimi düzeltirsem belki de o kız da değişir diyemediniz..

çünkü cidden bir güç savaşına çevirmişsiniz olayı.. halbuki farkındaysanız ya bu deveyi güdecek yada bu diyardan gideceksiniz..hal böyleyken durumu düzeltmeye çalışmak yerine ısrarla çünkü üvey, çünkü sevmiyorum, çünkü vs vs cümleler kuruyorsunuz..

siz tahammül sınırlarını zorlayan bir insansınız...

Aciksozluden ziyade yanlis yaptiginiz için olmasin. Birde kimse size hakaret etmemis. ..

Ustume gelmeyin yalvariyorum artik ya ben 2 yildir darlandim resmen.Herkesin onun yuzunden bana kizip bagirmasindan esimden hakaretler iceren sozler duymaktan.Kiz beni yaptiklariyla degil asil davranislariyla sinir etti.bir edali yurumeler,tepeden bakmalar basi dik yurumeler.Kendinden emin soze baslamalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…