Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menopoza girdiğimden beri çok yoğun hissediyorum bu duyguyu. Önceden hep mutlu uyanırdım. O da sebepsizdi. Beynimizdeki kimyasallardan kaynaklı tamamen. bazan azalıyor, bazan çoğalıyor. Gece uyandığımda derin bir yalnızlık hissederim. Ben nerede uyuyorum burası benim uyuyacağım yer değil. Kardeşlerimden ne kadar uzağım gibi düşüncelere kapılıyorum. Onlarla aynı evde olmak istiyorum sabah olunca bu düşüncem geçiyor. Bu hislerin temelinde depresyon olabilir. Psikiyatriste gitseniz. Bir ara anti depresan kullanmıştım. Melekler gibi uyumuştum ozaman ne çökkünlük, ne yalnızlık hissetmedim epey bir zaman.Uyandığımda kendimi yarım saat yalnız hissediyorum. Ama nasıl bir yalnızlık, varoluşsal bir yalnızlık. Annemin karnına girsem geçer gibi. Ne sevgili ne başka bir şey ..Her sabah mutsuz uyanıyorum.Size de oluyor mu.
beş vakit namaz baya bir uğraş aslında, hele çalışan içinSorma. Beş vakit namazında niyazında biriyim. Ama şeytanın beni aldattığı bir yan var, aşırı kontrollü teslim olmayan geleceği çok hesap eden biriyim maalesef.
Aslında bunu başarabilmek önemli. Keşke düşünmeyen bir canlı olabilseydim diyorum bazen. Çünkü otomatik pilota bağlamak için de motivasyon şart.diğer hayvanlar varoluşunu sorgulamaz, bi sincap ne işim var benim ormanda fındık biriktirip napıcam diye düşünmez, sadece yaşar, yapması gerekenleri yapar, belki de sen de sorgulamaktansa otomatik pilota bağlamalısın
belki de depresyondasındır, daha çok güneş gör, doğa yürüşleri falan yap kalkar kalmaz hayatı sorgulayacağına. işe yarayabilir
Aslında bunu başarabilmek önemli. Keşke düşünmeyen bir canlı olabilseydim diyorum bazen. Çünkü otomatik pilota bağlamak için de motivasyon şart.
Beni anlayabilen herkesin, her tavsiyesine ihtiyacım var. Yarın alıp, okuyacağım. Çok teşekkür ederim.şimdinin gücü nü okudun mu okumadıysan tavsiye ederim, tam sana göreymiş gibi geldi