- 31 Temmuz 2011
- 10.135
- 17.418
- 298
- Konu Sahibi Mihaylovicdostoyewski
-
Baba'nın Sorumluluğu , ya kendisi bakacak ya da babaanne anneanne bakar Allah yaşatmasın kimseye ama ben bir çocuğun üvey anne üvey baba yanında büyüyeceğine anneanne babaanne yanında büyümesini daha doğru buluyorum anneler evlenmiyor genelde tabii herkesin Hakkı evlenmek ama evladını düşünüyor , ama babalar evleniyor hemen sonra yeni eşine benim kızıma bak diyor gündüz işine gidiyor çocuk babadan çok evin Hanım'ını Görüyor bu mu iyi baba şimditamam tutun ki öz anne kötü bir anne ve bakmak istemedi vs gönderdi..eee na yapmak lazım şimdi bu durumda..?
Baba'nın Sorumluluğu , ya kendisi bakacak ya da babaanne anneanne bakar Allah yaşatmasın kimseye ama ben bir çocuğun üvey anne üvey baba yanında büyüyeceğine anneanne babaanne yanında büyümesini daha doğru buluyorum anneler evlenmiyor genelde tabii herkesin Hakkı evlenmek ama evladını düşünüyor , ama babalar evleniyor hemen sonra yeni eşine benim kızıma bak diyor gündüz işine gidiyor çocuk babadan çok evin Hanım'ını Görüyor bu mu iyi baba şimdi
Evet ben böyle düşünüyorum ortada çocuklar var ise ikinci evlilik için milyon kere düşünmek Lazım , önce bu Olasılıklar düşünülmeli şimdi bu kız ne olacak değil mi siz çok güzel özetlemişsiniz baba anne boşanmış anneanne babaanne bakamıyor, baba ve anne yeni hayat kurmuşlar ortada çocuklar var ve ikisinin de evlendiği kişiler çocukları istemiyor zaten bu durumda bu çocukları düşünmesi gereken son kişi 2. Eşler , baba iyi baba ise ya evlenmeyecekti ya da bu Şartları kabul edecek biri ile ince ince konuşup evlenecekti o da zor ama az kişi kendinin olmayan çocuğa çok güzel bakar, kız inşallah çok güzel bir okul kazanıp gider de bu kaostan kurtuluro zaman sizin yazdıklarınızdan şu sonucu çıkarmamız gerekiyor..boşandıktan sonra iki tarafta evlenmesin.. kendilerine yeni bir hayat kurmasınlar yada boşanmayıp mutsuz mutsuz hayatlarına devam etsinler..
baba ve annenin ortak sorumluluğudur çocuklara bakmak.. ananne babane vs..olmayabilir uzak olabilir.. kaldı ki şartlar müsait olsa bile sizin mantığınıza göre onlarda bakmak zorunda olmamalılar..
genel olarak değil de konu sahibi üzerinden yorum yapacak olursak eşinin eski karısıda evlenmiş.. orda da üvey baba var ki zaten bu zamana kadar onlarla yaşıyormuş kız.. belki üvey baba istemedi belki kız istemedi belki annesi istemedi bilemiyoruz tabi biz neden babasının evine geldiğini.. ama benim demek istediğim sebepler ne olursa olsun birinden biri bakacak bu kıza.. konu sahibi istemiyor üvey baba istemiyor napmak lazım bu kızı sokağa mı atsınlar.. belki baba da çocukların kendisinde kalmayacağını düşünerek evlendi ..ama bellki şartlar değişmiş.. ne demeli baba kusura bakma kızım ben eşimden sana bakmasını önüne bir tas yemek koymasını, çamaşırını yıkamasını isteyemem çünkü ben çalışıyorum gündüz evde yokum ve senin sorumluğun eşimde olucak, annenin evine geri dön mü demeli... iyi baba olabilmek için ne yapmalı sizce?
Evet ben böyle düşünüyorum ortada çocuklar var ise ikinci evlilik için milyon kere düşünmek Lazım , önce bu Olasılıklar düşünülmeli şimdi bu kız ne olacak değil mi siz çok güzel özetlemişsiniz baba anne boşanmış anneanne babaanne bakamıyor, baba ve anne yeni hayat kurmuşlar ortada çocuklar var ve ikisinin de evlendiği kişiler çocukları istemiyor zaten bu durumda bu çocukları düşünmesi gereken son kişi 2. Eşler , baba iyi baba ise ya evlenmeyecekti ya da bu Şartları kabul edecek biri ile ince ince konuşup evlenecekti o da zor ama az kişi kendinin olmayan çocuğa çok güzel bakar, kız inşallah çok güzel bir okul kazanıp gider de bu kaostan kurtulur
Konu sahibini haklı buldum eğri oturup doğru konuşmak lazım. Bu yüzden çocuklu adamlarla evlenmek çok sıkıntılıdır. Çünkü eski eşin çocukları kabullenemiyorlar babalarını annelerinden başka bir kadınla görmeyi. Özellikle kız çocukları. Duygusal düşünüp annesi ile empati kuruyor evlat olarak, annem mutlu olmadı diye içten içe sizin suçunuz yokken bile size bileniyorlar acısını da böyle çıkartıyorlar. Yoksa annesine nazlandığı gibi babasının eşine nazlanmaması gerektiğini, üvey annesinin onun arkasını toplamak zorunda olmadığını saygılı olması gerektiğini falan gayet de biliyorlar.
