Üyelik iptali eski sevgili

Hayır alakası yok ayrılan benim. Sadece o şekilde YouTube kullanmaya baya alıştım işime gelir çıkmak istemiyorum daha doğrusu bu :)

Kendin sorup kendin cevaplamışsın, ekstra bir cevap istiyorsan başka bir cevabı yok bunun!

Büyük ihtimalle kaydedilenler, beğeniler, daha sonra izle vs. gibi şeylerden bahsediyorda konu alışkanlık mı bilemedim :)

Büyük ihtimalle kaydedilenler, beğeniler, daha sonra izle vs. gibi şeylerden bahsediyorda konu alışkanlık mı bilemedim :)
hah onları yeni sekmede aç desin açsın kendi youtube unda kaydetsin :)

sanırım cüzi miktar para ödeniyor derdi o gibi geldi bana, alışkanlık ve barışma umudu olmasını tercih ederim, kullanmak işime gelir dedi işkillendim... eski sevgiliside 3 kuruşun derdine düşmüşüm gibi anlaşılmasın diye çıkaramıyordur listeden belki

Sevgilisini "öyle kullanmaya alışmış" bence

100 lira olsa ne olur allasen, beleşçiliğe bakar mısın
Diyorum ya sinekten yağ çıkarma mertebesine ulaşmış konu sahibi. Öğrenci olur, para kazanmaz falan anlarım da bilgilerinde akademisyen yazıyor, yalansa bile 27 yaşında koskoca kadın bir şekilde para kazanıyordur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…