- 19 Kasım 2018
- 1.802
- 1.432
- 83
- Konu Sahibi showingnoemotions
Son aymış zaten tatsızlık olmasın lanet olsun deyip verin en kötü. Çakallarla uğraşılmaz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kilit yoksa asma kilit taksaydınız çareler tükenmez. Fazlaca fedakarlık yapmışsınız, iyi niyetliymişsiniz başta . Şimdi ise pişmansınız ondan bu siniriniz. Aslında kendinize kızıyorsunuzMyprettyworld , kapı kitlenmiyor. O yüzden açık bırakmış olabilirim.
O zaman evden çıkmalarını isteyin gelen faturayı kabullenmiyorsunuz her şeyin ortak olduğunu düşünmüyorsunuz başka ev bakın şimdiden deyinOkuduğunu anlayan birkaç kişi olmuş. Onlara teşekkür ederim.
Normalde eve kimseyi almıyorum. Zor durumda olduklarını söylediler. Çok ısrar ettiler. Ben de kabul ettim.
Bu evde değil ama diğer evde üniden ev arkadaşımla beraber kalıyorduk. Her şeyi 2 ye bölerdik. O hem kombiyi 79 e getirir hem de ufoyu çalıştırıdı. Gidip neden ufoyu da kullanıyorsun, ben ödemiyorum demezdim.
Ben bu kızlara, detarjan, tuvalet kağıdına kadar bıraktım. Aidatı da ödemenize gerek yok dedim.
Ben evde tek kalırken su 5 lira ya da 0 geliyordu. Bunlar gelince fatura 20 lira geldi ve kız ben evde değildim diyor. Ben de evde değildim. O zaman kim harcadı suyu?
Kusura bakmayın ama ben de mal değilim. Eşyaları odamda kurusun, yemek yapsınlar, sıcak suyu kullansınlar. Sonra biz kaloriferi yakmadık. Peki hepsini ben öderim.
@Esra, evet bu stres 47 lira için. Çünkü kızları tanımıyorum, arkadaşım değiller. Bana da, kendi evimden ne zaman gideceğimi soruyorlar. Faturaları ödemesinler, ceplerine de haşlıklarını ben koyayım.
Nasil öylece kalakaldın demi gözlerinaileniz geldi 59 tl faturaya içiniz mi yandı
![]()
Şu yorumdan sonra diyecek bişey bulamadım. Ailem geldi 19₺ fazla verdim diye içiniz yanmış. Ne denir bilmem bundan sonra el kızının elini sıcak suyla yıkamasına laf etmeseniz tuhaf olurmuş. Sizde haklısınız tabi.Kasım aralık arası ailem bende kaldı 59 lira geldi fatura bana içim yana yana verdim. Tek başıma en fazla 40 gelir. Şehirden şehire hatta mahalleler arası bile çok değişiyor maalesef.
sizin gibi insanlar dediğiniz ben, pahalı bir şehirde öğrenciyimmanikkk , sizin gibi duyarsız insanlar olduğu sürece daha çok kişi geçinemediği için intihar eder ve kimse tepki göstermez. 47 lira çok muymuş, evet çok.
Diğer arkadaş da ailesinin maddi durumuna kadar açıklama yapmak zorunda kalmış. O zaman kadınlarkulubu pro üyeleri sadece konu açsın. Ne de olsa 47 lirayı çok az gören klas insanlar var.
az önce aynı yorumu yaptığım için linç yemek üzereyim47 tl lik fatura için bi kadar aksiyona gerek var mi![]()
çoğunda azında da değilimBelki bizim için az olabilir bu miktar ama 3 kişi için de konu açacak kadar sorun olamaması gerekiyor diye düşünüyorum.![]()
Öncelikle konu sahibi ben değilim. Dolayısıyla el kızının evde ne kullanıp ne kullanmadığını kontrol eden ben değilim.Şu yorumdan sonra diyecek bişey bulamadım. Ailem geldi 19₺ fazla verdim diye içiniz yanmış. Ne denir bilmem bundan sonra el kızının elini sıcak suyla yıkamasına laf etmeseniz tuhaf olurmuş. Sizde haklısınız tabi.
Ben bu yorumu konu sahibine ait sandım kullanıcı adına dikkat etmemişim. Sizin durumunuzu önceki yorumlarınızı görmedim. Kusura bakmayın.Öncelikle konu sahibi ben değilim. Dolayısıyla el kızının evde ne kullanıp ne kullanmadığını kontrol eden ben değilim.
Ayrıca son sayfalarda yorumumu tekrar tekrar açıkladım. Başka bir yorum sahibine verdiğim cevabı okusaydınız yanlış anlamazdınız. Bütün faturalarımı babam ödüyor zaten. Kendi dükkanımızdaki nefret ettiği işini bırakması sonrası borçlarımızı ödeyemez olduk ve çok büyük sıkıntılara girdik. Önceki aylarla birebir aynı kullanımla bu kadar farklı fatura gelmesi ailecek bizi üzdü, olay bu.