kim hangi kaynak ne derse desin ağlata ağlata uyku eğitimine karşıyım iki çocuk annesiyim yanına uzanır güzel sözler mırıldanır öper okşarım uyurlar tek dikkat ettiğim uyku saatini asla atlamam hatta mümkünse bir yere gittiysem evime o saatte dönerim tabi her anne ve bebek farklıdır bu benim yöntemim
Bende uyku saatini aksatmam ama ben biraz kolaya kaçıp hemen uyusun diye sallıyorum 3.5 yaşında olacak birdebenim suçum yani
MorSeker sen özeleştiriyi yapıp suçunu bulmuşsun evet yanına uzanmakta uykuya geç dalan çocuk için zor biraz vakit gerekebiliyor benim biri 6 yaşında biri 16 aylık en zor kısmı başkasının evinde çocuğumla birlikte yatmam gerekmesi durumu onun için eve dönüş şart
Biraz kafam karisti. Ben uykuya cok onem veren biriyim vede uykusuzluga dayanamayan... Melegimiz sag salim gelsin de, sık sık uyansin napalim :) hem yaziya gore sık uyanması daha iyiymis ani bebek ölümleri olabiliyormus derin uykudaBir de bakin burda uyku egitimiyle igili bir yazi var.farkli bi bakisacisi...karar sizin..http://m.milliyet.com.tr/pembenar/-uyku-egitimi-nin-zararlari-pembenar-detay-bebek-1563678/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?