Uyku arkadaşı seçiminde zorlanıyorum, yardımınıza ihtiyacım var

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ts-61
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ts-61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2017
82
63
88
35
Merhabalar, uzun zaman oldu iş çocuk yoğunluğundan giremedim kadınlar kulubüne. Vefasızlığımdan ötürü affınıza sığınarak konuya giriş yapıyorum. Ellerinizden öper 2 buçuk yaşında bir kızım var. Uykuya dalmak için elimi çimdikleyerek uyuyor. Bazen uykuya dalmakta zorlanırsa şiddetini arttırıyor. Neyse dedim bi uyku arkadaşı edineyim de belki elimi kurtarırım dedim ama, nafile :) ne verdiysem ona sevmedi hatta beşiğinden attı. Daha önce amigurumi sadece benim avucuma sığacak kadar başı ile ayak ve kolları kalın ip şeklinde olan bir oyuncağı vardı. Yumuşaktı ve benim kızımda erken doğduğu için küçük olması çok uygun geldi bana. Sevmedi onu. Hatta bazen niye elimi değilde bu oyuncağı veriyorum diye sinirlendi attı onu. Bir süre sonra o oyuncağı gördüğü için bile sinirlenmeye başkadı. Vazgeçtim. Bir süre sonra ya böyle elime benzeyen bişey olsun diye düşündüm. Balonu dedim hafifçe şişireyim de onunla oynasın. Oda çok gürültü yaptığı için uyuyamadı. Lateks eldivenin içini boncuk elyafla doldurdum belki yumuşak olur hoşuna gider. Yok. Gene bi uyku arkadaşı bulayım dedim. Oldukça yumuşak bir yastık buldum ona, yastığın üzerinde bana sevimli görünen bir su aygırı figürü vardı. Kızım başta çok sevdi onu ona sarılıp yatıyordu. Fakat geceleri korkmaya başladı neyden diye düşünürken gece uyanıp bu yastığı görünce garip bir şekilde ağlamaya ballayınca gece korkunç göründüğüne kanaat getirip kaldırdık onu da. Önceden beri zürafayı çok seven kızım bi mağazada kendi kadar bir zürafa gördü. Madem sevdi uyku arkadaşı olsun dedik ama oyun arkadaşı oldu. Onunla da uyumadı. İşin kötü tarafı artık çocuk gece boyunca uyanıp elimi tutmak istiyor. Bazen elimi tutmak için uyandığını düşünüyorum. Çaresizce buraya yazayım dedim. Sadece uyku arkadaşı değil uyku ile alakalı varsa önerileriniz onu da değerlendirebilirim. Şimdiden teşekkür ederim.

Back