• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uygun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beraber yaşıyorlarsa eve biri gelecekse annesine soylemesi cok normal. Annecigim sevgilim gelebilir mi diye izin istemek değil de "yarin Ayse gelecek anne olur mu" diye konuştuğunu varsayıyorum.

Seviseceksem annesinin yan odada olmasini tercih etmem ama annesi evdeyken eve giderim. Ya da benim annem evdeyken sevgilim evime gelir.

Ben bu adamın kadın versiyonuydum ve evet rıza almak demeyelim de anneme haber verirdim.
Sizi tam olarak ne rahatsız etti anlayamadım. Annesiyle yaşıyor olması mı? Annesiyle yaşamak zorunda ise eve hiç mi sevgilisini getirmesin? Rıza alma kısmı mı? Rıza alma olarak değil de haber vermedir o bence. Yoksa annesi eve getireceği kadının resmine bakıp "olmaz gelmesin onaylamıyorum zinhar sevişemezsin bu acubeylen" demiyordur herhalde. Diyor mudur ki :KK53:
Bunu bir çok kadın yapmıştır ama diğer odada anne varken birlikte olmak da biraz kötü değil mi?

Ya da annesinin ekonomik ozgurlugu yoktur.
Eşim bekarken cogu zaman annesi eşimde kaliyordu diger kardesler evliydi cunku. Biz evlendikten sonra buyuk ablasi yanina aldi, bize gelmedi hiç.
o da olabilir. Arada bir bağ var ve bu rahatsız etmiş gibi geldi bana

Modernligi birakin simdi. Ahlaksizliktan baska bir sey degil bu.

Anne yan odada. Sevgilinle sevisiyorsun. Sabah dus sonrasi anneye selam veriyorsun. Mesela hani.

Nesi uygun?

Baska mekan mi kalmadi?
Yorum yazanlari azarlayacaksaniz konuyu acarken hep beraber adami gomelim deseydiniz ona gore yazardı insanlar.

Anne yan odada. Sevgilinle sevisiyorsun. Sabah dus sonrasi anneye selam veriyorsun. Mesela hani.

Nesi uygun?

Baska mekan mi kalmadi?

İyi de o kadar insan kv ile yaşıyor bir başka üye de demiş...Onlar hiç sevişip duş almıyorlar mı o zaman bu mantığa göre ? Ya da evli olunca bu bir anda ''ahlaklı'' bir eylem mi oluyor ?
Hayır neden bu kadar agresifsiniz onu da anlamadım.

Nesi uygun?

Baska mekan mi kalmadi birlikte vakit gecirecek?
Siz bu konunun neresindesiniz peki?

Ya bu mantıkta evliyken eve kv davet edince hayatın durması gerek
Ben hiç bir ailenin dikkatinin ya benim kız benim oğlan ne yapıyor vay vay olacağını düşünmüyorum ama sorması da normal ikisinin evi

Iyi de biri eşi eşiyle aynı evde yaşıyor yada tatile gidiyor eşi sonuçta

Bu sevgililerini getiriyor sevgili değil evlenmeyi düşündüğü kiz sözlü nişanlı değil sevgililerini getiriyor ha anne evde olmaz oda olur olabilir

Alsın sevgilisini gitsin restoranta yada alsin simit ayran gitsinler otele yada neyse oraya anne evde ağırla sonra odaya geç hadi by by

Anne de tüm bunlara tanik olucak tuhaf garip doğrusu

Simit ayran alip otele gitmek ne alaka anlamadim 😁😁😁 o ev adamin da evi niye agirlamasin yahu, annesi de rahatsiz olmuyor demek ki bunun uygunlugunu kim neden sorgular?
Eş olmayan insanlar da birlikte tatile gidebiliyor, ayni evde yasayabiliyor. Birlikte yasayip sonra annesinin evine de gelip sevisseler daha mi uygun olacakti ayyy kafam yandi 😁😁😁😁

Bu kişi senin sosyal medya üzerinden yazıştığın arkadaş mı yoksa? 🤓
Konuya gelecek olursam; iğrenç bir adam. Ayrıca annesi de bir garip. Bu kadar rahatlık olamaz olmamalı da. Anası bi zahmet oğlunun cebine otel parası falan koysun. 😒
Otele para harcama ben görmem diyormuş 🤣🤣

Nesi uygun?

İyi de anne baba sevişip sabahına duşunu alıp, çocuklarına selam veriyor devam ediyorlar hayatlarına. Roller değişince nasıl bir ahlaksızlık oluyor? Anne evdeyken rahat edememelerini umardım, ben olsam rahat edemezdim çünkü, bence tuhaf filan deseniz neyse. Ahlaksızlık ağır bir itham, herkes de sizin kadar kolay sarf edemeyebilir bu kelimeyi.

Hem fikir sormak, hem azarlamak da nedir hem?

Nesi uygun?

Töbest. Yorumları beğenmeyeceksen keşke whatsapp kız grubunda sorsaydın. Orda ivit cinim yaağğ hiç uygun değiieeel yanıtları alırdın.

Evi dururken niye başka mekanda vakit geçirsin?

Nesi uygun?

Siz böyle düşünüyorsanız ve eminseniz neden konu açıyorsunuz yüzde kaç benle aunı düşünüyor diye mi

Simit ayran alip otele gitmek ne alaka anlamadim 😁😁😁 o ev adamin da evi niye agirlamasin yahu, annesi de rahatsiz olmuyor demek ki bunun uygunlugunu kim neden sorgular?
Eş olmayan insanlar da birlikte tatile gidebiliyor, ayni evde yasayabiliyor. Birlikte yasayip sonra annesinin evine de gelip sevisseler daha mi uygun olacakti ayyy kafam yandi 😁😁😁😁
Valla benimde kafam yandı aynen

Simit ayran espri anlamında dedim onda bir sey yok..hani dışarda ne yapacaklarsa yapsınlar anlamında neyse

Sevgilisiyle yaşasın birlikte tatile gitsin sevişsin buna bir şey demiyorum ki olabilir

Sevgilisini ailesine getirsin ağırlasın tanıştirisin yesinler içsinler sohbet etsinler yalnızda kalsınlar bunda olabilir ve olmalida sorun yok çünkü doğru olan bu ve ben anne olsam oğlum kizim sevgilisini getirse sevinirim mutlu olurum

Benim tuhafıma giden şey ağırlandi yenildi içildi muhabbet sohbet iyi güzel anne odasına çekildi bunlar odada seviştiler hafi by ve bu bir kişi değil çoğul var sevgililerini getirip evi otel gibi kullanıp anne yan odada yok artık bu bana doğru gelmiyor size gelebilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X