- 4 Temmuz 2014
- 3.508
- 3.431
- 168
- Konu Sahibi deniziminincisi
-
en zekiler olarak suan bir araya gelmiş bulunmaktayızoley o zamamn
bak o kotu gece birsey yemeden abur cubur atıstırmadan duramıyorum ben
en zekiler olarak suan bir araya gelmiş bulunmaktayız
Allahım en azından yanlız olmadıgımı bılmekte rahatlattı Suan dıyettetım cok kılolu degılım ama buaralar gece yemelerı yuzunden kılo aldm Suan cok acım aclıktan aglıcam
gunluk isimi gorecek kadar zeka yeter.en zekiler olarak suan bir araya gelmiş bulunmaktayız
gunluk isimi gorecek kadar zeka yeter.
atomu parcalamak degil uyumak istiyorum
bazen diyorum neden bu kadar zekiyim kahretsin uykumdan oluyorumbenden fiskiriyo o zeka o halde
Hahahahahkahvaltı niyetine ye sendeac ac yatma ya hic uyuyamazsın valla
bizim vucutlar zaten artık geceyi gunduz olarak algıladıgı icin otomatik olarak bize gunduz yedigimiz kilo yaparHahahahahSuan avına sinsice yaklasan aslan gıbı dolaba ılerlıyorum Bakıcam en azından gözüm doysun
Sesli güldümmbizim vucutlar zaten artık geceyi gunduz olarak algıladıgı icin otomatik olarak bize gunduz yedigimiz kilo yapar
Sesli güldümmAy aynen öle hatta suan yersem kahvaltımı yapmıs olacagım mantıklI Vucudumda sapıttı zavallım nezaman acıkacagını bılmıyo
Aynen cok dertlıymısız bu konuda atladık hementersine calısıyorpek iyi yapmıyoruz boyle
konu sahibide uyudubizde bekliyormusuz konu acılsada dokulsek diye
ben saat 6ise kahvalti yapip gune devam ediyorum.HahahahahSuan avına sinsice yaklasan aslan gıbı dolaba ılerlıyorum Bakıcam en azından gözüm doysun
gecenlerde de acılmıstı benzer bi konu ben yine ordaydımAynen cok dertlıymısız bu konuda atladık hemen
ama sen gidince biz de uzulduk...
Ben de aynı konuya takıldım.o değil de konu sahibi bile uyudu biz hala zombi gibi ayaktayız:)bende de alışkanlık oldu
her gece 03:00 yatıp sabah 08:00 kalkıyorum
daha önce uyku tutmuyor
gerçi bu gece bi konuya takıldım, bu saate kaldım
Ben Resmen malak gibi uykudan on kılo aldım hatta 11ben saat 6ise kahvalti yapip gune devam ediyorum.
gece tatli cektiyse kuruyemisle bastiriyorum.
sadece acikma ve notr isem yogurt yiyorum. hem saglikli hem uykuya da yariyor.
kilom nasil? boyle yapmasam 20kilo alirdim sanirim
isin ilginci kahve ve cay tuketimimi azalttigimda uykum hic gelmiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?