Girmez güzelim ben 30 senedir uyumuyorum neredeyse. Moralini bozmak istemezdim ama.. malesef durum bu.isin kotu yanı doktora gittiğiniz de de ilac vermekten baska birsey yapmiyor oda bir sure sonra bağımlılık yapıyorBen de aynı durumdayım. Hiç uyumayıp akşamı bekleyip uyumayı düşünüyorum. Bu şekilde düzene girebilir gibi. Sabah da kalkınca tekrar uyumayacağım ki gece yine uykum gelmiyor döngüsüne girmeyeyim. Çocuğunuz, bebeginiz yoksa deneyin bence siz de. Gün içinde biraz zombi gibi oluruz ama düzene girebilir böyle.
İki ye kadar uyumuyoruz çünkü bilgisayar başında işimiz oluyor genelde ikimizin de ben senaryo üzerinde çalışıyorum şu sıralar eşimin işi bilgisayar zaten yazılımcı o, bı nevi yetiştirmenin gereken işler oluyor. Ben kahvaltı hazırlamak zorunda değilim ki hazırlamasam da onun açısından bişey olmuyor, zaten iki lokma şey yiyor ama benim içime sinmiyor biraz hassasiyetim var.ben uyndirmasam O sabah kalkıp kahvaltı yapmaz çünkü uykuya düşkünNeden 2ye kadar ayaktasınız ? Ve neden kahvaltı hazırlamak zorundasınız ?
He cözüm olarak illa siz hazırlamak zorundaysanız;
İkiye kadar uyumamazlık yapmamayla baslayın
Belirli saatten sonra cay kahve enerji verici besinler tüketmeyin
Geceden kahvaltı tabagı hazırlayıp buzdolabına strecleyip yatın
Kettle a su koyun bardaga bi tane sallama cay atın uyanınca basıp üstüne eklesin
Ocagada suyun icinde yumurtayı koyun onunda altını acsın pişince yesin
Evet ama ben uyuyamama problemi yaşamıyorum. Uyku döngümü bozdum malesef. Sabah 6 gibi uyuyup öğleden sonra 3 gibi uyanıyorum. Geceyle gündüzün yerini degistirdim anlayacağınız.Girmez güzelim ben 30 senedir uyumuyorum neredeyse. Moralini bozmak istemezdim ama.. malesef durum bu.isin kotu yanı doktora gittiğiniz de de ilac vermekten baska birsey yapmiyor oda bir sure sonra bağımlılık yapıyor
Onu da denedim ama olmadı sanki bünyem arsızlaştı.Ben de aynı durumdayım. Hiç uyumayıp akşamı bekleyip uyumayı düşünüyorum. Bu şekilde düzene girebilir gibi. Sabah da kalkınca tekrar uyumayacağım ki gece yine uykum gelmiyor döngüsüne girmeyeyim. Çocuğunuz, bebeginiz yoksa deneyin bence siz de. Gün içinde biraz zombi gibi oluruz ama düzene girebilir böyle.
Aynen katılıyorum ilaç kullanmayı da düşünmüyorum Allah muhtaç etmesinGirmez güzelim ben 30 senedir uyumuyorum neredeyse. Moralini bozmak istemezdim ama.. malesef durum bu.isin kotu yanı doktora gittiğiniz de de ilac vermekten baska birsey yapmiyor oda bir sure sonra bağımlılık yapıyor
Sandvic hazırlayın o zaman işe götürsün uykusunuda bölmemiş olursunuzİki ye kadar uyumuyoruz çünkü bilgisayar başında işimiz oluyor genelde ikimizin de ben senaryo üzerinde çalışıyorum şu sıralar eşimin işi bilgisayar zaten yazılımcı o, bı nevi yetiştirmenin gereken işler oluyor. Ben kahvaltı hazırlamak zorunda değilim ki hazırlamasam da onun açısından bişey olmuyor, zaten iki lokma şey yiyor ama benim içime sinmiyor biraz hassasiyetim var.ben uyndirmasam O sabah kalkıp kahvaltı yapmaz çünkü uykuya düşkün
Bende öyleyim yaaa. Sabah 6 7 gibi uyuyup oglen 3 4 gibi kalkiyorum. AynıymışızEvet ama ben uyuyamama problemi yaşamıyorum. Uyku döngümü bozdum malesef. Sabah 6 gibi uyuyup öğleden sonra 3 gibi uyanıyorum. Geceyle gündüzün yerini degistirdim anlayacağınız.Çok sinir bozucu bir şey. Başka türlü düzeltemem gibi geliyor.
