Üyelik iptali yapan kullanıcıların %80'inin yeni bir üyelik alarak geri dönmesi

Neden eski üyeliğinizi iptal edip yeni bir üyelik açmayı tercih ettiniz?

• Ankete Katılan
    543
İki tane üyelik mi oluyormuş bunu yeni öğrenen ben

Ama nasıl oluyor ben bir kere ban yediğimde üyelik açmak istemiştim ikinci üyelik açamazsınız demişti bana
Yonetimin bilgisi dahilinde bu mümkün bilmiyormuydun ama kuralları var tabi.

Yonetimin bilgisi dahilinde bu mümkün bilmiyormuydun ama kuralları var tabi.
Yok valla yönetim beni tuttugu yerde kk havayolları iyi uçuşlar diler diyip fırlattı

Tuttu fırlattı kalbimi ezdi üstünü çiğnedi zamanla geçer dedi zamanla zamanla

bende oturdum zamanımı bekledim

Elbette değişiyoruz. Reel hayatta da değişiyoruz burada da değişiyoruz. Sütten çıkmış ak kaşık değiliz ama zamanla düşünüyoruz. Hayatımız da şurada hata yapmışız , şurada yanlış karar vermişiz, yanlış arkadaşlar edinmişiz, haketmeyenleri kırmışız, ya da haketmeden bizleri kırmışlar. Çocuk bile değişiyor yıl yıl.

Bu sitede var öyle çatlaklar da
Neyse öneri idi sadece

Çok iyi aklınız başına geldi mi kk eski sistem yenilik yok
Epey üye kaybı oldu sanırım!
Ne güzel rahat yenilik yok çalışan içinde de zaten yenilik gerekmiyor al maaşı seve rahat harca değişimi şart ,yenilik şart

Mune atildigim için 2. Üyelik aldım seçeneği neden yok.
Atılmışsanız başka üyelikle gelseniz yine atılırsınız :)))

Bu arada 2. üyelik nedir bir açıklık getirelim, Mune benim üyeliğim, bu üyeliğimi iptal ettim gittim, bir daha da hiç aktif etmedim, sonra Fatma diye bir üyelik aldım, bu 2. üyelik olmuyor hatunlar :)

2. üyelik aktif olan bir üyeliğiniz varken, özel nedenlerle veya üyeler yüzünden ana üyeliğinizle açmaya çekindiğiniz konular için aldığınız üyelik oluyor.
Yani Mune duruyor bir tane de Fatma diye üyelik alıyorum.

Anonim üyelik diyorsunuz lakin zaten hepimiz anonim üyeyiz, gizli üyelik 2. üyelikle eşdeğer, içerik silmek diyorsunuz da o zaman burada herkes tilt olduğu kişi için konu ağız ne kadar sinkaflı küfür varsa yazar sonra siler, belki siz mahkemeye vermek isteyeceksiniz, ki duvar paylaşımlarınızı silme hakkınız var, duvarlarınızda yazın silmek istediklerinizi, profilinizi de gizlediğinizde sadece okuyup yorumlamasını istedikleriniz yazabiliyor, mis gibi çözüm.

Hic gizli olmadi ama teşekkürler mune bundan sonra bana fatma diyebilirsin

Şair burada ne demek istedi şimdi ?
Ema seni yıllardır kimse anlamıyor biliyor musun ? Kendine sen de bir reset çeksen iyi olur hshs

Üye kimliği dediğimiz şey şu açıdan tehlikeli bence; yıllar boyunca pek çok konuda paylaşımlar yapıyor, başka üyeler zamanla yazılan parçaları, ifadeleri, duygu ve olayları bir araya getirerek kişiyi tanıyıp ifşa edebilir.

Kamuflaj olun o zaman demek, yani üyeye mahremiyetini koruma sorumluluğunu tamamen bırakmak doğru değil bence. Ya da üye bu sorumluluğu kabul etti diye kvkk haklarından feragat etmiş olmuyor diye okumluyorum ben kanunu.

