Uyku düşmanım sanki

Keşke istem dışı uyku düşmanım olsa
Bende malesef uyumak ısteyıp uykudan ölürken uyayamıyorum çünkü bebek çünkü sıpanın ta kendisi
Ay onu yaradana kurban olurum ben Allah eksikliğini vermesin sizede yardımcı olsun

Ne demek istediğini anladım insallah bu günleri coooook ararimmmm
Hahahahhaha hala uyumadim huur irademle hemmmdee

Ben de iki üç haftadır sabah 7-15 arası uyuyabiliyorum. Günlerce hiç uyumayıp akşam normal bir saatte uyuyayım diye denedim ama öyle de olmadı yine gece uykusu uyuyamadım. Süt ve papatya çayı içiyorum bazı akşamlar uykum erken gelsin diye ama yok. Geçen gündüz 11’de kalktım yine ertesi sabah 7’ye kadar uyuyamadım. Şimdi de bu saatte dün 13’te kalkmış ve daha hiç uyuyamamış biri olarak yazıyorum. Konuyu takipteyim umarım bir çözüm çıkar En kötüsü 11-03 arası uykulu oluyorum ama bir türlü uykuya dalamıyorum sonra kaçıyor bu saatlerde geliyor

Ya anlamadigim eli ayagi var kendi bes dakika önce kalksin hazirlasin
Neden bunu dert ediyorsunuz ki kendinize
Esime yapsam da kabul etmez, kendi erken kalkiyor evde ne varsa cikarip yiyor
Gerci ben zaten altida kalkiyorum cocuklari hazirliyorum falan ama esim daha da erken kalkiyor, vardiyali calisiyor
E o saatte de benim sadece kahvalti icin kalkmam abes olur
Size önerim alti zaten normal bir saat, en gec 11 de uyumaya calisin
Vucut egitilebilir, ilk zamanlar zorla gidersiniz uykuya ama bunu aliskanlik yapinca bir zaman sonra da kendiniz uyumak istersiniz
Konrtol edebilirsin kendinle ilgili cogu seyi yani
Sadece irade ve azim gerekiyor
Ilaca falan da gerek yok
Ilk günler zorlanirsin sonra alisir bünyen, pes etme

bırak yapmasın ya koca adam dışarda yer birşeyler ..

Kendi vücudunuza kötülük yapıyorsunuz. Gece uykusu vücudun kendini toparlaması için olmazsa olmaz. Gündüz uykusu onun yerini tutamaz. Ayrıca gece 2 de yatağa gitmek için çok geç. En geç 12 de gidilmeli bence. Çok fazla tv ve akıllı telefon ekranına bakmak uykunuzu kaçırır. Eğer erken uyumak istiyorsanız size kesin bir yöntem söyleyebilirim.

Yatağınıza geçin ve elinize sevdiğiniz bir kitabı alıp okumaya başlayın :) Okurken bile uyuya kalabilirsiniz...

uyku sorununuz var belli de eşinizin eli kolu yok mu? kendi hazırlasın yesin.
uyku sorunu için hergün aynı saatte uykunuz yoksa bile yatağa girmelisiniz. gerektirirse gece boyu uyuyamayin ama yataktan çıkmak yok. tv tablet telefon olamayacak odada.

Sağlıklı olan yatsıdan sonra uyuyup gün doğmadan uyanmaktır. Yatsı sonrası yine erken gelebilir kışın ama 2 ye kadar oturmak da çok geç
Yastığınıza da bir iki damla lavanta yağı damlatın ya da pamuğa damlatıp başucunuza koyun güzel bir uyku çekersiniz inşallah
Öğle de bir saatlik uyku çok iyi diyorlar ben beceremiyorum uyumayı ama siz deneyebilirsiniz
Onun dışında gündüz uykusu çok zararlı insanın ruh halini bile etkiliyor.

Bu gece denizin o zaman insallah ise yarar

Çok haklısınız bende çok rahatsızım ama elimden hiç bişey gelmiyor

Keşke eşimde sizin eşiniz gibi kendi hazırlamak istese. Ama öyle dese de ben güvenmem çünkü uyanmaz tanıyorum bünyem o kadar çok alıştı ki ikiye kadar oturmaya onbirde nasıl yatağa geceblrm blmyorum

Allah yardımcınız olsun. Uyku çok çok büyük bir nimet gerçekten

Gece 2 ye kadar uyanık kalmanız hata. Vücut gece 11 ile 3 arası uykuda kendini yeniler. Gündüzün olduğu kadar gecenin de hikmeti vardır.
Melatonin hormonu için o saatte karanlıkta uyumanız gerekiyor.

Eşiniz 4.5-5 saat uykuyla nasıl çalışıyor anlamadım açıkcası?
Sırf kahvaltı için sabaha kadar oturulur mu?

Uykusuzluk veya düzensiz uyku hastalıklara davetiyedir unutmayın.

Bana kahvaltı hazırla diye tutturmuyorum ki benim evhamligimdan hep ilk geceler soyeldiginiz şeyi çok denedim ve tam aksine sinirleniyodum o konuda biraz deliyim diyeblrm , battaniyeye yastığa vurup hincimi onlardan alıyordum

Geceden hazırlayıp yatın bu sefer ya kalkamazsam derdi olmaz belki uyuyabilirsiniz.

Bir de geçenlerde okuduğum bir araştırma nikotinin, kafeinden çok daha fazla uyku problemine yol açtığını yazıyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…