Uyku Problemi.

deniziminincisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
429
405
86
Arkadaslar benim asiri derecede uyku sorunum var.
Uyumaya calissamda uyuyamiyorum. Son bi kac yildir vardi ama son bir yildir bu sorun tavan yapti dibilirim. Uyuyamiyorum, uykum gelsede olmuyo. Ancak gunduz cok yorulmam lazim o sekilde en erken 12 de uyuyabiliyorum. Oda uzun bir suredir yok zaten. Sabah erken kalkin diyeceksiniz cok denedim. Nadir aksama kadar bi iki defa sabredebildim. Digerlerinde mutlaka gun icinde yine uyudum. Calisiyordum calisirken bile bir kez erken uyudugumu hatirliyorum oda 11.30 du sanirim. Soayal de bir insanim, surekli evde degilim. Yani bunu nasil cozerim cikamadim isin icinden.
Saat 10 da 11de uyuyan insanlari oyle kiskaniyorum ki. Ben sabaha kadar oturuyorum. Yani her gun 4- 5-6-7 olabiliyor degisiyor. Sonrada uyuyorum.
Asil sorun bundan sonra basliyor aslinda. Butun yemek duzenim bozuk. Gec kalkmak sinirlerimi bozuyor. Tum gunum ölüyor. Biyere gidecegim zaman 5 saatlik bi uykuyla gitmis oluyorum genelde. Motivasyonum dusuyor vs vs bin tane sey sayarim.
Yani bu durumdan cok huzursuzum cok.

Bende aynısıyım napıyosun dersenız hıc bıse sankı gece bana samimi gelıyo gece benım dunyam baslıyo ama gunduz bı tuhaf duzenımı kendım bozdum günümün yarısı gıdıyo kılo alıyorum duzensız beslenme ama karar verdm bugun erken kalkıcam ve gunduz uyumayacagım !!

Cok kotu bi alisknlik.cok sikintisini yasiyorum bende.gec yatip gec uyandgimdan gunduz evde is yapasim bile gelmyor uyku duzeni olamyinca surekli bi yoegunluk hissi oluyor insanda.bnunla ilgli psikytriye gtmstm sacma gelen biseyler soledi bide ilac vermsti.ilaci kullanmadm ama kullansamda bu problem hep kalicak bnde gbime gelio.hep ozenmisimdir erkn yatp erken kalkanlara.

Kitap okuyordum baktim uykum iyice acildi kk ya girdim, konu mu acsam derken sizin konunuzu gordum.
Tam olarak beni tarif etmissiniz sanki.
Gunde toplam 5saat uyuyorum ama 3u gece ise 2si ogleden sonra

Aynı ben bende yatamıyorum gecenin 5 inde burda olmamızdan belli zaten

bide insan acıkıyor ya sabaha kadar suan benim oldugu gibi resmen gecede gunduzu yasıyoruz ama yani 11-12den sabah 5e kadar koca zaman kıyamıyorum uykuda harcamaya ama sabah 6 dan oglen 12 ye kdr olan zaman sıkıcı uykuda harcanabilir geliyor dusunceye bak artı bide sunuda ekliym ıq seviyesi yuksek olan insanlar uyku sorunu yasarmıs

uyku problemi üstüne yeme bozukluğu üstüne kilo problemi nasıl kurtulacağım bu gece bu başlığı açmak isteyen çok kişi vardı heralde

Acıkmak ahh ahh dolabı acıp yıyememek yedıkten sonra vıcdan azabı duymak hele bıde sımdı rejımdeyım Ayrıca fazla zekıyiz ozaman hahayyyt

oley o zamamn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…