- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi cadi34cadi
-
bi açıklasanız ne demek ıstedıgınızı gercekten hıcbırsey anlayamadım
her aksam cocugu cıkaramamkı zaten havalarda soguk e geç alım desem bu seferde aksam saatı oldumu bızı beklıyor gelmeyınce huysuzlanıyor cocukla hergun ust uste cıkmam pek mumkun degıldışarı çıkın üst üste böylelikle bu alışkanlığından zamanla belki vazgeçer
onun yerıne uzulmuyorumkı zaten bacım benkendıme uzuluyorum :) eve gel yemekle ugras derken cocukla ugras onu yatır herseyı ben yapıyorum dıye hayıflanıyorum zaten.Ahshs diyorum ki kahrolsun erkek egemen toplum. Biraz Delirdim de bugün anlamamaniz normal aslında. Okudum ben de kendimi anlamadım. Her rolü ustlenmeyin boşuna yormayin kendinizi diyorum. Ailesine zaman ayırmadığı için o uzulsun o dusunsun. Onun yerine siz üzülmeyin diyorum.
Benim eşim, yılın 11 ayı şehir dışında; sadece ay sonlarında 4- 5 gün evde olabiliyor. İki ay öncesine kadar ben de öyleydim. Yani beterin beteri var canım. Ekmek parası kazanmak kolay değil. Bir işiniz, sıcak bir yuvanız olduğu için sükretmelisin. Bak ne güzel oğlun da varmış. Benim çocuğum da olmuyor.arkadaşlar bi fikir verin lütfen
eşim vardiyalı çalsıyor gunluk 8 saat.sabah oğlen gece olmak uzere 3 vardıya bende calısyorum normal sabah 10 aksam 6 saatlerınde bırde oğlum var 1,5 yaşında aksamları oglumuzu alıp eve gecıyoruz sadece oğlen işe gittiğinde aksam 11 de geldıgı ıcın oglumuzu iş çıkısı yanlız alıp eve gecıyorum.onun dısındaki gunlerde hep gorebılıyor gece calıstıgındada aksam 11 de gıttıgı ıcın yıne o uyuyana kadar evde oluyor.
sorun şu ki sürekli uyuyor aksam işten cıkıyorum oğlumu alıp eve geciyoruz yemek falan bıttımı yatıyor uyuyor tam cocugun yatacagı saattede kalkıp oturup tv ızlıyor.ogluylada ılgılı oyle ılgısız sevgısız bır baba degıl ama uyku duzenı benı sınır edıyor artık.
mesela dün 18,30 da eve gıttık 19,30da yemek ısı bıttı ben hazırlarken toplarken oda oglumuzla ılgılendı.sonra gitti yattı tam cocugu yatırıcam artık 21,30 da uyandı.artık ıyıce sınır olmaya başladım soyleyınce konusuncada duzensız uyuyorum 1 saat uyumama bıle laf edıyorsun dıyor.aslında dısardan bakınca uykusunabıle laf eden bır kadın durumunda kalıyorum ama oyle degıl bende dun ınadımdan gıttım o kalkınca oglum uyuyunca bende oglumla uyudum.bugunde oyle yapmayı planlıyorum.hafta sonları bıle sureklı yatıyor sürekli uyuyor.sizce nasıl yaklasmalıyım bu duruma artık inadıma uyudugunu dusunmeye basladım
ohh doktum ıcımı yahu :)
canım benım Allah en kısa zamanda sanada hayırlı bır evlat nasıp etsın ınsallah.şükürler olsun halimize tabiki.Allah sizinde yardımcınız olsun inşallah.Benim eşim, yılın 11 ayı şehir dışında; sadece ay sonlarında 4- 5 gün evde olabiliyor. İki ay öncesine kadar ben de öyleydim. Yani beterin beteri var canım. Ekmek parası kazanmak kolay değil. Bir işiniz, sıcak bir yuvanız olduğu için sükretmelisin. Bak ne güzel oğlun da varmış. Benim çocuğum da olmuyor.
İnşallah canımcanım benım Allah en kısa zamanda sanada hayırlı bır evlat nasıp etsın ınsallah.şükürler olsun halimize tabiki.Allah sizinde yardımcınız olsun inşallah.
bunu bır ornek olarak verdım demek ıstedıgım bız cocugumla ne zaman ayaktayız oyun oynuyoruz zamangecırıyorum esım uyuyor nezaman cocugu yatırıcam uyku saatı geldı kalkıyor hafta sonları cocugun uyku sattlerındede malesef durum bu sekılde.hafta sonu oğlum oğleye dogru uyur eşim uyanır bıraz aman gecırırz sonra yıne uyur aksam uzerı oglum oglen uyukusuna yatarkende yenıden uyanır yanı sankı ayarlıyormus denk getırıyormus gıbı dusunmeye basladım ama herkezden haksız olduguma daır yanıt alınca bende kendımı sorgulamaya basladım ınanın :)Oğlunuzla ilgilenmiş ilgileneceği kadar. Uyutmaya gitmişsiniz zaten. Eşinizde uyandığında bu defa beraber birşeyler yaparsınız.
Sanırım sadece bir saatiniz kayıp. Yanlış algılamadıysam, bir sorun göremedim.
Bünyesi o şekilde alışmışsa , uyumaması zor.
bi açıklasanız ne demek ıstedıgınızı gercekten hıcbırsey anlayamadım
Doğru değil maalesef doktora danışmasi gerek hele yemeğin içine atılması Allah korusun kötü sonuçlar doğar.canım eczaneye git uyku açıcı hafif bi hap al mesela böyle üç beş saatliğine uykuyu kaçıran yemeğine kat ne kadar doğru bilmiyorum ama aklıma bu geldi.
yahu uyanmıyor derken ebedi uykuya yatırmayayım adamı bide :)Doğru değil maalesef doktora danışmasi gerek hele yemeğin içine atılması Allah korusun kötü sonuçlar doğar.
Aslında doktora gitse iyi olur.tiroid B12. Kansızlık. Şeker bunlarda uyku yapar. Ben de tiroid hastasıyım uykudan çok çektim o yüzden tahmin edebiliyorum sürekli uyumak istiyor insan.yahu uyanmıyor derken ebedi uykuya yatırmayayım adamı bide :)
kansızlık var onu bılıyoruz iş yerı ıcın yapılan kontrollerde cıkmıstı alakası olabılecegını hıc dusunmemıstımAslında doktora gitse iyi olur.tiroid B12. Kansızlık. Şeker bunlarda uyku yapar. Ben de tiroid hastasıyım uykudan çok çektim o yüzden tahmin edebiliyorum sürekli uyumak istiyor insan.
Alakası var başımda var o yüzden biliyorum. Kansizlikta var tabi ben de ama benim en çok tiroitten oluyor. Tiroitlerinede baktirsin derim.kansızlık var onu bılıyoruz iş yerı ıcın yapılan kontrollerde cıkmıstı alakası olabılecegını hıc dusunmemıstım
kansızlık var onu bılıyoruz iş yerı ıcın yapılan kontrollerde cıkmıstı alakası olabılecegını hıc dusunmemıstım
5 yıldır bu sekılde ama uyuması ıcın cok fırsatı var oglenlerı ben evde olmadıgım ıcın gece calısıpta geldıgınde ben cocugu alıp gitmıs oluyorum evde kımse yok uyuyacagı koca bır gun var.ama ıllakı cocuk yatınca uyanıp o kalkınca uyuyası tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?