- 17 Eylül 2013
- 429
- 405
- 86
- Konu Sahibi deniziminincisi
-
al benden de o kadar!
aslinda baksan 6-7 saat uyumus gec yatip gec kalkinca.. oluyoruz, oyle 10-11 saat degil, ama ne duzen kaliyo ne de gunun bereketibende de alışkanlık oldu
her gece 03:00 yatıp sabah 08:00 kalkıyorum
daha önce uyku tutmuyor
gerçi bu gece bi konuya takıldım, bu saate kaldım
senin yine iyiymis, 8de uyaniyosan..bende de alışkanlık oldu
her gece 03:00 yatıp sabah 08:00 kalkıyorum
daha önce uyku tutmuyor
gerçi bu gece bi konuya takıldım, bu saate kaldım
gunler de kisa, iyice kaciriyoruz bereketi..Kitap okuyordum baktim uykum iyice acildi kk ya girdim, konu mu acsam derken sizin konunuzu gordum.
Tam olarak beni tarif etmissiniz sanki.
Gunde toplam 5saat uyuyorum ama 3u gece ise 2si ogleden sonra
Koptum ahahahaAynı ben bende yatamıyorum gecenin 5 inde burda olmamızdan belli zaten
aynen oyle!gunler de kisa, iyice kaciriyoruz bereketi..
Acıkmakbide insan acıkıyor ya sabaha kadarsuan benim oldugu gibi resmen gecede gunduzu yasıyoruz ama yani 11-12den sabah 5e kadar koca zaman kıyamıyorum uykuda harcamaya ama sabah 6 dan oglen 12 ye kdr olan zaman sıkıcı uykuda harcanabilir geliyor dusunceye bak artı bide sunuda ekliym ıq seviyesi yuksek olan insanlar uyku sorunu yasarmıs
bak o kotu gece birsey yemeden abur cubur atıstırmadan duramıyorum benAcıkmakahh ahh dolabı acıp yıyememek yedıkten sonra vıcdan azabı duymak hele bıde sımdı rejımdeyım Ayrıca fazla zekıyiz ozaman hahayyyt
oley o zamamnbide insan acıkıyor ya sabaha kadarsuan benim oldugu gibi resmen gecede gunduzu yasıyoruz ama yani 11-12den sabah 5e kadar koca zaman kıyamıyorum uykuda harcamaya ama sabah 6 dan oglen 12 ye kdr olan zaman sıkıcı uykuda harcanabilir geliyor dusunceye bak artı bide sunuda ekliym ıq seviyesi yuksek olan insanlar uyku sorunu yasarmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?