uyku düzenim çok bozuk:(((

gel kardeş gel bendensin :KK50: sabah 5i buluyor uyumam.mesela şimdi saat 3.15 ya ohoo daha uyumama 2 saat var diye seviniyorum nedense.neyin kafasını yaşıyorum valla bende bilmiyorum :KK53:
Yanlış kıtada doğmuşuz :KK70:Newyork saatine göre yaşıyoruz biz...

Allah Allah. Ben şuan evdeyim herhangi bir işim olmadığı için uykusuz kalsam da geç kalkıyorum o nedenle düzene girmiyor. Ama 5'te yatıp 10 gibi kalkmak zorunda olsam ertesi gün yine aynı şekilde devam etse 5 güne falan düzene giriyor. Yani zorluyorum bunun için.

Kılıçbalığının dediğini yap canım. Melatonin kullan.

Ben de netten bakıyordum şimdi neydi diye:oops:
Aynen melatonin yakıyor bizi kuzum
:KK51:

Haha aynen, bu arada siz benim her gece uyanık olduğuma bakmayın, ders çalışıyorum yoksa şimdiye çoktan kedi gibi kıvrılmıştım yatağa :KK70:

yarın bu işi iyice araştırıp yapıcam mutlaka inşallah olur duacınız olurum vallahi şimdiden çook çok teşekkür ederim size

Araştır canım, gnc, solgar bunlar iyidir. 3mg olanlardan alırsan daha iyi daha yüksek mg ye ihtiyaç yok. Rica ederim.

Haha aynen, bu arada siz benim her gece uyanık olduğuma bakmayın, ders çalışıyorum yoksa şimdiye çoktan kedi gibi kıvrılmıştım yatağa :KK70:

Araştır canım, gnc, solgar bunlar iyidir. 3mg olanlardan alırsan daha iyi daha yüksek mg ye ihtiyaç yok. Rica ederim.
tamamdır hemen not ettim yarın gdip alıcam mutlaka ve deniycem hiç kullanmadım belki işime yarar çok teşekkür ederim

Allah Allah. Ben şuan evdeyim herhangi bir işim olmadığı için uykusuz kalsam da geç kalkıyorum o nedenle düzene girmiyor. Ama 5'te yatıp 10 gibi kalkmak zorunda olsam ertesi gün yine aynı şekilde devam etse 5 güne falan düzene giriyor. Yani zorluyorum bunun için.

Kılıçbalığının dediğini yap canım. Melatonin kullan.

Ben de netten bakıyordum şimdi neydi diye:oops:
Aynen melatonin yakıyor bizi kuzum
:KK51:
5 güne falan düzene giriyor olabilir ben en fazla 2 gün denedim zaten sabahları çok uyuma lüksüm yok oğlum uyutmaz sağ olsun ama bu dediğiniz gbi deneyip ısrarcı olayım belki bu sefer olur

fiterman pharmanin...ilac seklinde ...hap ince uzun ici toz plastik kapsul icinde olanlar varya ondan...gnc nin veya natural bountynin kahverengi yuvarlak olanlarindan degil...avrupadayim simdi..eczanede bundan vardi...hangisi daha etkili bilmiom ama bu cok etkili degil..kac kere aldim uyutmadi..

bu arada allah yardımcınız olsun derslerinizde başarılar dilerim inşallah

kahve varsa bende geleyim:KK55: benimde daha 3 saatim var ama yatıp uykuya dalsam 1 saate kalmadan eşim gelecek o gelmeden oğlum 2 kere daha kalkar
ah canım ya işte bu kahvelerde beni cin gibi yapıyor.günde 2 kez türk kahvesi,gecede sade filtre kahve içiyorum :( yarasa gibi dolanıyorum evin içinde.bide çocuğun varmış senin durumun dahada zor.nolcak bizim halimiz böyle :(

fiterman pharmanin...ilac seklinde ...hap ince uzun ici toz plastik kapsul icinde olanlar varya ondan...gnc nin veya natural bountynin kahverengi yuvarlak olanlarindan degil...avrupadayim simdi..eczanede bundan vardi...hangisi daha etkili bilmiom ama bu cok etkili degil..kac kere aldim uyuymadi..
Bende sadece GNC ve Solgar işe yarıyor diğer markalar maalesef. Bu arada Nature Bounty Solgarındır, aklında olsun.Normalde beyaz renkli olması lazım ama, kahverengi neden anlamadım.

ah canım ya işte bu kahvelerde beni cin gibi yapıyor.günde 2 kez türk kahvesi,gecede sade filtre kahve içiyorum :KK43: yarasa gibi dolanıyorum evin içinde.bide çocuğun varmış senin durumun dahada zor.nolcak bizim halimiz böyle :KK43:
ay bilmiyorum ki ben kahveyi içersem kahvaltıdan sonra 1 2 saat içinde saati geciktirirsem sanırım yatağın içine girmeyi unutmam lazım işimiz zor tez zamanda düzelir inşallah

yaramaz yaaa iyi bilirim bende bu aralar ders calısıyorum beyın yoruluyo o yuzden erken yatıyorum yoksa sabah 8 9 da yatıp 3 4 Allah ne verdiyse:KK53::KK53:

İşimiz zor canım, sana da kolaylıklar dilerim...

haklısın valla :-) benim ailemde böyleydi canım.rahmetli babam 5den önce uyumazdı.anneannemden "bu evin eşiğinden giren uyumuyor" derdi :KK73:

Bizim aile gibi... Bir ağabeyim bize benzememiş, saat 22:00 oldu mu gözü yatağını arar, yastığa 5 kala uyur

Back
X