Uyanmıyor

Sftm

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2018
189
51
13
25
Bütün sinirimi buraya yazıcam , allahım nasıl bi insan bu nasıl bi erkek ? Kaç haftadır buluşacaz geçen hafta bi bahane bu hafta 30 defa aradım uyanmıyor ? Allahım hep ben mi caba göstereceğim . Yarın kendi okuluma gidicem.Görüsemicez.Bu nasıl bi insan ? Bu kadar sorumsuz biri olabilir mi ?45 dakikadir arıyorum nasıl bi sorumsuzluk bu ? Soğudum yemin ederim bi insan bu kadar karaktersiz olur mu ?Siz napardınız bu durumda

Bütün sinirimi buraya yazıcam , allahım nasıl bi insan bu nasıl bi erkek ? Kaç haftadır buluşacaz geçen hafta bi bahane bu hafta 30 defa aradım uyanmıyor ? Allahım hep ben mi caba göstereceğim . Yarın kendi okuluma gidicem.Görüsemicez.Bu nasıl bi insan ? Bu kadar sorumsuz biri olabilir mi ?45 dakikadir arıyorum nasıl bi sorumsuzluk bu ? Soğudum yemin ederim bi insan bu kadar karaktersiz olur mu ?Siz napardınız bu durumda
Sizde çaba göstermeyin o zaman. Adam sizin kadar hevesli değil demekki görüşmek için. Bazen gözümüzün önünde oluyor bazı şeyler ama ısrarla görmeyi reddediyoruz

Aramazdım .
Niye zorla buluşturmaya çalışıyorsunuz onu anlamadım ? Biraz acı olacak ama demek ki erkek arkadaşınız , size , sizin zannettiğiniz kadar değer vermiyor .
Dertsiz başınıza dert mi arıyorsunuz ? Gütmekle olacak iş değil bu :KK66: salın çayıra .
Ara dedi 40 oldu arıyorum nasıl bi insan bu kadar uyur erkek mi bu ya ne sorumsuzluğu bu ?

neden 45 dakikadır arıyorsunuz ki?
aradınız 3 kere açmadı, bir daha aramayın.
o aradığında da siz açmayın.
bakalım neler yapacak sizi görmek için, sesinizi duymak için?
Uyanamıyorum ara dedi . Tam 3 haftadır sabah kalk hazırlan umut et bekle .Erkekliginden şüpheleniyorum artık . Bide dün gece nereye gidelim onu yapalım bunu yapalım .

O sorumsuzluktan değil size gerçekten değer vermediğinden buluşmuyor sizinle, bunu görmek bu kadar mı zor?
Gerçekten içim acıyor . Bugüne kadar hep ben arayıp uyandırdım. Ben babamdan böle görmedim erkek dediğin erkenden kalkar . Benim 1 de 2 de nasıl bi erkek bu ?

Back
X