- 2 Eylül 2007
- 17.020
- 12.642
- 823
Yanlış kıtada doğmuşuzgel kardeş gel bendensinsabah 5i buluyor uyumam.mesela şimdi saat 3.15 ya ohoo daha uyumama 2 saat var diye seviniyorum nedense.neyin kafasını yaşıyorum valla bende bilmiyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış kıtada doğmuşuzgel kardeş gel bendensinsabah 5i buluyor uyumam.mesela şimdi saat 3.15 ya ohoo daha uyumama 2 saat var diye seviniyorum nedense.neyin kafasını yaşıyorum valla bende bilmiyorum
![]()
he ya sorma telefona kaydedip dinletiyom adam gene kabul etmiyor o ben değilim diye uyuyon yetmiyor bide horluyon ama bide beni düşün diyom benimde çok uykum var zorlanıyorum diyo halenaynen horlar bıde(
Allah Allah. Ben şuan evdeyim herhangi bir işim olmadığı için uykusuz kalsam da geç kalkıyorum o nedenle düzene girmiyor. Ama 5'te yatıp 10 gibi kalkmak zorunda olsam ertesi gün yine aynı şekilde devam etse 5 güne falan düzene giriyor. Yani zorluyorum bunun için.
Kılıçbalığının dediğini yap canım. Melatonin kullan.
Ben de netten bakıyordum şimdi neydi diye
Aynen melatonin yakıyor bizi kuzum![]()
yarın bu işi iyice araştırıp yapıcam mutlaka inşallah olur duacınız olurum vallahi şimdiden çook çok teşekkür ederim size
Saf melatonin mi yoksa karışık mı? Markası nedir? Birde şu an içtiysen koşa koşa yatmaya gitmen lazım, ışık olursa melatonin salgılanmaz.KIlIcbaligi melatonin beni uyutmuyo...ama son care aldim bi tane yuttum simdi ...evde var...
tamamdır hemen not ettim yarın gdip alıcam mutlaka ve deniycem hiç kullanmadım belki işime yarar çok teşekkür ederimHaha aynen, bu arada siz benim her gece uyanık olduğuma bakmayın, ders çalışıyorum yoksa şimdiye çoktan kedi gibi kıvrılmıştım yatağa
Araştır canım, gnc, solgar bunlar iyidir. 3mg olanlardan alırsan daha iyi daha yüksek mg ye ihtiyaç yok. Rica ederim.
Haha aynen, bu arada siz benim her gece uyanık olduğuma bakmayın, ders çalışıyorum yoksa şimdiye çoktan kedi gibi kıvrılmıştım yatağa![]()
tamamdır hemen not ettim yarın gdip alıcam mutlaka ve deniycem hiç kullanmadım belki işime yarar çok teşekkür ederim
Allah zihin açıklığı versin tatlıımm![]()
5 güne falan düzene giriyor olabilir ben en fazla 2 gün denedim zaten sabahları çok uyuma lüksüm yok oğlum uyutmaz sağ olsun ama bu dediğiniz gbi deneyip ısrarcı olayım belki bu sefer olurAllah Allah. Ben şuan evdeyim herhangi bir işim olmadığı için uykusuz kalsam da geç kalkıyorum o nedenle düzene girmiyor. Ama 5'te yatıp 10 gibi kalkmak zorunda olsam ertesi gün yine aynı şekilde devam etse 5 güne falan düzene giriyor. Yani zorluyorum bunun için.
Kılıçbalığının dediğini yap canım. Melatonin kullan.
Ben de netten bakıyordum şimdi neydi diye
Aynen melatonin yakıyor bizi kuzum![]()
Tolinim bizim gibi kronik uykusuzların kafasına tava ile vursan bile işe yaramıyor.melisa cayı ıcın işe yarıyoo![]()
yaramaz yaaa iyi bilirim bende bu aralar ders calısıyorum beyın yoruluyo o yuzden erken yatıyorum yoksa sabah 8 9 da yatıp 3 4 Allah ne verdiyseTolinim bizim gibi kronik uykusuzların kafasına tava ile vursan bile işe yaramıyor.![]()
bu arada allah yardımcınız olsun derslerinizde başarılar dilerim inşallahHaha aynen, bu arada siz benim her gece uyanık olduğuma bakmayın, ders çalışıyorum yoksa şimdiye çoktan kedi gibi kıvrılmıştım yatağa
Araştır canım, gnc, solgar bunlar iyidir. 3mg olanlardan alırsan daha iyi daha yüksek mg ye ihtiyaç yok. Rica ederim.
ah canım ya işte bu kahvelerde beni cin gibi yapıyor.günde 2 kez türk kahvesi,gecede sade filtre kahve içiyorumkahve varsa bende geleyimbenimde daha 3 saatim var ama yatıp uykuya dalsam 1 saate kalmadan eşim gelecek o gelmeden oğlum 2 kere daha kalkar
Bende sadece GNC ve Solgar işe yarıyor diğer markalar maalesef. Bu arada Nature Bounty Solgarındır, aklında olsun.Normalde beyaz renkli olması lazım ama, kahverengi neden anlamadım.fiterman pharmanin...ilac seklinde ...hap ince uzun ici toz plastik kapsul icinde olanlar varya ondan...gnc nin veya natural bountynin kahverengi yuvarlak olanlarindan degil...avrupadayim simdi..eczanede bundan vardi...hangisi daha etkili bilmiom ama bu cok etkili degil..kac kere aldim uyuymadi..
ay bilmiyorum ki ben kahveyi içersem kahvaltıdan sonra 1 2 saat içinde saati geciktirirsem sanırım yatağın içine girmeyi unutmam lazım işimiz zor tez zamanda düzelir inşallahah canım ya işte bu kahvelerde beni cin gibi yapıyor.günde 2 kez türk kahvesi,gecede sade filtre kahve içiyorumyarasa gibi dolanıyorum evin içinde.bide çocuğun varmış senin durumun dahada zor.nolcak bizim halimiz böyle
![]()
Teşekkür ederim Doktora yapıyorum, zor bir süreç... Güzel dualara ihtiyacım var, çok sağol.bu arada allah yardımcınız olsun derslerinizde başarılar dilerim inşallah
haklısın vallaYanlış kıtada doğmuşuzNewyork saatine göre yaşıyoruz biz...
yaramaz yaaa iyi bilirim bende bu aralar ders calısıyorum beyın yoruluyo o yuzden erken yatıyorum yoksa sabah 8 9 da yatıp 3 4 Allah ne verdiyse![]()
haklısın vallabenim ailemde böyleydi canım.rahmetli babam 5den önce uyumazdı.anneannemden "bu evin eşiğinden giren uyumuyor" derdi
![]()