Uyku düşmanım sanki

SMMRR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
341
129
33
Arkadaşlar şu saatte konu acmamdan da anlayacağınız üzere uyku problemim var eşim sabah yedide işe gidiyor bu nedenle ben altıda uyanıp ona kahvaltı hazirliyorum, o gittikten sonra tekrar uyuyor saat onda uyanıyordum. Gece de geç uyuyoruz iki yi buluyor odamıza geçmemiz. İlk sıralar sorun olmuyordu dinçtim kalkıp kahvaltısını hazirliyordum ama aradan biraz zaman geçince dengem şaştı sabahları uyanamiyorum ve aç gidiyor bu da benim içime dert oluyor. Artık geceleri uyuyamıyorum' ya uyanamazsam' korkusuyla altıya kadar bekliyorum, kahvaltıyı hazırlıyorum, yedide onu ise gonderiyorum sonra uyuyup onbir de uyanıyorum. Ve zombi gibi dolaşıyorum ortalıkta ne yapmam lazım bilmiyorum ama bu durum çok canımı sıkıyor

Neden 2ye kadar ayaktasınız ? Ve neden kahvaltı hazırlamak zorundasınız ?
He cözüm olarak illa siz hazırlamak zorundaysanız;
İkiye kadar uyumamazlık yapmamayla baslayın
Belirli saatten sonra cay kahve enerji verici besinler tüketmeyin
Geceden kahvaltı tabagı hazırlayıp buzdolabına strecleyip yatın
Kettle a su koyun bardaga bi tane sallama cay atın uyanınca basıp üstüne eklesin
Ocagada suyun icinde yumurtayı koyun onunda altını acsın pişince yesin

Ben de aynı durumdayım. Hiç uyumayıp akşamı bekleyip uyumayı düşünüyorum. Bu şekilde düzene girebilir gibi. Sabah da kalkınca tekrar uyumayacağım ki gece yine uykum gelmiyor döngüsüne girmeyeyim. Çocuğunuz, bebeginiz yoksa deneyin bence siz de. Gün içinde biraz zombi gibi oluruz ama düzene girebilir böyle.

Girmez güzelim ben 30 senedir uyumuyorum neredeyse. Moralini bozmak istemezdim ama.. malesef durum bu.isin kotu yanı doktora gittiğiniz de de ilac vermekten baska birsey yapmiyor oda bir sure sonra bağımlılık yapıyor

Iste en kötü şey.
Saat 11 ile 4 arasi salgilanan melatonin hormonu (yanlışım varsa düzeltin) salgilanmiyor.
Bu bir alışkanlık oldu herhalde sizde.
Ancak kan değerlerinize ozellikle tiroidlerinize de baktırın.
Uyarıcı şeyler kullanmayin,kahve,sigara,nescafe gec vakitte yani. Gerci o da kisiden kisiye değişir kimine etki etmez kahve
Neden 2 ye kadar oturuyorsunuz peki napiyorsunuz mesela?
Suan bende ayaktayim ve sabah olmadan uyumam.
Ben 30 senedir böleyim nerdeyse ama

İki ye kadar uyumuyoruz çünkü bilgisayar başında işimiz oluyor genelde ikimizin de ben senaryo üzerinde çalışıyorum şu sıralar eşimin işi bilgisayar zaten yazılımcı o, bı nevi yetiştirmenin gereken işler oluyor. Ben kahvaltı hazırlamak zorunda değilim ki hazırlamasam da onun açısından bişey olmuyor, zaten iki lokma şey yiyor ama benim içime sinmiyor biraz hassasiyetim var.ben uyndirmasam O sabah kalkıp kahvaltı yapmaz çünkü uykuya düşkün

Girmez güzelim ben 30 senedir uyumuyorum neredeyse. Moralini bozmak istemezdim ama.. malesef durum bu.isin kotu yanı doktora gittiğiniz de de ilac vermekten baska birsey yapmiyor oda bir sure sonra bağımlılık yapıyor
Evet ama ben uyuyamama problemi yaşamıyorum. Uyku döngümü bozdum malesef. Sabah 6 gibi uyuyup öğleden sonra 3 gibi uyanıyorum. Geceyle gündüzün yerini degistirdim anlayacağınız. Çok sinir bozucu bir şey. Başka türlü düzeltemem gibi geliyor.

