uyanınca gelen yalnızlık hissi

Evde yalnız olduğunuz zaman mı oluyor genelde?

Evet pek amacım yok gibi. Anlamlı bir amacım yok evet. Normal çalışan sıradan biriyim ama çok arzuladığım bir şey yok.

Al benden de okadar hergun bir curcunayla kalkiyorum.Kendimi unutuyorum bu hengamede .Arada yalnizlik hissetsek fena olmazdı.

Bende her sabah uyandığımda sanki bütün hayatımı unutmuş şekilde uyanıyorum nerde oldugumu kim oldugumu yavaş yavaş hatırlıyorum ve keşke hep unutmuş şekilde kalsaydım diyorum çogunlukla.tarif ettiğiniz hissi sık sık yaşıyorum.genel olarak depresyona meyilli bir yapım var hayatımda pek yolunda gitmiyor açıkçası.

Benimde eşim göreve gidince geceleri hava kararınca oluyor o his dünyada tek kalmışım dünya başıma yıkılmış gibi aynı. Gece uyumakta sabah uyanmakta güçlük çekiyorum dünya bitmiş sanki o zamanlar heryer kapkaranlık oluYor benim için. Sonra eşim geliyo onu iş yerinden alınca dünya yeniden aydınlanıyor . Sizin kısa sürekliymiş en azından . Benim adam her göreve gidişinde günlerce yaşanıyor

Uzun zamandır aynı durumdayım. Bugünü yaşama amacım ne? Napıyor bu insanlar? Ne gerek var? Gerçi depresyon tedavisi görüyorum ama halen aynı uyanıyorum.

insanın bazı dönemlerinde bu tür huzursuzluk veren dürtüler yaşanıyor sanırım...ben kendimi işime vermiştim...kısa zamanda atlatmıştım..monoton bir düzenin varsa bunu değiştirmeye çalış...

ben hep bebek ağlamasıyla uyandığım için biraz daha uyusaydım keşke diyerek kalkıyorum, yalnızlık hissetmeye vakit olmuyor.

çok normal.partnerimiz, ailemiz olsun ya da olmasın hepimiz yapayalnızız aslında.
genelde derinden sarsıcı olaylar yaşamadığında insan pek farketmez bunu, siz sadece farkına varmışsınız.

Aynen bendede oluyor o yüzden uyanmak bile istemiyorum uyanınca ne yapcam hiç bir amacım yada isim yokki diyerek neredeyse öğlene kadar uyuyorum yanlız olduğum için böyle olduğumu düşünüyorum evliyim çocuk yok eşim işte , arkadas komşu kafama uyan kimse yok kısacası depresyona girmemek için sebebimde yok hem bu duruma bile alışıyor insan ,kötü bir his olsada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…