- 8 Nisan 2017
- 57.258
- 306.269
- 698
Yonetimin bilgisi dahilinde bu mümkün bilmiyormuydun ama kuralları var tabi.İki tane üyelik mi oluyormuşbunu yeni öğrenen ben
Ama nasıl oluyor ben bir kere ban yediğimde üyelik açmak istemiştim ikinci üyelik açamazsınız demişti bana
Yok valla yönetim beni tuttugu yerdeYonetimin bilgisi dahilinde bu mümkün bilmiyormuydun ama kuralları var tabi.
Elbette değişiyoruz. Reel hayatta da değişiyoruz burada da değişiyoruz. Sütten çıkmış ak kaşık değiliz ama zamanla düşünüyoruz. Hayatımız da şurada hata yapmışız , şurada yanlış karar vermişiz, yanlış arkadaşlar edinmişiz, haketmeyenleri kırmışız, ya da haketmeden bizleri kırmışlar. Çocuk bile değişiyor yıl yıl.Şu siteye geldigimdeki yorumlarla suanki yorumlarım bambaşka. Yani siteye geldiğim kafayı kısmen geliştirdiğimi düşünüyorum..bunu söylediğim halde uyeligimin ilk ayında yaptığım yorumla biri beni vurmaya çalışsa güler geçerim
Bu sitede var öyle çatlaklar daDefnecim muhalefet gibi olmasın da hiçbirimiz isim soyadla üye değiliz zaten, kimse aaa 1978 İstanbul doğumlu Beşiktaş’ta ikamet eden Ayşe Kahraman konu açtı demiyor, Mune yazmış diyor, Mune’nin adı sanını bilen var mı? O yüzden ha gizli kullanıcı ha X ismiyle 2. üyelik bir farkı var mı? Bana göre yok
Atılmışsanız başka üyelikle gelseniz yine atılırsınız :)))
Siyah Palto, banlıyken başka üyelik alamazsınz :)))İki tane üyelik mi oluyormuşbunu yeni öğrenen ben
Ama nasıl oluyor ben bir kere ban yediğimde üyelik açmak istemiştim ikinci üyelik açamazsınız demişti bana
Hic gizli olmadi ama teşekkürler mune bundan sonra bana fatma diyebilirsinAtılmışsanız başka üyelikle gelseniz yine atılırsınız :)))
Bu arada 2. üyelik nedir bir açıklık getirelim, Mune benim üyeliğim, bu üyeliğimi iptal ettim gittim, bir daha da hiç aktif etmedim, sonra Fatma diye bir üyelik aldım, bu 2. üyelik olmuyor hatunlar :)
2. üyelik aktif olan bir üyeliğiniz varken, özel nedenlerle veya üyeler yüzünden ana üyeliğinizle açmaya çekindiğiniz konular için aldığınız üyelik oluyor.
Yani Mune duruyor bir tane de Fatma diye üyelik alıyorum.
Anonim üyelik diyorsunuz lakin zaten hepimiz anonim üyeyiz, gizli üyelik 2. üyelikle eşdeğer, içerik silmek diyorsunuz da o zaman burada herkes tilt olduğu kişi için konu ağız ne kadar sinkaflı küfür varsa yazar sonra siler, belki siz mahkemeye vermek isteyeceksiniz, ki duvar paylaşımlarınızı silme hakkınız var, duvarlarınızda yazın silmek istediklerinizi, profilinizi de gizlediğinizde sadece okuyup yorumlamasını istedikleriniz yazabiliyor, mis gibi çözüm.
Belki gelecekteki kullanıcı adıma da el koymazsın amaHic gizli olmadi ama teşekkürler mune bundan sonra bana fatma diyebilirsin
Şair burada ne demek istedi şimdi ?Çok iyi aklınız başına geldi mi kk eski sistem yenilik yok
Epey üye kaybı oldu sanırım!
Ne güzel rahat yenilik yok çalışan içinde de zaten yenilik gerekmiyor al maaşı seve rahat harca değişimi şart ,yenilik şart
İfşa olan üyeler X bir kullanıcı adıyla yazdığı için ifşa olmadı ama, sosyal medya hesabını şu veya bu sebeple verdiği için, telefon numarasını paylaştığı için ifşa oldu geneli, ki sosyal medya hesaplarınızı, açık adreslerinizi, telefon numaralarınızı yazmayın diye ikaz ettik defalarca.
