- 6 Ağustos 2015
- 738
- 634
- 33
- 40
- Konu Sahibi cadi34cadi
-
5 yıldır bu sekılde ama uyuması ıcın cok fırsatı var oglenlerı ben evde olmadıgım ıcın gece calısıpta geldıgınde ben cocugu alıp gitmıs oluyorum evde kımse yok uyuyacagı koca bır gun var.ama ıllakı cocuk yatınca uyanıp o kalkınca uyuyası tutuyorvardiyalı iş çok ama çok zo hem evdekilerin bir düzeni kalmıyor hemde çalışan kişinin.Abimde 8 aydır o şekilde çalışıyor, heryere koşan üşenmeyen adam bildiğiniz miskin oldu. Ya uyuyor ya evden çıkmıyor.Sizin eşiniz kaç yıldır bu şekilde çalışıyor? yani bu düzensizliğe alışabilmek bence zaman istiyor
bi açıklasanız ne demek ıstedıgınızı gercekten hıcbırsey anlayamadımKırmızı don, dantel gecelik. Soyleyeceklerim bu kadar. Cunku kadın erkeğe odaklı yaşamalıdır. Mesela kocaniz ogluma yeterince zaman ayiramiyorum dıye uzulmesin. Aman ha fırsat vermeyin buna. Kadın oldugunuz için onun adına da siz uzulun. Babalık da yapın. İyice dırdır yapın, trip atın, kavga edin. Ama sakin görmezden gelip kendi kendine dusunup sorgulamasına fırsat tanimayin.
ama gündüz uykusu çok farklı gece yattığımızda çoğumuz direk uyuyoruz, onlar öyle olmuyor,düşünsenize gündüzün kalabalığı ile geceninki bir mi ?Uyuduğu odanın ses yalıtımı eminim 100%100 değildir, sokağın sesi apartman içindeki ses odanın karanlık olmaması vs vs..Size sırf uyuzluk olsun diye yaptığı bir durum değil emin olun. Hem tek derdiniz bu olsun çalışmadığı halde tüm gün evde uyuyon kocalar var5 yıldır bu sekılde ama uyuması ıcın cok fırsatı var oglenlerı ben evde olmadıgım ıcın gece calısıpta geldıgınde ben cocugu alıp gitmıs oluyorum evde kımse yok uyuyacagı koca bır gun var.ama ıllakı cocuk yatınca uyanıp o kalkınca uyuyası tutuyor
aynen yaa vallahı bıllahı :) vadıya duzeniyse 2 gun sabah 2 gun oglen 2 gun gece 3 gun tatıl sonra yıne 2 sabahla baslıyor.ama dedıgınız gıbı tam keyıfsaatınde bı cay demleyıp ıcme saatınde uyuyor beyefendı tek basıma cocukla ugrasınca bende yorulmus oluyorum o uyansada ben enerjısız oluyormvardiya düzeni nasıl peki, o kendine bir düzen kurmuş aslında adama normal geliyor fakat ben sizi çok iyi anlıyorum. tam oturma keyşf yapma vaktinde uyuyor dımı :)
ayy vallahi ıyı geldı bu sağolasın.cok sukur calısyor kazanıyor ama ıste dun gecedetekrar edınce bır fıkır alayım aynı durumda olan varmıdıyeama gündüz uykusu çok farklı gece yattığımızda çoğumuz direk uyuyoruz, onlar öyle olmuyor,düşünsenize gündüzün kalabalığı ile geceninki bir mi ?Uyuduğu odanın ses yalıtımı eminim 100%100 değildir, sokağın sesi apartman içindeki ses odanın karanlık olmaması vs vs..Size sırf uyuzluk olsun diye yaptığı bir durum değil emin olun. Hem tek derdiniz bu olsun çalışmadığı halde tüm gün evde uyuyon kocalar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?