- 3 Ekim 2007
- 14.641
- 36.615
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi deniziminincisi
-
Aynı benim geçen seneki halim bu kadar olmaz ben de senin gibiydim su son 1 aydır mükemmel bir uyku düzenim var aslında ben diyete başladm bu yüzden erken kalkıp sağlıklı kahvaltı yapmam gerekiyor diye erken kalkmaya başladım alem kurdum ve telefonu uzak bi yere koydum zaten kalkıp kapatıp geri yatmak istemedim ilk zamanlar çok uykusuz dum ama zamanla 12 te kadar dayanamaz hale geldm çokta enerjik hissediyorumArkadaslar benim asiri derecede uUyumaya cadüzenim a uyuyamiyorum. Son bi kac yildir vardi ama son bir yildir bu sorun tavan yapti dibilirim. Uyuyamiyorum, uykum gelsede olmuyo. Ancak gunduz cok yorulmam lazim o sekilde en erken 12 de uyuyabiliyorum. Oda uzun bir suredir yok zaten. Sabah erken kalkin diyeceksiniz cok denedim. Nadir aksama kadar bi iki defa sabredebildim. Digerlerinde mutlaka gun icinde yine uyudum. Calisiyordum calisirken bile bir kez erken uyudugumu hatirliyorum oda 11.30 du sanirim. Soayal de bir insanim, surekli evde degilim. Yani bunu nasil cozerim cikamadim isin icinden.
Saat 10 da 11de uyuyan insanlari oyle kiskaniyorum ki. Ben sabaha kadar oturuyorum. Yani her gun 4- 5-6-7 olabiliyor degisiyor. Sonrada uyuyorum.
Asil sorun bundan sonra basliyor aslinda. Butun yemek duzenim bozuk. Gec kalkmak sinirlerimi bozuyor. Tum gunum ölüyor. Biyere gidecegim zaman 5 saatlik bi uykuyla gitmis oluyorum genelde. Motivasyonum dusuyor vs vs bin tane sey sayarim.
Yani bu durumdan cok huzursuzum cok.
Hahah sorma ya canım sıkılsın hemen dert okuyup kendime geliyorum vah vah insanlar ne halde kendine gel majazik diyorum :))Koptum ahahahabide kk ya takılıyorum dertlerı okuyup uzuluyorm falan psıkolojımı bozmaktan zevk alır hale geldım
lafim agzimda kalakaldim, banlandigimi gorunceama sen gidince biz de uzulduk...
umarim uyumana yardimi dokunur en azindan.
senin yine iyiymis, 8de uyaniyosan..
ben cok ictim ondan ama ı-ıh olmadi : )Melisa cayini tavsiye ederim, icer icmez insanin eli ayagi dokuluyo ertesi gun hala sersem sersem geziyo:) deliksiz uyku icin melisa cayi icin!:)
Merak ettım burda neden banlanılır cok eskı uye deglm bılmıyormlafim agzimda kalakaldim, banlandigimi gorunce
yaygin sebep: polemik :Kk53:Merak ettım burda neden banlanılır cok eskı uye deglm bılmıyorm?
A aaaa hıc olurmu ben cok mutevazıyımyaygin sebep: polemik :Kk53:
hakaret, alakasiz ve tahrik edici yorumlar filan da sebeptir.. benimki polemikti ama
burda olduguma gore?A aaaa hıc olurmu ben cok mutevazıyımPekı banlanınca gerı kaldırıyolarmı
Saatin 12 gectıgı nasılda bellı allahım sordugum soruya bak ay ne saf hıssettım kendımı suanburda olduguma gore?
yok olur oyle seyler
Saatin 12 gectıgı nasılda bellı allahım sordugum soruya bak ay ne saf hıssettım kendımı suan
Arkadaslar benim asiri derecede uyku sorunum var.
Uyumaya calissamda uyuyamiyorum. Son bi kac yildir vardi ama son bir yildir bu sorun tavan yapti dibilirim. Uyuyamiyorum, uykum gelsede olmuyo. Ancak gunduz cok yorulmam lazim o sekilde en erken 12 de uyuyabiliyorum. Oda uzun bir suredir yok zaten. Sabah erken kalkin diyeceksiniz cok denedim. Nadir aksama kadar bi iki defa sabredebildim. Digerlerinde mutlaka gun icinde yine uyudum. Calisiyordum calisirken bile bir kez erken uyudugumu hatirliyorum oda 11.30 du sanirim. Soayal de bir insanim, surekli evde degilim. Yani bunu nasil cozerim cikamadim isin icinden.
Saat 10 da 11de uyuyan insanlari oyle kiskaniyorum ki. Ben sabaha kadar oturuyorum. Yani her gun 4- 5-6-7 olabiliyor degisiyor. Sonrada uyuyorum.
Asil sorun bundan sonra basliyor aslinda. Butun yemek duzenim bozuk. Gec kalkmak sinirlerimi bozuyor. Tum gunum ölüyor. Biyere gidecegim zaman 5 saatlik bi uykuyla gitmis oluyorum genelde. Motivasyonum dusuyor vs vs bin tane sey sayarim.
Yani bu durumdan cok huzursuzum cok.
Buraya arkadasın bırı bi cay soylemıstı bı deneyın bence hem nekadar takarsanız okadar problembende aynı durumdayım, işsiz kaldıktan sonra başladı bende bu durum bi senedir böyle yani. bak bu saat oldu hala uyku namına bişi yok sabaha karşı 5 de uyudum dün 12 de kalktım ama gene uykum yok. napıcam bilmiyorum artık sinirim bozulup ağlama nöbeti geçirdiğim bile oluyo. son bi aydır sinirden ağlaya ağlaya uyumaya başladım
Buraya arkadasın bırı bi cay soylemıstı bı deneyın bence hem nekadar takarsanız okadar problem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?