Yapmadı diye umuyorsunuz dimi? Geri döner mi diye sorsanız daha doğru olurMerhaba. Yenilerde ayrıldığım eski sevgilimden YouTube music üyeliğim var beni aile üyesi olarak eklemişti kendi istedi bende ekle demiştim. Şimdi o üyelikten ben çıksam bişey fark eder mi yoksa kalsın mı. Yönetici o olduğu için istese kendi de aile üyesinden çıkarma hakkına sahip ama yapmadı yada farkında değil daha. Sizce ne yapsam
Hayır alakası yok ayrılan benim. Sadece o şekilde YouTube kullanmaya baya alıştım işime gelir çıkmak istemiyorum daha doğrusu bu :)Yapmadı diye umuyorsunuz dimi? Geri döner mi diye sorsanız daha doğru olur
Allah baska dert vermesin :)Merhaba. Yenilerde ayrıldığım eski sevgilimden YouTube music üyeliğim var beni aile üyesi olarak eklemişti kendi istedi bende ekle demiştim. Şimdi o üyelikten ben çıksam bişey fark eder mi yoksa kalsın mı. Yönetici o olduğu için istese kendi de aile üyesinden çıkarma hakkına sahip ama yapmadı yada farkında değil daha. Sizce ne yapsam
O şekilde YouTube kullanmak işime geliyor açıkçası çıkmak istemedimAyrılmışsınız. Fark etse ne olacak?
İstemiyorsan çık ne fark eder bildirim gitse nolur gitmese nolur? Çıkarmak aklına bile gelmemiştir ya da kendin çık diye bekliyodur ya da sonra bi ara yapar salmıştır şimdi. Umutlanıyorsan direkt öyle sor, ayrıldıysanız bitmiştir.Merhaba. Yenilerde ayrıldığım eski sevgilimden YouTube music üyeliğim var beni aile üyesi olarak eklemişti kendi istedi bende ekle demiştim. Şimdi o üyelikten ben çıksam bişey fark eder mi yoksa kalsın mı. Yönetici o olduğu için istese kendi de aile üyesinden çıkarma hakkına sahip ama yapmadı yada farkında değil daha. Sizce ne yapsam
Watsap la ilgili konu ben açmadım karıştırdınız sanırım:)Allah baska dert vermesin :)
Wp durumuma baktı engellememis umudundan sonra,youtube müsic üyeliğinden cıkarmadı iyimis:)
Adamın aklına gelmemistir yahu daha orası:)
Aylık 16 lira öğrenciysen 10 lira , öde bi zahmet kullan başkasından bekleme bunu da. Ya da kullanmaO şekilde YouTube kullanmak işime geliyor açıkçası çıkmak istemedim
Umut yok ayrılan benim. Sadece YouTube o şekilde kullanmak hoşuma gidiyor üyelikten çıkmak istemiyorum açıkçasıİstemiyorsan çık ne fark eder bildirim gitse nolur gitmese nolur? Çıkarmak aklına bile gelmemiştir ya da kendin çık diye bekliyodur ya da sonra bi ara yapar salmıştır şimdi. Umutlanıyorsan direkt öyle sor, ayrıldıysanız bitmiştir.
Hayır genelde wpdan baktı diye konu acıyorlar:)youtube ilk bahane oldu:)Watsap la ilgili konu ben açmadım karıştırdınız sanırım:)
10 lira için mi? Sinekten yağ çıkarma durumuna gelmişsiniz.Umut yok ayrılan benim. Sadece YouTube o şekilde kullanmak hoşuma gidiyor üyelikten çıkmak istemiyorum açıkçası
E bi zahmet öde 16 lira parayı da :) ayrılıp gittiğin adama yancılık yapman ne kadar doğru? Alt tarafı youtube bi de yaniUmut yok ayrılan benim. Sadece YouTube o şekilde kullanmak hoşuma gidiyor üyelikten çıkmak istemiyorum açıkçası
Alın kendinize üyelik?O şekilde YouTube kullanmak işime geliyor açıkçası çıkmak istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?