- 20 Kasım 2018
- 12.633
- 46.019
- 598
- 35
- Konu Sahibi Summer-girl
Adamin yasam tarzi icin uygun mu diye soruluyor. Bazi uyeler uygun diyor. Modernligi birakin, ahlaksizliktan baska sey degil diye uygun diyenlere cevap geliyor. Adamin yasam tarzi ahlaksizliksa bu bunu normal bulanlari da kapsamaz mi?Ya ben okuduğumu anlamıyorum ya siz.
Summer'ı sizin kadar tanırım, az laf anlatmışlığımda yoktur kendisine, size dese evet size dedim der kıvırmaz.
Kurduğu cümlenin gidişatında adama dediği belli, ki başka bir mesajında da adama dedim diye açıklamaya yapmaya çalışmış.
Eğer üyelere söylediğine dair zerre şüphem olsa banlanırdı zira vaktiyle kendisinin üyeliğini iptal etmişliğim de var velhasıl kurallara uygun değilse kim olursa olsun işlem yaparım summer KudrAlobar bibibella fark etmiyor.
Yine de bu da sözüm olsun, raporu güncelleyip yönetime paslayacağım ben yanlış okumuşsam zaten belli olur, ama sizlerde çok güzel laf giydirip topiklerde kafa buluyorsunuz bunun da şikayetleri geliyor yapmayın rica ediyorum.
Mini etek giyen bir kadin vardi ahlaksizlik bu desem mini etek giyilmesini normal bulan insanlari kapsiyor cunku?
Bu arada ben de adamin yaptigini uygun bulmuyorum. Ben yapmam diyorum. Benim hos bulmadığım fikir isteyip fikir verenlere saydırilmasiydi ki ortaya deyince sorun yokmuş, bence problem yok.
Mesaji da rapor falan etmedim, onu da ortaya belirteyim.