Bu kız kaç yaşında ki dağınıklığını topluyorsunuz? Tabii ki kendisi toplayacak. Kendi çocuklarınıza da yaşlarına uygun sorumluluklar verin, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı. Onun dağınıklığını ütüsünü vs. da yapmayın koskoca kız kendisi yapsın. Siz de onun gibi kaçak güreşin yani. O sizi kötü üvey anne konumuna düşürüyor amacı bu siz bu yemi yemeyin yüzüne gülün onunla tartışmayın. Mesafenizi de koyun sizin onun dağınıklığını toplamak gibi bir mecburiyetiniz olmadığını hissetsin. İstemiyorum onu falan demeyin ama anneliğe de soyunmayın yani.Kızın illa ki açığı vardır erkek arkadaşı vs. varsa öğrenin derim lazım olur ilerde.
Benimkilerden en buyugu 9 yasinda ortancasi 8.5 kucugu de 3 yasinda
16 yaşındaki kızın açığını kollayıp bunu koz olarak kullanmaya çalışan zihniyetten Allah korusun hepimizi!!!!
Konu sahibini haklı buldum eğri oturup doğru konuşmak lazım. Bu yüzden çocuklu adamlarla evlenmek çok sıkıntılıdır. Çünkü eski eşin çocukları kabullenemiyorlar babalarını annelerinden başka bir kadınla görmeyi. Özellikle kız çocukları. Duygusal düşünüp annesi ile empati kuruyor evlat olarak, annem mutlu olmadı diye içten içe sizin suçunuz yokken bile size bileniyorlar acısını da böyle çıkartıyorlar. Yoksa annesine nazlandığı gibi babasının eşine nazlanmaması gerektiğini, üvey annesinin onun arkasını toplamak zorunda olmadığını saygılı olması gerektiğini falan gayet de biliyorlar.
Bu kız kaç yaşında ki dağınıklığını topluyorsunuz? Tabii ki kendisi toplayacak. Kendi çocuklarınıza da yaşlarına uygun sorumluluklar verin, kızım sana söylüyorum gelinim sen anla hesabı. Onun dağınıklığını ütüsünü vs. da yapmayın koskoca kız kendisi yapsın. Siz de onun gibi kaçak güreşin yani. O sizi kötü üvey anne konumuna düşürüyor amacı bu siz bu yemi yemeyin yüzüne gülün onunla tartışmayın. Mesafenizi de koyun sizin onun dağınıklığını toplamak gibi bir mecburiyetiniz olmadığını hissetsin. İstemiyorum onu falan demeyin ama anneliğe de soyunmayın yani.Kızın illa ki açığı vardır erkek arkadaşı vs. varsa öğrenin derim lazım olur ilerde.
………
Kızın illa ki açığı vardır erkek arkadaşı vs. varsa öğrenin derim lazım olur ilerde.
16 yaş küçük bir yaş değil ufalsın da cebime girsin. Hayatın gerçekleri de sizin sandığınız gibi değil.
Kız hiçbir suçu olmayan üvey annesine eziyeti reva görüyorsa bunu da hak ediyordur.
Not: 18 yaşındayken babam evlendi hem de yabancı uyruklu biriyle. Üvey annesi olan biriyim.Ben de annem yerinde başka kadın görmekten mutsuz oldum nasıl bir şey olduğunu biliyorum ama kadına asla yukardaki gibi davranmadım benim küçük kardeşim bile öyle yapmadı. Gayet empatik yaklaşıyorum olaya.
16 yaş küçük bir yaş değil ufalsın da cebime girsin. Hayatın gerçekleri de sizin sandığınız gibi değil.
Kız hiçbir suçu olmayan üvey annesine eziyeti reva görüyorsa bunu da hak ediyordur.
Not: 18 yaşındayken babam evlendi hem de yabancı uyruklu biriyle. Üvey annesi olan biriyim.Ben de annem yerinde başka kadın görmekten mutsuz oldum nasıl bir şey olduğunu biliyorum ama kadına asla yukardaki gibi davranmadım benim küçük kardeşim bile öyle yapmadı. Hatta alınmasın kırılmasın diye uğraştık. Gayet empatik yaklaşıyorum olaya.
16 yaş ne zamandan beri yetişkin bir insan yaşı oldu ? Çocukları böyle böyle büyük insanlara dönüştürmeye çalışıyoruz işte. Aklının ermesi , olaylara mantıklı yaklaşabilmesi , zeki olması 16 yaşındaki bir çocuğu yetişkin yapmaz.
Dünya üzerinde ve ülkemizde 16 yaşında evli insanlar bulunması da 16 yaşındaki bireyin çocuk olduğu gerçeğini değiştirmez.
Not: 18 yaşındayken babam evlendi hem de yabancı uyruklu biriyle. Üvey annesi olan biriyim.Ben de annem yerinde başka kadın görmekten mutsuz oldum nasıl bir şey olduğunu biliyorum ama normal karşıladım babam ömür boyu bekar mı kalacak yani? Kadına asla yukardaki gibi davranmadım benim küçük kardeşim bile öyle yapmadı. Hatta alınmasın kırılmasın diye uğraştık. Gayet empatik yaklaşıyorum olaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?