- 1 Haziran 2013
- 779
- 154
- 53
- Konu Sahibi Mihaylovicdostoyewski
-
Allah korusun benim oyasta boyle bi uvey annem olsa elimden zor alirlardi,cocuk belli mazlum ,ezikliyorrrçok şükür ki Allah beni üvey anne eline düşürmemiş dedirttiniz okuyorken!
Allah kimseyi üvey anne eline düşürmesin. Birde annesiniz insan bir çocuğa nasil merhamet etmez anlamiyorum.onla ilgilenmek gücüme gidiyor annesi varken.
I dunyanin kendi etrafinda donduyunu saniyor olabilir. Kardesimden biliyorum. Ama geciyor. Emin olun onun bir yanlisina sizde yanlis davrandiginiz icin buyuyor bu mesele. Kendi cocuklarinizda bir gun ergen olucak. Onlara boyle nefretle davranmiycaksiniz. Kiziniz odasini bile toplamiycak belki. Ama asla boyle nefret etmiyceksiniz.sabir gostermelisiniz. Madem 2 cocuklu bir adamla evlendiniz. Bir kaç kere yaptigI yanlisa takmasaniz idare etseniz. Emin olun oda tekrarlmiycak. Siz kendizi sevdirmek icinde onu sevmek icinde cabalamamissiniz. Direk nefret etmissiniz.unutmayin o tabiikide babasinin prensesi. Tipki sizin cocuklariniz gibiUstume gelmeyin yalvariyorum artik yaben 2 yildir darlandim resmen.Herkesin onun yuzunden bana kizip bagirmasindan esimden hakaretler iceren sozler duymaktan.Kiz beni yaptiklariyla degil asil davranislariyla sinir etti.bir edali yurumeler,tepeden bakmalar basi dik yurumeler.Kendinden emin soze baslamalar.
Ama 9 yasinda ve 8.5 yasinda cocugu var konu sahibinin,buda pek olası birsey değilhiç bir erkek bu cümleleri kurmaz kurdu ise acil pembe kimlik almalı ....
Sorunumu paylasmak icin yazdim ama hakaret isittim.aciksozlu olmam yuzunden hep bunlar...
Benimkilerden en buyugu 9 yasinda ortancasi 8.5 kucugu de 3 yasinda
Konu sahibi başkalarına cevap veriyorsunuz buna neden vermediniz?? 6 ayda nasıl yaptınız doğumunuzu?Çocuklar arasında buçuklu yaş olabiliyor mu ya?
ben kullanıcı adına takıldımhiç bir erkek bu cümleleri kurmaz kurdu ise acil pembe kimlik almalı ....
İlk çocuğunu doğurur doğurmaz hamile kalıyor aynı gün ve 6 ay sonra doğuruyor ikinciyiKonu sahibi başkalarına cevap veriyorsunuz buna neden vermediniz?? 6 ayda nasıl yaptınız doğumunuzu?
Bir gün şu düşümcenizin karşiliğini misli misli alirsaniz hiç şaşirmayin ne yaptim diye. İnsanlarin bu kadar kötü olabileceģine inanmak istemiyorum.Koy kapının önüne.Bilerek yapıyodur şımarık şey. Annesi de dolduruyordur onu. Ergen mergen dinlenem baglarim tenekeyi g.tüne .Ne yıpratıyosunuz kendinizi. Annesinin yanından niye ayrılmış ona orası yakışır.Yikasin çamaşırını bulasigini sen hizmet etmek zorunda misin ona.Aa yüz verdikçe tepene sicar böyleleri.
Deniyecegim tabiki onerilerinizi.Ben sadece icimde biriken nefretimden dolayi sizlere kaba davrandim ozur dilerim arkadaslar.
Yazicak bisey bulamadim..Kendi tercihi istiyosa gitsin annesinin yanina tabii.Bende sabahtan beri diyorumya kendi cocugum olunca sevkatli uveykizim olunca batiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?