- 31 Ekim 2013
- 21.602
- 72.674
- 798
- 41
- Konu Sahibi Mihaylovicdostoyewski
-
amiiinnnnnnnRABBIM BENI EVLATLARIMI YETISTIRMEDEN YANINA ALMA< UVEY ANNE ELINE BIRAKMA.
Okula gidiyor degilmi?
Kendi kiziniz olsa okulda yoruluyo deyip kiyamazdiniz,bizim annelerimiz oyleydi okula giderken bulasik bile yikatmazdi,hafta sonu falan yapardik,kiyamazdi bize.
Yazik kiza keske oz annesinin yaninda kalabolseymis,uzuldum.
Babasıyla konuşun o anlatsın o zaman. Çocuğa kötü davranmayı bıraksanız her şey düzelecek.
Çünkü sizin pencereniz çok kirli hanımefendi.Babasi zaten hep tek tarafli bakiyor laya kizinin penceresinden
Çocuk haklı,siz onu muhattap alırsanız oda layıkıyla cevap verir. Eşinize desenize çok masraf oluyor diye,diyemezsiniz/demezsiniz amaç başka çünküama bana "Benim yediğim para babamın parası sen karısma" gibi itici konuşmaları çok batıyor.
Bir laf vardır 'Ne verirsen elinle,o gelir seninle'derler. Bakın yaşadığınız bu. Siz oturuyorsa canım sende şunu yapıver diye tatlı dille söyleyin,sizden güleryüz göremiyor,tabağına yemek koymanız sorun,çamaşırı sorun,bulaşığı sorun,evdende kovabiliyorsunuz e ne yapsın 16 yaşında diyorsunuz,ezim ezim ezilerek külkedisi gibi mi yaşasın o evde? Öyle bile olsa siz bu kızı istemeyeceksiniz zaten bariz.Tamam haklisiniz ama ben o kıza hizmet etmek istemiyorum ya koskoca kız bacak bacak ustune atmis evi supurmemi izliyor.insan bi yardim edeyimmi demez mi ? Ayrica kendisi de beni otekilestiriyor bazen "mihaylovicdostoyewski abla" bazende "üveyanne " diyor.uvey yakistirmasini sadece ben yapmiyorum yani.
Umarım kocası da bulurArkadaşlar konu fake falan değil, konu sahibini buldum.
ya ne teşekkür etmesi ben bildiğin kadına hizmetçi muamelesi etmişim zamanındaBen kendi anneme çamaşırlarımı yıkadı diye hiç teşekkür ettiğimi hatırlamıyorum bende mi üvey Evladım acaba ?
Evde sofra kuruluyorsa herkese yemek koymak zorundasınız mesela arkadaşlarınızı çağırdığınızda kalk kendin al diyor musunuz bence demiyorsunuzdur o kızada öyle demeyin onun yemeğini koyunca çok mu yorulacaksınız sanki.
Ses konusuna gelince kızınız kesinlikle haklı ben üniversiteye ve KPSS'ye hazırlanırken yan daireden gelen çocuk sesi Yüzünden sabahtan Akşama kadar kütüphanede rahatsız sandalyede oturarak çalıştım, kendi çocuklarınızı uyaracaksınız ablanız ders çalışıyor sessiz olun diye.
Huyuna giderseniz oda size anlayışlı davranır
Oy canım ya! Duygularını dürüstçe ifade etmen ne hoş. İçim titredi.Hayır daha küçük 16 yaşında dediğim gibi üvey olunca batıyor
Hanimefwndi cok dogru soylemissiniz.Ama ben bu cocukla sadece iyi.davrandigimda mi anlasabiliyorum anne kiz oluyorum?Bagirsam kizsam bu cocuk benle anlasamayinca direkt araya annesini veya baska birilerini koymak zorunda mi?otursun benle konussun birbirimize derdimizi anlatalim.Konusmaya kalksak bana "senle sakin konusamiyoruz cok tepki veriyorsun uveyanne bence bu konuyu kapatalim diyor" tepki verdigim falanda yok hani yuksek sesle cevap vermek gibisjnden.
Oy canım ya! Duygularını dürüstçe ifade etmen ne hoş. İçim titredi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?