uyku eğitimi ve emerek uyuma

aslimerhaba

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2024
43
8
6
Merhabalar kızlar.

7 aylık bir kızım var, emerek uyumaya alıştı. Başka türlü çok nadir uyuyor. Uyku eğitimi için biriyle anlaştım ilk gece o kadar ağladı ki, ve gece de bir türlü uykuya dalamadı ki emzirdim uyuttum. Ertesi sabah tekrar denedim emzirmeden uyutmayı yine çok ağladı dayanamadım. Aslında her ağlamasında kucağa almalı bir eğitim bu ama yine de kucağıma geldiğinde bile tam anlamıyla sakinleşemedi kızım. Napsam bilmiyorum, etrafımdaki herkes boşver şimdilik böyle gitsin diyor. Eşim de verdiğimiz parayı falan umursamıyor yani istemiyorsan sonra da denersin üzülme diyor. İleride gece beslenmesini keserken problem olacak gibi geliyor bu konu bana. Gece en az 4 kez kalkıyor kızım, zorlanıyorum bu konuda. Tavsiyeleriniz nedir acaba😢

Merhabalar kızlar.

7 aylık bir kızım var, emerek uyumaya alıştı. Başka türlü çok nadir uyuyor. Uyku eğitimi için biriyle anlaştım ilk gece o kadar ağladı ki, ve gece de bir türlü uykuya dalamadı ki emzirdim uyuttum. Ertesi sabah tekrar denedim emzirmeden uyutmayı yine çok ağladı dayanamadım. Aslında her ağlamasında kucağa almalı bir eğitim bu ama yine de kucağıma geldiğinde bile tam anlamıyla sakinleşemedi kızım. Napsam bilmiyorum, etrafımdaki herkes boşver şimdilik böyle gitsin diyor. Eşim de verdiğimiz parayı falan umursamıyor yani istemiyorsan sonra da denersin üzülme diyor. İleride gece beslenmesini keserken problem olacak gibi geliyor bu konu bana. Gece en az 4 kez kalkıyor kızım, zorlanıyorum bu konuda. Tavsiyeleriniz nedir acaba😢
Bebekler emerek uyumayı seviyorlar. Evet anneye zor oluyor ama bebek için katlanılabilir. 22 ay oğlumu emzirerek uyuttum. Memeyi bıraktıktan sonra kendi uyumaya başladı. Uyku eğitimi altında bebeklerin ağlatılmasına karşıyım. Çok küçükler, onların memeye ihtiyacı var.

Meme emdiği sürece düzenli uyku çok zor. 12. Ayda memeyi bıraktı uykulari düzene girdi

Eğer işe gitmiyorsanız ve baslamayacaksanız bence sorun yok zaten zamanla kendim uyuycam diyorlar benim büyük kızım 2 bucuk yaşında kendim uyuycam diyor sarilmamizi bile istemiyor 2 yaşından sonra artık kopuyorlar bizden bence bol bol sarılıp emzirin uyutun bana saçma geliyor bebekleri o kadar ağlatan uyku eğitimleri bebek kendini nasıl güvende hissediyorsa öyle uyumalı benim 1 yaşında ki bebegim de hala emerek uyuyor ben şahsen rahatsız olmuyorum ama 3 ay sonra ise başlayacağım benide bu korkutuyor çünkü sadece emerek uyuyor başka türlü asla uyumuyor bakalım inşallah 3 ayda sallayarak vs uyutmaya alistirabilirim eger alistiramazsam ucretsiz izne devam edeceğim ondan önemli değil diye düşünüyorum

Merhabalar kızlar.

7 ay çok küçük değil mi ya emerek uyumayı kesmek için ? 17 ay olsa anlarım da

Benimki 23 aylık emmeden uykuya geçiş yapamıyor 7 ay ne diyebilirim bil3medim

Back
X