• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uygun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir adam dusunun. Sevgililerini evinde agirlamak icin annesinin rizasini aliyor. Anne evdeyken sevgilerini evde bir guzel agirliyor ki beraber olmak falan da buna dahil.

Uygun mu bu simdi?
İşte burdan adamın nasıl terbiyesiz biri olduğunu çıkarın....

Bir adam dusunun. Sevgililerini evinde agirlamak icin annesinin rizasini aliyor. Anne evdeyken sevgilerini evde bir guzel agirliyor ki beraber olmak falan da buna dahil.

Uygun mu bu simdi?
Anne oğul beraber kalıyorlarsa annesine haber vermesi normal ama ben olsam bu adamla evlenmem, kvnin yarın arkamdan neler söyleyeceği kayıp hale gelir. Ki gözümle böyle bir durum görmüşlüğüm de mevcut.

Uygun mu bu simdi?
Uygun olmayan anneden izin alması mi annenin sekslerine razı gelmesi mi .adamın seks yapması mi.
??

Hangisine takildiniz

Uygun mu bu simdi?

Benim de bir sevgilim babasiyla birlikte yasiyordu. Gayet geciyordum iceri adama da selam verip iki cumle edip gece de yatiya kalmişligim oluyordu.
Annesi varken eşimle de kalmiştim. 🙄

Kaynanasiyla yaşayip o evde boy boy cocuk yapanlar ne yapiyor????
Ya da aileye yatili gidince ayri mi yatiliyor?

Evli olmayinca ayip uygunsuz, evli olunca kaynana evinde hersey yapiliyor. 😬😬😬

Uygun mu bu simdi?
Ekonomik özgürlüğü elinde olmayan bir erkek diye düşünebilir. Maddi ve manevi anneye bağlı olarak da düşünebilir. diğer tarafına yorum yapamıyorum 🤐

Bence gayet uygun ya annesi evdeyken sevgilimle kaldığım çok oldu
Ben de ilerde anne olsam umrumda olmaz gelsin kalsın onun da evi sonuçta...
Ben onlara dikkat etmeyeceğim için ruhum duymaz

hatta haha istesin evi boşaltayım ya ben gezinir gelirim bir yere giderim ne olacak
Hem yanındaki kızı/erkeği tanırım
Hem benim evim başka yerden iyidir bence iyi olduğunu bilirim(evladım ergenlikteyse 20 li yaşların başındaysa falan)

bana anormal gelmedi bilemiyorum

Ben bu adamın kadın versiyonuydum ve evet rıza almak demeyelim de anneme haber verirdim.
Sizi tam olarak ne rahatsız etti anlayamadım. Annesiyle yaşıyor olması mı? Annesiyle yaşamak zorunda ise eve hiç mi sevgilisini getirmesin? Rıza alma kısmı mı? Rıza alma olarak değil de haber vermedir o bence. Yoksa annesi eve getireceği kadının resmine bakıp "olmaz gelmesin onaylamıyorum zinhar sevişemezsin bu acubeylen" demiyordur herhalde. Diyor mudur ki :KK53:

Benim de bir sevgilim babasiyla birlikte yasiyordu. Gayet geciyordum iceri adama da selam verip iki cumle edip gece de yatiya kalmişligim oluyordu.
Annesi varken eşimle de kalmiştim. 🙄

Kaynanasiyla yaşayip o evde boy boy cocuk yapanlar ne yapiyor????
Ya da aileye yatili gidince ayri mi yatiliyor?

Evli olmayinca ayip uygunsuz, evli olunca kaynana evinde hersey yapiliyor. 😬😬😬
Iyi de biri eşi eşiyle aynı evde yaşıyor yada tatile gidiyor eşi sonuçta

Bu sevgililerini getiriyor sevgili değil evlenmeyi düşündüğü kiz sözlü nişanlı değil sevgililerini getiriyor ha anne evde olmaz oda olur olabilir

Alsın sevgilisini gitsin restoranta yada alsin simit ayran gitsinler otele yada neyse oraya anne evde ağırla sonra odaya geç hadi by by

Anne de tüm bunlara tanik olucak tuhaf garip doğrusu

Ekonomik özgürlüğü elinde olmayan bir erkek diye düşünebilir. Maddi ve manevi anneye bağlı olarak da düşünebilir. diğer tarafına yorum yapamıyorum 🤐

Ya da annesinin ekonomik ozgurlugu yoktur.
Eşim bekarken cogu zaman annesi eşimde kaliyordu diger kardesler evliydi cunku. Biz evlendikten sonra buyuk ablasi yanina aldi, bize gelmedi hiç.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X