Çocuk Hastalıkları Uyku alışkanlığı ve uyku eğitimi!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

blueberries

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
141
4
26
İstanbul
Arkadaşlar selam. Bugun 52 gunluk oldu kızım. Uykusu hiç yok çoz az uyuduğunda da çok hafif uyuyor parke sesine bile ıyanıyor. Bazen de irkilip kendi kendini uyandırıyor. Uyku eğitimi veren kişiler var bilmiyorum isim vermek yasak mı ama bu uzman buldum. Uykunun öğretilebilen bişey olduğunu çocukların sallamadan pışpışlamadan kendi kendine uyumayı öğrenebilecekleri anlatılıyor. Bunu deneyen tecrübe eden var mı? Ben gercekten uyku konusunda bir çözüm arıyorum lütfen deneyip başarılı veya başarısız olan varsa yazsın arkadaşlar. Bu pek çoğumuzun sorunı çünkü...

Görüştüğünüz danışman Nasıl yapılacağını söyledi mi genelde ağlatarak yapıyorlar ama bebeğinizi çok küçük aglatılmamalı

Cnm bi suru konu acilmis uyku egitimi uzerine.herkes biseyler yazmis herkesin bebegi farkli tabi.ama uyku egitimi 4. Aydan sonra yapiliyomus. Uykusuz anneler olarak aynen devam. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…