Onu da denedim ama olmadı sanki bünyem arsızlaştı.

Aynen katılıyorum ilaç kullanmayı da düşünmüyorum Allah muhtaç etmesin

Sandvic hazırlayın o zaman işe götürsün uykusunuda bölmemiş olursunuz
Madem yapmıyormus kahvaltıda üc asagı bes yukarı günlük yiyecegi herseyi koyun ekmek arasına oh mis
Siz hazırlamasanızda dısardan yiyecegi ya acma pogaca ya sandvic olacak nasılsa

Bende öyleyim yaaa. Sabah 6 7 gibi uyuyup oglen 3 4 gibi kalkiyorum. Aynıymışız bir ara cok saçmalamıştım oglen 11 aksam 7 ye dondurmustum işi. Bu iyi hali deneyin bakalim duzelir oyle ise durum..

Gün içinde birbirimizi görmediğimiz için eve gelince yemekti filimdi zaman gecirmekti derken saat on biri buluyor. Eşim in işi bilgisayar üzerine o onunla mesgul, bende uzun zamandır evde boş oturmaktan sikildigim için iş başvurusu yaptım senaryo yazıyorum bende o saatte birlikte odamıza geçelim diye zamanımı değerlendiriyorum derken saat ikiyi buluyor.

Ayyy çok kötüyms sizinki Allah yardımcınız olsun

Bende öyleyim yaaa. Sabah 6 7 gibi uyuyup oglen 3 4 gibi kalkiyorum. Aynıymışız bir ara cok saçmalamıştım oglen 11 aksam 7 ye dondurmustum işi. Bu iyi hali deneyin bakalim duzelir oyle ise durum..
İnşallah düzelir, bakalım artık

İşte onları yemesi beni rahatsız ediyor zaten ama sandviç çok güzel fikir teşekkür ederim. Tabiki beyefendi ben cocuk muyum beslenme hazirliyosun demezse

Sizin günler geceler hepten kaymış

Yaaaa simdi anlaşıldı..
Benim esimin de isi bilgisayarla ve home ofis çalışıyor tabi sabahlara kadar ayakta. Mesela benim uykum geliyor,hadi odamiza gecelim diyorum. Aşkım ben gelirsem uykum gelir orda diyor isim var diyor. Saat 5 bu arada bunu dediğinde ben odaya geçiyorum elimde telefon saga dön sola dön ya uyuyorum,ya uyumuyorum
O bilgisayar olayi sıkıntı. Bir de bağımlılık boyutu da var tabi. Napalim ama ekmek parasi neticede canım gunduz evde cok isin olmuyorsa 11 degilde daha gec vakitlere kadar uyu bence..

İnan aynen öyle bağımlılık resmen, bazen o kadar çok oturuyor ki başında, artık yerli yersiz tribe giriyorum, benimle değil bilgisayarınla uyu diye onbir den sonra uyuyamıyorum ki kurulu saat gibi kalkyorum

Keşke istem dışı uyku düşmanım olsa
Bende malesef uyumak ısteyıp uykudan ölürken uyayamıyorum çünkü bebek çünkü sıpanın ta kendisi

Sen bu günlerini çok arayacaksın ne demek uykuyu bilinçli olarak reddetmek. Bu nasıl lüx bu nasıl bohem hayat bu nası Ne demek kendi hür iradenle uyumamak. Bu ne bohem hayat bu ne serkest yasam bu ne lüx biz her gece are you readyyy-dyyydyyydyyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…