Evet evet daha bir yılımız bile dolmadı. İnşallah dediğiniz gibi böyle devam eder, iki üç ay sonra 'kahvaltı hazırla' dediği zaman zıkkım ye dememHanimefendi bahsettiğiniz kişi çocuğunuz değil ki, eşiniz. Neyse daha yeni evlisiniz sanırım. Ilk zamanlarda oluyor üzerine düşmeler. Umarım hep böyle kalırsınız, iyi aksamlar
Diğer soyledilerinizi denerim haftasonu aktara gidiyim de Sabah altidan sonra da nasıl uyanık kalcam kiAkşam 7-8'den sonra bir şeyler yemeyin ve kahve,çay gibi şeyler içmeyin. Ha ama papatya çayı veya melisa çayı gibi çaylar siz gevşetip uykuya hazırlayacaktır.
Uyumayı planladığınız saatten 1 saat önce tv, telefon, tablet gibi şeylerden uzaklaşın. Çünkü bu cihazların yaydığı mavi ışık, uykuyu kaçırmaya sebep oluyor. O bir saatte bitki çayınızı içerek biraz kitap okumayı deneyebilirsiniz.
Sabahları da uyandıktan sonra tekrar uyumayın, çünkü öğlene kadar uyuyunca vücut yorulmuyor haliyle sabahlıyorsunuz.
Diğer soyledilerinizi denerim haftasonu aktara gidiyim de Sabah altidan sonra da nasıl uyanık kalcam ki
Annemde öyle ya sabah hava aydınlanınca uyuyor kadın kötü bir durum vallaIste en kötü şey.
Saat 11 ile 4 arasi salgilanan melatonin hormonu (yanlışım varsa düzeltin) salgilanmiyor.
Bu bir alışkanlık oldu herhalde sizde.
Ancak kan değerlerinize ozellikle tiroidlerinize de baktırın.
Uyarıcı şeyler kullanmayin,kahve,sigara,nescafe gec vakitte yani. Gerci o da kisiden kisiye değişir kimine etki etmez kahve
Neden 2 ye kadar oturuyorsunuz peki napiyorsunuz mesela?
Suan bende ayaktayim ve sabah olmadan uyumam.
Ben 30 senedir böleyim nerdeyse ama
Öyle yapablrm aslında teşekkür ederim alarm kurarım o saate. Biliyormusunuz su uyku düzensizliğim yüzünden yemek düzenim de alt üst oldu zaten çok yemek yemiyorum, hepten mahvolduDoğru, o zaman tekrar uyuduğunuzda en geç 9'da falan uyansanız tekrar?
Öyle inanın çok kötü bir durum sabahtan beridir basım çatlıyor gece uyumuyorum diyeAnnemde öyle ya sabah hava aydınlanınca uyuyor kadın kötü bir durum valla
Öyle yapablrm aslında teşekkür ederim alarm kurarım o saate. Biliyormusunuz su uyku düzensizliğim yüzünden yemek düzenim de alt üst oldu zaten çok yemek yemiyorum, hepten mahvoldu
Evet evet daha bir yılımız bile dolmadı. İnşallah dediğiniz gibi böyle devam eder, iki üç ay sonra 'kahvaltı hazırla' dediği zaman zıkkım ye demem
Amin cümlenize inşallah.Öyle inanın çok kötü bir durum sabahtan beridir basım çatlıyor gece uyumuyorum diyeAllah onada şifa versin
Evet evet daha bir yılımız bile dolmadı. İnşallah dediğiniz gibi böyle devam eder, iki üç ay sonra 'kahvaltı hazırla' dediği zaman zıkkım ye demem
Aynen de öyle oluyor yaşayan ölü gibiyim zombi yaniTabi ki uyku hormonları düzenlemesi açısından da çok önemli. Düzenli bir uyku olmayınca ne iştah kalıyor doğru düzgün, ne de bir şeyler yapacak enerji..
Çok teşekkür ederim Allah sizin de muhabbetimiz aşkınızı daim kılsın nazarlardan korusunBen yedi yıldır kahvaltısını ve öğlen yemeğini hazırlayıp yanına veriyorum, ikimiz birlikte çalışırken de böyleydi, şimdi de böyle, 5 aydır çalışmıyorum ama yine sabahları kalkıp akşamdan hazırladığım yemeklerini yemek çantasına yerleştirip, uğurluyorum, camdan arkasından bakıp dua da ederim, hayat arkadaşını önemsemek güzel bir şeydir ödün vermek değildir. Benim onu önemsediğim kadar o da beni önemser, evlilikler böyle böyle pekişiyor, güzel duygular bunlar, iyi bir şey yapıyorsunuz inanın
Maşallah Allah bana da nasip etsinTeşekkür ederim Şu an ben normale döndüm sayılır şükürler olsun ki
Sizin ki çok sorun ama uyuyamiyorsunuz sonrasında altıdan sonra uyumayp ne yapacaksn ki insan çıldırır. O saatte TV de bile mesai baslamyorilk evlendiğimiz aylarda sabahtan kalkip kahvaltı hazırlardım, ama kotu bir huyum var ki sabah bir kere kalktıgım zaman asla uyuyamiyorum bir daha. Artik yoruldugumu farkedince geceden sandviç tost fln hazırlayıp, sen giderken ye ben kalkmayim dediğimde eşim dedi ki, çiçekkiz kahvaltıyı sen yanimda olduğun icin yapiyordum seni gorup sohbet edince mutlu oluyorum, sen yokken ne yapiyim kendimde hazirlarim, iş yerinde de yaparim dedi. Biraz üzülmüştüm ama her sabah 6 da kalkip bir daha asla uyuyamayinca baktim olmayacak, tüm gün zombi gibi gezmek yerine bir daha kahvaltı hazırlamadım ne yapiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?