- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.555
- 548
- Konu Sahibi BettyRuble
-
Tekrarlar tekrarlamaz gidicem.Doktora gideceksin
Bir gece makinelere bagli hastanede uyuyacaksin
Kontrol sonucuna gore uyku apnesi olup olmadigina karar verilecek
Ona gore tedavi uygulanacak
Yorgundum spor yapmıştım bir de çok aç uyudum. Bilemiyorum umarım ondandır.Yorgun veya stressliysen olur. Donemlik birsey biara bana da her gece oluyordu bazende tek gecede bikac sefer oluyordu. 2-3 aylik ara verip sonra tekrsr olmaya basliyordu. Son 1 yildir yasamadim hic birsey yapmadim.
Yorgundum spor yapmıştım bir de çok aç uyudum. Bilemiyorum umarım ondandır.
Hmm çok mantıklı. Stres değil de vücudum yorgundu ve uyku saatimi çoook geçirmiştim. Zavallı vücudum alfadan gamaya geçmiş demek hemen :) normalde 12 gibi uyurum 3 te uyudum o gece.stress... sinav dönemi cok olurdu bende
yada asiri yorgunsan olur uyku dönemi alfa beta gama siralama var diye okumustum. cok yorgunsan alfadan direk gammaya atliyormus vüjüt ama beyin hala uyanik ondan olurmus... baya matamatiksel oldu. acil sifa diliyorum aksamlari stressden uzak dur. bitki cayi ic kafaya herseyi takma
Uykumu çok geciktirdim o gece. Böyle etki yapacağını bilsem yatar uyurdum ya. Normalde 12 gibi uyurum 3’e kadar erteledim.Yorgunluk derken beyin yorgunlugu veya asiri uykusuzluk. Spor bende yapiyorum oyle bir etkidi olmadi ama beyin olarak yorgunsam veya beyin olarak ve bu devamli oluyorsa ozaman uyku felci oluyordu.
Ben valla üzülüyorm halime ya sabah iş var berbat bir uyku cks gamsız olamıyorum.Uyku eeg si çekileceksin
Bende çok yorgunsam sık sık olur ama ben gamsızım galiba sıçra uyu sıçra uyu şeklinde geceye devam edebiliyorum :)
Haftada 1 gün yüzüyorum o akşamlar da bebek gibi uyuyorum zaten :)Stressden oluyor. Sinav dönemi olmuştu bende. Meditasyon iyi geliyor. Ben ilac kullanmadim. Sadece meditasyon ve yüzme/sauna ile çözdüm sorunu
Stres, yorgunluk, yatış pozisyonu gibi etkenler sebep oluyor, mesela genel olarak sırt üstü mü uyursunuz veya sol tarafınıza mı? Sırt üstü ya da sola doğru yatma şekli uyku felcini tetikliyor çünkü.Yorgundum spor yapmıştım bir de çok aç uyudum. Bilemiyorum umarım ondandır.
Sırt üstü hiç. Sağ sol ise karışık o anki moduma göre.Stres, yorgunluk, yatış pozisyonu gibi etkenler sebep oluyor, mesela genel olarak sırt üstü mü uyursunuz veya sol tarafınıza mı? Sırt üstü ya da sola doğru yatma şekli uyku felcini tetikliyor çünkü.
Dün yorgunmuşsunuz, yorgunlukta yapıyor, ah bir de aşırı uykusuzluk sonrası da olduğu oluyor, ben de yaşıyorum ara sıra, çok denedim fazla uykusuz kaldıysam, soluma yattıysam muhakkak olur meret :)Sırt üstü hiç. Sağ sol ise karışık o anki moduma göre.
Bu aralar gergin huzursuz bi ruh halindeysen ondan kaynaklanabilir diye düşünüyorumKızlar merhaba!
Ya bu uyku felci denen şey..
Arada 2-3 ayda bir oluyor bende ama şu şekilde..
Uykumda kasılıyorum hop uyanıyorum gevşiyorum, tam uykuya dalacakken bir daha..
Tekrar tekrar oluyor bu..
Öf bir de dün gece en fenasını yaşadım saatlerce uyuyamadım ardarda belki de 10 kez oldu üzüldüm kendime..
O sebeple konuyu açtım benim gibi yaşayan var mı bu durumu?
Çözüm bulabildiniz mi?
Nadir baya, çok rahatsız etmiyordu ama dün gece yorgun düştüm artık kasılmaktan..
Not:Lütfen dini yorumlar yapmayın dini hassasiyeti olan bir insanım, ilgisi olmadığını düşünüyorum, tıbbi bir şey bu. Ban yemeyelim gereksiz yere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?