Kamuflaj olun diyorsunuz. Kamuflaj olmak için fake bilgi verildiğinde de eski konulara bakan üyeler bilgiler arasındaki tutarsızlığı fark ediyor bu sefer de forumda o üyenin güvenilirliği sarsılıyor.

Tamamen içerikler silinsin demiyorum fakat konuların profil sayfasından gizlenmesi veya kullanıcı adının “Mune” yerine “Anonim” gibi anonim bir isimle değiştirilmesi mahremiyetin korunması açısından oldukça faydalı olabilir diyorum. Zaten başlıklar forumda kalmaya devam eder diğer üyeler faydalanır ama artık doğrudan o konu üzerinden kişiyle bağlantı kurulamaz. Siz de size veri saklayın diyen kanunların gerekliliklerini yerine getirmiş olursunuz.

Tabii yönetim olarak seçim yine sizin. Ben bir üye olarak düşüncelerimi paylaştım.

bunları paylaştığınızda evet bunu yazan yan komşu hatice diyemez kimse çünkü herkesin derdi benzer, kişisel veri de sayılmaz.

Bir de bu doğru değil, bunlar kişisel veri sayılır hukuken. Kullanıcı adı kullandığımız için bu durum anonimlik değil, yasal çerçevede pseudonymised veri kapsamındadır yani parçalar birleştirildiğinde kişiyi hâlâ tanımlanabilir kılar. Ama teknik detaylarla sıkmak istemiyorum

Son düzenleme:
Anlayan anladı kızım ,eskisi gibi yoğun değil reklam geliri azaldı ,ondan bu sorma,araştırma

Kim kime diş geçirirse çevresine söz geçiremeyince buradakilere zorbalıkları da ondan
Fikirler değişen şeylerdir niloya. Kız sitede yokken de okudum mesela arada. Siyasi görüşün bile değişti. Benim de öyle meselainsanlara bakışım değişti. Oturduğumuz semt değişti farklı arkadaşlıklarımız oldu. Çocukların okulları değişti, sağlığımız değişti. 3 yıl sonra bambaşka insanlar olacağız mesela. Tekrardan değişeceğiz.

Ben de geçmişte yazdıklarımı okuyorum keşke yazmasaydım diyorum yani bir insan 20 li yaşlarda ve 30 lu yaşlarda aynı hayat görüşüne sahip değil ee gelmişler burada üyeyi bilmem kaç yıl önce yazdığı bambaşka bir konudan vuruyorlar ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorlar

Bu sene zor geçti benim için mesela. Lgs süreci ailevi sorunlar vs. E reelde de yanlış arkadaşlıklarımı bazı akrabalarımı vs sildim. Bazılarıyla daha da samimi oldum vs. Yani burada da edinmiş olabiliriz yanlış arkadaşlar. Birbirimizin gazına gelip üye de linçlemişizdir bilerek ya da farkında olmadan. Yanlışı doğruyu reelde de sanalda da görüyoruz göreceğiz de. Saçmasapan düşmanlıklara ne gerek var? Zarar mı verdik birbirimize gerçekten yok. Birer nik den ibaretiz. Gerçek adımızı kimliğimizi bilseler ne olacak ayrıca? Reel de de söylebileceğimiz şeyleri yazıyor bazılarımız buraya. Burayı kapatınca herkes asıl hayatını yaşıyor.

Bu sitede bi tane uye var genelde gecmisi yargilar bu sitede işi bu yani anlasilan cok boş biri bi konu acilsa sen bunu demistin sen bunu yazmistin yaa ne gerek var illaki hepimizde gecmiste sacma sapan yorumlar yapmisizdir ne diye bunu gun yuzune cikariyorsun ki cokmu boşsun yani isin gucun yok bunumu arastiryorsun umarim gorursun bu yorumumu ve uzerine alinirsin da birazda kendi hayatina odaklanirsin bu sitede bi tek sen kusursuzsun bitek sen iyisin cunku

Üyeliğimi bilen arkadaşlarım vardı, özellikle sağlık sorunlarımı kimse bilsin istemedim. Aynı süreci yaşayan üyelerle görüşmek için yeni üyelik aldım, tabii izin alarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…