Gün içinde birbirimizi görmediğimiz için eve gelince yemekti filimdi zaman gecirmekti derken saat on biri buluyor. Eşim in işi bilgisayar üzerine o onunla mesgul, bende uzun zamandır evde boş oturmaktan sikildigim için iş başvurusu yaptım senaryo yazıyorum bende o saatte birlikte odamıza geçelim diye zamanımı değerlendiriyorum derken saat ikiyi buluyor.Iste en kötü şey.
Saat 11 ile 4 arasi salgilanan melatonin hormonu (yanlışım varsa düzeltin) salgilanmiyor.
Bu bir alışkanlık oldu herhalde sizde.
Ancak kan değerlerinize ozellikle tiroidlerinize de baktırın.
Uyarıcı şeyler kullanmayin,kahve,sigara,nescafe gec vakitte yani. Gerci o da kisiden kisiye değişir kimine etki etmez kahve
Neden 2 ye kadar oturuyorsunuz peki napiyorsunuz mesela?
Suan bende ayaktayim ve sabah olmadan uyumam.
Ben 30 senedir böleyim nerdeyse ama
Ayyy çok kötüyms sizinki Allah yardımcınız olsunEvet ama ben uyuyamama problemi yaşamıyorum. Uyku döngümü bozdum malesef. Sabah 6 gibi uyuyup öğleden sonra 3 gibi uyanıyorum. Geceyle gündüzün yerini degistirdim anlayacağınız.Çok sinir bozucu bir şey. Başka türlü düzeltemem gibi geliyor.
İnşallah düzelir, bakalım artıkBende öyleyim yaaa. Sabah 6 7 gibi uyuyup oglen 3 4 gibi kalkiyorum. Aynıymışızbir ara cok saçmalamıştım oglen 11 aksam 7 ye dondurmustum işi. Bu iyi hali deneyin bakalim duzelir oyle ise durum..
İşte onları yemesi beni rahatsız ediyor zaten ama sandviç çok güzel fikir teşekkür ederim. Tabiki beyefendi ben cocuk muyum beslenme hazirliyosun demezseSandvic hazırlayın o zaman işe götürsün uykusunuda bölmemiş olursunuz
Madem yapmıyormus kahvaltıda üc asagı bes yukarı günlük yiyecegi herseyi koyun ekmek arasına oh mis
Siz hazırlamasanızda dısardan yiyecegi ya acma pogaca ya sandvic olacak nasılsa
Bende öyleyim yaaa. Sabah 6 7 gibi uyuyup oglen 3 4 gibi kalkiyorum. Aynıymışızbir ara cok saçmalamıştım oglen 11 aksam 7 ye dondurmustum işi. Bu iyi hali deneyin bakalim duzelir oyle ise durum..
Yaaaa simdi anlaşıldı..Gün içinde birbirimizi görmediğimiz için eve gelince yemekti filimdi zaman gecirmekti derken saat on biri buluyor. Eşim in işi bilgisayar üzerine o onunla mesgul, bende uzun zamandır evde boş oturmaktan sikildigim için iş başvurusu yaptım senaryo yazıyorum bende o saatte birlikte odamıza geçelim diye zamanımı değerlendiriyorum derken saat ikiyi buluyor.
İnan aynen öyle bağımlılık resmen, bazen o kadar çok oturuyor ki başında, artık yerli yersiz tribe giriyorum, benimle değil bilgisayarınla uyu diyeYaaaa simdi anlaşıldı..
Benim esimin de isi bilgisayarla ve home ofis çalışıyor tabi sabahlara kadar ayakta. Mesela benim uykum geliyor,hadi odamiza gecelim diyorum. Aşkım ben gelirsem uykum gelir orda diyor isim var diyor. Saat 5 bu arada bunu dediğindeben odaya geçiyorum elimde telefon saga dön sola dön ya uyuyorum,ya uyumuyorum
O bilgisayar olayi sıkıntı. Bir de bağımlılık boyutu da var tabi. Napalim ama ekmek parasi neticede canım gunduz evde cok isin olmuyorsa 11 degilde daha gec vakitlere kadar uyu bence..
Sen bu günlerini çok arayacaksınYaaaa simdi anlaşıldı..
Benim esimin de isi bilgisayarla ve home ofis çalışıyor tabi sabahlara kadar ayakta. Mesela benim uykum geliyor,hadi odamiza gecelim diyorum. Aşkım ben gelirsem uykum gelir orda diyor isim var diyor. Saat 5 bu arada bunu dediğindeben odaya geçiyorum elimde telefon saga dön sola dön ya uyuyorum,ya uyumuyorum
O bilgisayar olayi sıkıntı. Bir de bağımlılık boyutu da var tabi. Napalim ama ekmek parasi neticede canım gunduz evde cok isin olmuyorsa 11 degilde daha gec vakitlere kadar uyu bence..
Ne demek kendi hür iradenle uyumamakYaaaa simdi anlaşıldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?