Üveykızım

16 yaşındaki bireyin çocuk olduğu gerçeğini değiştirmiyor yazdıklarınız. Sen koca kızsın , sen koca çocuksun diye diye çocukların yaşlarını yaşamalarını imkansız hale getiriyoruz.

16 yaşındaki çocuktan olgunluk bekleniyor da ; 3 çocuk annesi 37 yaşındaki kadının yazdığı akıl almaz yorumlara rağmen kadın nasıl haklı oluyor ?

Konu sahibesi öz çocuğum değil tabağına yemek koymak istemiyorum diyor. Aklınız , vicdanınız alıyor mu bu durumu ?

Valla üvey annemin çocuğu yok, öyle olduğu halde işleri paylaşırdık, o bize pek yaptırmak istemezdi ama yine de rahatsız olurduk. Hala gittiğimde aynı şekilde davranıyorum. Yabancı olduğu için türk yemekleri yapma becerisi pek yok ama biz yine de yaptığı yemekleri beğenmiş gibi yiyoruz. 3 küçük çocuğu olan bir kadın olsaydı asla yardım etmemezlik yapmazdım, ev işlerini ona yıkmazdım insan utanır bundan. Kadın onun gerçek annesi değil, hizmetçisi hiç değil, zaten gerçek annesine öyle yapamaz. Üstelik kendi annesi hayatta ve üvey annesi ile babasının yaşadığı eve gelmiş. Tabii ki babasının evinde kalacak istediği gibi hakkı, babasına da istediği gibi nazlansın kahır çektirsin ama üvey annesine nasıl davranırsa öyle karşılık görür. O kızı çok iyi anlayabiliyorum, ne hissettiğini de anlıyorum ne yapmaya çalıştığını da.

Konu sahibesi 37 yaşında. Büyük çocuğu 9 yaşında. Dolayısıyla evlendiklerinde kız daha 6 yaşında imiş. Bu kadar kini içinde barındıran konu sahibesi gibi duruyor. Çocuğun varlığı batıyor konu sahibesine.

Taktire şayan bir yorum tebrikler

şu son cümleniz ne yapmaya çalıştığınıda anlıyorum cümlesi yani beni gerçekten empati yaptığınıza inandırdı ama bence empatinin dozunu fazla kaçırmışsınız..zira siz babanızın yanında başka bir kadın görmeye tahammül edemediniz diye herkes böyle düşünecek değil.. siz herşeye yardım ettiniz bunun bilincindeydiniz diye bu kızda öyle olmak zorunda değil..bu yaşına kadar annesiyle yaşıyormuş belki annesi öğretmedi birşey ?
ve ısrarla anlamak istemediğiniz konu kız kadını hizmetçi gibi değil kadın kızı hizmetçi gibi görüyor..konuyu baştan okuyun lütfen..

aynen,hele bazıları hayal kırıklığına uğrattı.hiç ummazdım

Ummadık taş , baş yarar derler Egem bilirsin. Bu tarz ibretlik konuları erkekler de okumalı bence. Aşkım , canım diye etraflarında dolaşan sevgi pıtırcığı kadınların her zaman göründükleri gibi olmayabileceklerini böylece idrak ederler belki.

Allahım siz nasıl bir insansınız
16 yaşındaki bir ÇOCUĞA koz kullanmak nedir ?
Bu kızın tek suçu ortak alanı temizlememek mi?
Sizin çok sevdiğiniz üvey anneniz siz hariç herkese yemek koysa napardınız?
Sizi evden kovsa vs ?
Bu kadın dendiği kadR iyi bir kadın olsaydı çocuk daha iyi yaklaşırdı
Herkese yemek koyarım ama ona koymak batıyor yazmış tamamını okumadınız sanırım
Yani dişünün 6 kişilik aile sofraya oturuyor. Kadın beş kişiye koyuyor ama kıza kendin kalk al diyor

Bilişsel milişsel dediğinize göre bu işlerden anlıyorsunuz
O zaman bireysel farklılık kavramını da duymuşsunuzdur
Ya da olgunluk farklılığı
Herkes 16 yaşında bir anda evinin kadını moduna geçmiyor

Kozunu yakalayın demiş ya. Sanki kuması kız. Şaka gibi
Ne kadar kara bir kalbiniz var
Aşkı memnuda yoktu böyle entirikalar
Allah sizi sizin gibilerle karşılaştırır inş

Diğer konularda yorumlarını görüp ne akıllı mantıklı kızmış dediklerimin bu konuda ne kadar kötü olduklarını gördüm
Gerçekten arada böyle konular lazım
Vicdansızlar ortaya çıkıyor tek tek

Konu sahibi neden banlanmis? O kadar sayfayi okuyamadim. Konu fake mi?

sorun yok gibi ...

hiç bir erkek bu cümleleri kurmaz kurdu ise acil pembe kimlik almalı ....

beni ararsanız üyeliğiniz aktif edilecektir....

Konu veya üye fake olsa idi Kazen konuyu kontrol ettiğinde yukarıdaki mesajları değil de farklı mesajları paylaşıyor olurdu.

İnanamıyorum ya. Kafamı duvarlara falan vurmak istiyorum. 30 yaşındayım annemin benim için yaptığı hiç bir iş gözüne batmaz.
Konu sahibesi açık açık üvey olduğu için tahammül edemiyorum diyor zaten. Bunlara rağmen hala kadını savunuyorsunuz ya pes.

Benim de babamın 2. Eşi var. Hiç bir zaman tabağıma yemek koymaktan gocunmadı. Şimdi bile yeri gelir çocuklarıma bile bakar. Bunun üvey annelikte alakası yok. Insan olmaktan geçiyor yolu.

Ben o duvarlara kendi kafamı değil de bu zihniyeti ( kişileri değil zihniyeti , yanlış anlaşılmasın) vurmak istiyorum. Ne tuhaf değil mi aslında insan dediğin de memeli bir hayvan. Gel gör ki sokaktaki kedi , köpek arasında dahi annesiz kalan yavruyu emziren yüce gönüllü canlılar var iken aklı fikri olan, düşünebilen insan oğlu kendi kanımdan değil diye diş biliyor karşısındakine.

üvey anne sıfatının ardına vicdansızlıklarını saklayanlar bunlar işte..

üyeyi yasakladım telefon bekliyorum... telefon maalesef hafta sonu olduğu için kapalıydı şimdi açtım. Konuya sahte kandırmaca diyenler ceza yerse lütfen üzülmesin.

bence konu fake falan değil.. öyle olsa kilitlenirdi.. kazenin bana ulaşırsanız üyeliğinizi aktive ederim demesindeki amaçsa konu sahibinin yönetime bildirmeden 2.üyelik alması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…