- 7 Şubat 2012
- 1.186
- 677
- 133
- Konu Sahibi Mihaylovicdostoyewski
-
Kızlar konu sahibi fakeymiş.
Konu fake değil çünkü aynısından yüzlercesi var.. Buradaki tüm yorumları okusun zalim üveyler.. Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.. Aramızda kaç kişi var evladını üvey babaya emanet etmek zorunda kalan ...
Bu arada dikkatimi çekti sanki birkaç arkadaş grubuyla gelmiş. Yeni bir kaç üyenin yorumu ortalığı karıştıran cinsteydi.
Annesi var ama babasıda var.idare edermiyorum işte haklısınız öz olunca batmıyor ama üvey olunca hele ki başka kadından ya annesi varken ben bakmak zorundamıyım o şımarık kıza?Allah aşkına ya psikolojim bozuldu
hic kimse üvey e cocuk emanet zorunda degil ...bana göre cocuklu olan insan evlenmemeli, hemen cocuk yapmaya versinler , evlenirler pat cocuk sonra bosan sonra gelsin yeni es , yamali aileler....
Kızlar konu sahibi fakeymiş.
Konu fake değil çünkü aynısından yüzlercesi var.. Buradaki tüm yorumları okusun zalim üveyler.. Allah evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın.. Aramızda kaç kişi var evladını üvey babaya emanet etmek zorunda kalan ...
Bu arada dikkatimi çekti sanki birkaç arkadaş grubuyla gelmiş. Yeni bir kaç üyenin yorumu ortalığı karıştıran cinsteydi.
sorun yok gibi ...
hiç bir erkek bu cümleleri kurmaz kurdu ise acil pembe kimlik almalı ....
beni ararsanız üyeliğiniz aktif edilecektir....
üvey baba yanında yaşaması daha mı iyikarşıdan konuşmak çok kolay.. aynı evde yaşamak farklı şeyler... üstelik evde neler yaşanıyor.. kız anne babasının ayrılığını duygu sömürüsü yaparak kullanıyor mu bilemeyiz..
kendi ergen kızına bile katlanamayan öz anneler varken üvey annenin katlanmasını beklemek çok gerçekçi olmuyor...
üstelik anne 16 yaşında kızını neden başka yere yolluyor... birazda konu sahibinin gözünden bakmak lazım..
Ne kadar doğru yazmışsın, baba nerde bu olayda değil mi? Baba evi ama herşey üvey anne eline kalıyor insan 16 Yaşında ki öz evladına dayanamıyor bazen yabancı bir kadın nasıl dayansın? Annenin göndermemesi Lazım burda üzülen insanlar kadar öz anne düşünmemiş,Allah yaşatmasın ama benim canım evladımı ,şartlar çok iyi olsa bile göndermezdim . babasını görürse Görsün ama Baba'nın yeni eşi ile aynı ortama girmesini bile istemem . üzülür kırılır çocuğuma bunu neden yaşatayım ? ayrıca evladını çok Düşünen baba boşanmayıp çocuklarını büyütseydi madem kadını evden kovacak kadar çok düşünüyor kızınıKomik geliyor bana bu tür mesajlar.
Evet insanlar bilerek evlendi ama karşısına nasıl bir çocuk çıkacak?
Annesi sürekli dolduruyor ve çocuk kasıtlı hareket ediyorsa, babasıyla arasını bozmaya çalışıyorsa ve evde sürekli tatsızlık çıkarmak için elinden geleni yapıyorsa, hayata saygı nedir bilmiyorsa, babası hep arkasıdaysa kadına nasıl yüklenebiliriz ki? Üvey ana diye bir mimlenmiş kalıp gidiyor.
Allah ikisiyle de imtihan etmesin.
üvey baba yanında yaşaması daha mı iyi
Ne kadar doğru yazmışsın, baba nerde bu olayda değil mi? Baba evi ama herşey üvey anne eline kalıyor insan 16 Yaşında ki öz evladına dayanamıyor bazen yabancı bir kadın nasıl dayansın? Annenin göndermemesi Lazım burda üzülen insanlar kadar öz anne düşünmemiş,Allah yaşatmasın ama benim canım evladımı ,şartlar çok iyi olsa bile göndermezdim . babasını görürse Görsün ama Baba'nın yeni eşi ile aynı ortama girmesini bile istemem . üzülür kırılır çocuğuma bunu neden yaşatayım ? ayrıca evladını çok Düşünen baba boşanmayıp çocuklarını büyütseydi madem kadını evden kovacak kadar çok düşünüyor kızını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?