Üyelik iptali eski sevgili

krece098

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2022
17
4
1
30
Merhaba. Yenilerde ayrıldığım eski sevgilimden YouTube music üyeliğim var beni aile üyesi olarak eklemişti kendi istedi bende ekle demiştim. Şimdi o üyelikten ben çıksam bişey fark eder mi yoksa kalsın mı. Yönetici o olduğu için istese kendi de aile üyesinden çıkarma hakkına sahip ama yapmadı yada farkında değil daha. Sizce ne yapsam

Yapmadı diye umuyorsunuz dimi? Geri döner mi diye sorsanız daha doğru olur

Allah baska dert vermesin :)
Wp durumuma baktı engellememis umudundan sonra,youtube müsic üyeliğinden cıkarmadı iyimis:)
Adamın aklına gelmemistir yahu daha orası:)

İstemiyorsan çık ne fark eder bildirim gitse nolur gitmese nolur? Çıkarmak aklına bile gelmemiştir ya da kendin çık diye bekliyodur ya da sonra bi ara yapar salmıştır şimdi. Umutlanıyorsan direkt öyle sor, ayrıldıysanız bitmiştir.

Umut yok ayrılan benim. Sadece YouTube o şekilde kullanmak hoşuma gidiyor üyelikten çıkmak istemiyorum açıkçası

böyle youtube kullanmaya alıştım ne demek anlamadım
sizin youtube açmanız yasak mı kendiniz açın madem alışmışsınız artık kullanabilirsiniz rahat rahat
yotubeyu kullanmak ne kadar zor olabilir ki eski sevgilimin aile kısmında kalmak zorunda olacağım kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…