Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman bir foto işte atsın sonra seni aradım aradım ulaşamadım mekanı aradım bende başına bir şey geldi sandım seni kıyafetlerini tarif ama buraya hiç böyle biri gelmedi dediler de hatta içkili bir yerse 18 yaş altı giremiyormuş de kalsın öyleGüzel fikirmiş ama ayrı şehirlerdeyiz ne yazık ki.
Ben yalandan hiç hoşlanmam, zaten kim hoşlanır ki...Keşke yalan olmasa ama ne yazık ki yalan sanırım.Çoğu kişi aynı fikirde olduğuna göre.Bir de işin ilginci ne biliyor musunuz,bunca yere gidiyor,onca şeyi yapıyor.Derslerine nasıl vakit ayırıyor peki?Söylediğine göre okul ikincisi çünkü.Bir insan kendini fazla övuyorsa ondan uzak duracaksın. Yüzde yüz sallamasyon. Bu da bir nevi yalan. Hatta bazıları kendi yalanlarina bile inanıyor
Senin sevgilin de böyle sanırım.
Ne güzel,ama bahar için değil kaç aylardan beri bahsediyor bu konulardan.Ben de kendimi iyice asosyal birisi gibi hissetmeye başladım o böyle konuştukça.Bence taktik uyguluyor gibi.Ayrıca siz yetişkin bir insansınız anladığım kadarıyla,o ise lise çağında birisi.Bilmiyorum bana abartı geliyor.Mesela siz varsa erkek arkadaşınıza sürekli arkadaşlarınızla nerelere gittiğinizi,övünerek anlatır mısınızPazartesi sabah kurstan bir arkadaşımla buluştum aksam yıllardır görmediğim baska bir arkadaşımla gezgin birinin söyleşisine gittim
Aynı arkadaşım bize geldi, pijema partisi verdik. Salı Balat fener gezdik, Taksim'de sarhoş olduk
Çarşamba sabah aynı arkadaşlaydim,öğleden sonra güney amerikali bir arkadasimla buluştum,bütün gün Süleymaniye-kadikoy gezdim eglendik
Perşembe günü sabah 4te kalkıp bir sebepten havaalanına gittim, sonra başka bir yabancı arkadaşıma gidip kahvaltı yaptım, akşam üzeri de çocukluk arkadaşım evime geldi bir kahve içtik
Cuma günü evdeydim
Bugün de yakın arkadaşım kedi sahiplenmiş,yere İstanbul'un bir ucuna kedi sevmeye gittim
Yarın da çok harika bir planım var başka bir arkadaşla.
Bu arada kendimi sosyal diye tanimlamam :)
Olabilir yani, bahar havası, günler uzun...
Yeniyiz evet.Ayrı şehirlerdeyiz.Bir ara dedim zaten arkadaşlarınla tanışmak isterim,dedim.O da fırsat olursa tanıştırırım tabii,dedi.Çok yenisiniz galiba .
Şu arkadaşlarınla bir ara tanışalım de
Sosyal medyada çok kişi ekli ise paylaşımlarını çok kişi beğeniyorsa söylediği doğru olabilir . Ya da bi foto at falan diyebilirsin .Yeniyiz evet.Ayrı şehirlerdeyiz.Bir ara dedim zaten arkadaşlarınla tanışmak isterim,dedim.O da fırsat olursa tanıştırırım tabii,dedi.
Ama bu konuda pasif kalırsan olmaz ki ya açıkça olduğun ortamı çek diyeceksin ya da diyemiyorsan hiç kafana takmayacak kurcalamayacaksin. sağlık açısından:)Mesela bir keresinde attı ama ortamı değil,elinde bir çiçekle attı.Arkadaşları ona kutlama yemeği vermişler sözde.Ama işte belki de normal bir çiçekti,kutlama ayarlandı bana diye uyduruyor.Olduğun ortamı çek desem ne der acaba.Ama diyemem ki.
Haklısınız da,kim erkek arkadaşının yalancı olmasını ister kiAma bu konuda pasif kalırsan olmaz ki ya açıkça olduğun ortamı çek diyeceksin ya da diyemiyorsan hiç kafana takmayacak kurcalamayacaksin. sağlık açısından:)
Kimse istemez tabi de gerçeklerin üstünü kapatarak görmezden gelmek de olmuyor ama.. İnşallah düşündüğün gibi değildirHaklısınız da,kim erkek arkadaşının yalancı olmasını ister ki