- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi PammukSeker
-
aynı dertten ben müzdaribim napcam bilmiyorum bide ben evliyim canım yaa çok kötü bi durum bu
aynı sorunu yaşıyorum canım bnde
2.öğretimim bi de ben derler 5 den sonra başlıyo onun vermiş olduğu rahatlıkta vat şimdi2-3 gbi yatıyorum
ama kışın 4-5 i buluyo çok kötü oluyo sonra taa öğlen kalkıyorum
annem gece uykusu başkadır sen öğleyey kadar uyusanda yine yorgun hissedersin der hep ama pek değişmiyo benim durum
sabah saati kurup mecburen erken kalkicaksin, okuldan sonrada kesinlikle sekerleme yapmak yasaklmaz:
bak aksam nasil uykun geliyomirmirmirmir
kansızlık vitamin eksikliği insanı halsiz ve sürekli uyuma isteği verir.isterseniz bir doktora gidin
kansızlık vitamin eksikliği insanı halsiz ve sürekli uyuma isteği verir.isterseniz bir doktora gidin
gece 3'e kadar yatmamanın sebebi nedir?
eğer internet gibi bir cevabın varsa, kendini kontrol edemiyorsun demektir. bir uzmandan yardım almanı tavsiye ederim.
kardesiminde uyku problemi var ve bu mutlaka doktora gidilmesi gereken bir durum
kardesim okulu olmasına ragmen sabahı görmeden uyuyamazdı...uyuyuncada kalkmak bilmezdi doktora giti ve doktor ilaç vitamın ılacları vs. verdi şuanda ıyı
tatilde olsam cevabım internet olurdu ama üni.de kaldığım evde zaten internet yok...
Yatağa yatsam bile uyuyamıyorum kendimi ne kadar zorlarsam zorlayayım
Keza uyusam bile yine erkenden rahatlıkla kalkma gibi bi durumum olmuyor.
gün içinde 30 dk lık normal tempolu yürüyüş yapabilirsin aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?