Uyanmıııyorrr!! :(

niye erken yatmıyor ? erken yatamama sebeplerini sordunuz mu?

sorumsuz insanla evlenip de boşanmayı düşünmüyorsun değil mi?

:olamaz:Töbe uyanmıyor diyince bir benim aklıma gelmedi herbalde art niyet.
Çünkü moda oldu son zamanlarda bdv de cinsellik konusu açmak..

Neyse. Arkadaşım maalesef olmayacak bir adamla evlenmişsin. Ağustos böceği misali.
Karakter değişmez. Allah yardımcın olsun.

niye erken yatmıyor ? erken yatamama sebeplerini sordunuz mu?

sorumsuz insanla evlenip de boşanmayı düşünmüyorsun değil mi?
sorduğumda ; erken uyuyamıyorum geç uyumaya alıştım diyor saçma. önceden 4 5 e kadar uyumazdı şimdi biraz düzeldi 2de yatıyor ama sonuç aynı kalktığı yok

valla kusura bakma bu adamla evlenirsin sen gider çalışır bu adama bakarsın
ee bunları yapıyorsan şikayet etme bir zahmet değil mi ?
3 bin borcu varmış öde yani nasılsa ayrılmıyorsun daha hala nişan yapacaz evlenecez rüyalarındasın git paşa paşa öde
ayrılıyor musun ? hayır.
o zaman paşa paşa iç güveysi al bak ama sikayet etme napacan bu da böyle bir erkek sende haklısın memlekette adam kıtlıgı var bulmusken bırakma

sorduğumda ; erken uyuyamıyorum geç uyumaya alıştım diyor saçma. önceden 4 5 e kadar uyumazdı şimdi biraz düzeldi 2de yatıyor ama sonuç aynı kalktığı yok
E o zaman öğlen gidip gece geleceği bir iş bulsun? Yani iş yeri de evden çıkınca hemen karşıda diyorsun taşıta bile binmesine gerek duymayacağı bir iş ona bile gitmiyorsa başka işe de gitmez. Hala ciddi konuşma yapıcam diyorsun sence anlar mı?

Erken uyanirsa bal gibide erkenden uyur. Bende 3ten erken uyuyamazdim. Ama sabahın köründe uyanmaya alisinca 11 olunca sizip kalıyorum. Düpedüz bahane uretiyor. Zora gelemiyor pasa hazretleri... Aklin varsa bi an once ayril.Su durumda sakın evlilik düşünme sakın !

birlikte yaşamıyoruz.
fazla sorumsuz evet yüzünede açık açık söyledim defalarca ben istiyorum ki artık borcunu bitirsin geleceğimiz için yatırım yapalım
Hala gelecekten umutlusunuz yani bu adamla.
Valla helal size.
Büyük resmi görmemek için istikrarlısınız.

Sakın bu adamla evlenme. Bundan ne köy olur ne de kasaba!

Kendine bakmaya aciz olan adam ne çocuğuna ne de karısına bakar. Saksı gibi yaşıyor anca.

Peki gece ne yapıyor.. nette mi takılıyor ???
Böyle bi adama nasıl aşık olabildiniz?
Şimdi idare ediyorsun da, ama bir gün herşeyi yüklenmekten yorulacaksın ve işte o zaman ne aşk nede sevgi kalır.
Sevgiliniz resmen ben evlenilecek adam değilim diyor..kendini bile bile ateşe atma derim.

arkadaşlarselam. bir kaç gün önce burada konu okumuştum. eşi hiç uyanmıyordu işe gidesi falan yoktu aynı şey benim başımdada var ama bu kişi sevgilim :KK43:(

1 senedir tanışıyoruz tanıdım tanıyalı böyleydi ama ya işe geç giderdi yada hiç gitmezdi keyfi uyumaktan! 1 hafta önce yeni bi işe girdi 11de orda olması lazım ama şu son 2 gündür bozdu yine kendiniiii. uyandırmaya gidiyorum yok kalkmıyorr! 1 saat sonra anca kalkıp gidiyor beyfendi. bugunde gittim uyandırmaya çünkü telefonunu bende unutmuş patronu arayıp duruyodu bende koşa koşa gittim uyandırmaya ama gene yok bana dedi gitmek istemiyorum çok bunaldım uyumak istiyorum dedi. Dedim bari patrona haber ver insanları zor durumda bırakma dedim ama hiç oralı olmadı. yorganı çekıyorum bu sefer kızıyor bana en sonunda seninle uğraşamam deyip çıkıp gittim. Ya bu çocuğun 3 bin kredi borcu var ya 3 bin!! 1 ay çalışsa ödeyebiliyor ama hiç bi yerde 1 ayı doldurduğunu göremedim çok boş beleş yaşıyor hayatı. Ailesi yok ben yardım etmeye çalışıyorum manevi olarak ama bu durumda beni çok yormaya başladı geç uyuduğum zamanlar bile zor bela kalkıp onu uyandırmaya gidiyorum. borcu olmasa umrumda olmazda :KK43: çok tükendm artık ya ağzının ortasına patlatasım gelıyor bazen. Hazıran ayındada nişan yapıcaktık benim ailem arasında. ama bu adamla evlilik nasıl olur tahmin bile edemiyorum!!!! ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardm edin ltfen ya.
psikoloji bozuk olabilir..tedavi olsun duzelmezse ayril

bence bu adamdan bir cacık olmaz. adam da çalışma niyeti yok.
nice anneler var sabaha kadar beşik sallayıp sabah işe gidip, gelince de yemek çamaşır bulaşık tekrar bebe.. ile uğraşan. bu insanın içinden gelmeli uyanamıyorum diye bir şey yok.
ben çalışan bir anneyim. hal böyle olunca 12-1 de yatıyorum. sabah 7 de zar zor kalkıyorum diye kızıyorum kendime düşün.

Sen bu adamı önce doktora götür ondan sonra da annelik yapma görevini sona erdir. Hayat geçmez. Evlensen çoluğun çocuğun olsa bu sorumsuzlukla nolacak

Böyle tembel,iş konusunda sebaatsiz dikiş tutturamayan bir erkekle evlenmezsiniz umarım.

Başta evlisiniz sandım, çocuk var mı diyecektim. Sonra evli olmadığınızı anlayınca bir oh çektim. Diyorum ki kaç bacım kaç, hiç arkana bakma hem de.

Back
X