Kişisel veri dediğiniz duygusal veya sağlık bilgileri, örneklendirelim ülkenin evli kadınlarının neredeyse yarısı kayınvalide sorunu yaşıyor, bir o kadarının eşiyle benzer şikayetleri var, ülkenin kadın nüfusunun yarısı hamile veya kadın hastalıklarından muzdarip ya da kendi ailesiyle sorun yaşayan kadınlar hep benzer sıkıntılarla boğuşuyor, bunları paylaştığınızda evet bunu yazan yan komşu hatice diyemez kimse çünkü herkesin derdi benzer, kişisel veri de sayılmaz.
Kanunlar KK gibi platformların içerik saklaması gerektiğini de söylüyor.
Kaldı ki üye kimliği dediğimiz nedir, Mune ismiyle bir kullanıcı adı, yaşı var, çocuk sayısı var, medeni hali var, ki bunlar bende gerçek ama herkesin ki gerçek değil, şehirleri, medeni hali, yaşı, çocuk sayısını bile sallayarak yazan var, buna engel bir kural yok çünkü, kendinizi kamufle ederek yazmak sizin elinizde, ki yine örnek veriyorum, başınıza çok kötü bir olay geldi, olayın sizde yarattığı etkiyi bozmadan, mekan ve zaman gibi durumları değiştirerek anlatmanıza da bir engel yok.
Arama motorundan kaldırıldı diyelim, peki siz Google üzerinden ziyaretçi olarak arama yaptığınızda hangi içeriğe ulaşacaksınız? Hiç.
Burayı nasıl keşfettiniz ? Google aramalarıyla.
Bu siteyi benzer birçok platformdan farklı kılan kurallarının olması, yine burayı bir insta, X vs platformlardan farklı kılan siz siz olarak kayıtlı değilsiniz, anonim kullanıcı diyorsunuz ya, üyelik isimleriniz zaten anonim.
bunları paylaştığınızda evet bunu yazan yan komşu hatice diyemez kimse çünkü herkesin derdi benzer, kişisel veri de sayılmaz.
Benim de yalanım yok çok şükür ama her şeyimi paylaşıyorum buradaNe olacak ki ben bir adımı yazmadgm kaldı o dereceçünkü zerre yalan yok ve kimseden de korkum yok.
Siz de oylesnz demek ki
Kim kime diş geçirirse çevresine söz geçiremeyince buradakilere zorbalıkları da ondanEski üyeler başka eski üyeleri de zorbalıyor
Fikirler değişen şeylerdir niloya. Kız sitede yokken de okudum mesela arada. Siyasi görüşün bile değişti. Benim de öyle meselaKim kime diş geçirirse çevresine söz geçiremeyince buradakilere zorbalıkları da ondan
Ay sorar araştırir paşa gönülleei ister Alla alla yaAnlayan anladı kızım ,eskisi gibi yoğun değil reklam geliri azaldı ,ondan bu sorma,araştırma
Ben de geçmişte yazdıklarımı okuyorum keşke yazmasaydım diyorum yani bir insan 20 li yaşlarda ve 30 lu yaşlarda aynı hayat görüşüne sahip değil ee gelmişler burada üyeyi bilmem kaç yıl önce yazdığı bambaşka bir konudan vuruyorlar ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorlarFikirler değişen şeylerdir niloya. Kız sitede yokken de okudum mesela arada. Siyasi görüşün bile değişti. Benim de öyle meselainsanlara bakışım değişti. Oturduğumuz semt değişti farklı arkadaşlıklarımız oldu. Çocukların okulları değişti, sağlığımız değişti. 3 yıl sonra bambaşka insanlar olacağız mesela. Tekrardan değişeceğiz.
Bu sene zor geçti benim için mesela. Lgs süreci ailevi sorunlar vs. E reelde de yanlış arkadaşlıklarımı bazı akrabalarımı vs sildim. Bazılarıyla daha da samimi oldum vs. Yani burada da edinmiş olabiliriz yanlış arkadaşlar. Birbirimizin gazına gelip üye de linçlemişizdir bilerek ya da farkında olmadan. Yanlışı doğruyu reelde de sanalda da görüyoruz göreceğiz de. Saçmasapan düşmanlıklara ne gerek var? Zarar mı verdik birbirimize gerçekten yok. Birer nik den ibaretiz. Gerçek adımızı kimliğimizi bilseler ne olacak ayrıca? Reel de de söylebileceğimiz şeyleri yazıyor bazılarımız buraya. Burayı kapatınca herkes asıl hayatını yaşıyor.Ben de geçmişte yazdıklarımı okuyorum keşke yazmasaydım diyorum yani bir insan 20 li yaşlarda ve 30 lu yaşlarda aynı hayat görüşüne sahip değil ee gelmişler burada üyeyi bilmem kaç yıl önce yazdığı bambaşka bir konudan vuruyorlar ısıtıp ısıtıp önüne koyuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?