- 1 Aralık 2014
- 1.571
- 9.385
- 208
- Konu Sahibi deniziminincisi
-
56dan 67oldum sence yıyeyımmıgecenlerde de acılmıstı benzer bi konu ben yine ordaydımkendine cekiyor bu konular beni ..bende kilo almaya calısıyorum hep derlerya işte gece oturunca kilo alınır yalan yalan o yuzden rahat rahat yemene bak sende
Allah senden razı olsun yarın hemen alıcam inşallah işe yarar. Uykuya hastet kaldım diyebilirim. Benimki ünv yıllarında başladı bölümden dolayı gece sabahlara kadar çizim yap düzensiz uyku. Kaç sene geçti düzelmedi. Denemediğim şey kalmadı. Rutin hayatı çok etkiliyoGeçen gün bi konuya yazmıştım buraya da kopyalıyorum. Hayır duasına ihtiyacım var da bu ara
-----
Milupa gece çayı var.. Humana da var ama milupa full uyku için önerilen bitkiler ve ben milupayı denedim hunana hakkında fikrim yok. İlle de milupa dedim aradım buldum:) e bebekte var mesela.
Uyumak istediğin saatten iki saat önce iç.. Allahhh o nasıl etki.. Elin kolun düşüyor bir yumuş yatak özlemi alıyor içini.. Uyuyosun ya baygın gibi uyuyosun böyle kaliteli bi uyku olamaz.. Ama bir problem varçok afedersin tuvalet için uyandığımda gözümü açamadım ciddiyim on adım atmışımdır gözümü açmaya çalışa çalışa sonra kaldığım yerden devam uyumaya erkek arkadaşıma da götürdüm biraz o da bayılmış kendine de aldı. Ben de önce rezenesini kullanıyodum kutuda onu da gördüm bitsin alırım falan diyodum. Sonra ben de senin gibi konu açtım:) burdan biri önerdi. ALLAH RAZI OLSUN aklıma gelmişken
Canım eğer alerjin falan yoksa muhakkak al. (Bişey tavsiye ederken korkarım da ben. )
Bebekler yetişkinler ve küçük çocuklar için yazıyor üzerinde. Demek ki zararsız.
Önüme gelene anlatıp tavsiye edesim var öyle bir aşığıyım
-----------
İçin içirin
gece oturmalarındanmı aldın kilo yoksa56dan 67oldum sence yıyeyımmıAllahım nişanlıyım şişman gelin olucam Belıme on metre kırmızı kurdelamı baglasınlar ben nerelere gıdeyım nasıl edeyım
bizde cozumu olsa bu saatte burda olurmuyuzKonu basligini uyku problemi olanlar diye degistiriyorum. Bu ne yahu
Bende dedim simdi bana sunu yap bunu yap demislerdir hangi oneriden baslasam diye bi vesle girdim ki
Yasadigimiz sorunlar ayni.
Ben az once yemegimi yedim. Bildiginiz yemek
Neyse artik uyumaya gidiyorum muhtemelen bize yardim edecekler yarin gelecek olanlardir
cumleten İyi uykular
Nerde satılıyo
Gece yemelerindengece oturmalarındanmı aldın kilo yoksa
Allah senden razı olsun yarın hemen alıcam inşallah işe yarar. Uykuya hastet kaldım diyebilirim. Benimki ünv yıllarında başladı bölümden dolayı gece sabahlara kadar çizim yap düzensiz uyku. Kaç sene geçti düzelmedi. Denemediğim şey kalmadı. Rutin hayatı çok etkiliyo
Geçen gün bi konuya yazmıştım buraya da kopyalıyorum. Hayır duasına ihtiyacım var da bu ara
-----
Milupa gece çayı var.. Humana da var ama milupa full uyku için önerilen bitkiler ve ben milupayı denedim hunana hakkında fikrim yok. İlle de milupa dedim aradım buldum:) e bebekte var mesela.
Uyumak istediğin saatten iki saat önce iç.. Allahhh o nasıl etki.. Elin kolun düşüyor bir yumuş yatak özlemi alıyor içini.. Uyuyosun ya baygın gibi uyuyosun böyle kaliteli bi uyku olamaz.. Ama bir problem varçok afedersin tuvalet için uyandığımda gözümü açamadım ciddiyim on adım atmışımdır gözümü açmaya çalışa çalışa sonra kaldığım yerden devam uyumaya erkek arkadaşıma da götürdüm biraz o da bayılmış kendine de aldı. Ben de önce rezenesini kullanıyodum kutuda onu da gördüm bitsin alırım falan diyodum. Sonra ben de senin gibi konu açtım:) burdan biri önerdi. ALLAH RAZI OLSUN aklıma gelmişken
Canım eğer alerjin falan yoksa muhakkak al. (Bişey tavsiye ederken korkarım da ben. )
Bebekler yetişkinler ve küçük çocuklar için yazıyor üzerinde. Demek ki zararsız.
Önüme gelene anlatıp tavsiye edesim var öyle bir aşığıyım
-----------
İçin içirin
Evet doymak bilmiyorum ya. Az önce birsürü şey yedim yine hala açım:)bide insan acıkıyor ya sabaha kadarsuan benim oldugu gibi resmen gecede gunduzu yasıyoruz ama yani 11-12den sabah 5e kadar koca zaman kıyamıyorum uykuda harcamaya ama sabah 6 dan oglen 12 ye kdr olan zaman sıkıcı uykuda harcanabilir geliyor dusunceye bak artı bide sunuda ekliym ıq seviyesi yuksek olan insanlar uyku sorunu yasarmıs
Hahahhaa atheeeeenn :) çok tatlısın:)Cok tesekkur ederiz : )
Ama sen niye bu saatte ayaktasin, cay mi bitti
Saka yapıyoruz canımmm aaBu arada çok zekiyiz biz en zekiöer burda falan muhabbetine sabah uyananların yorumu "körler sağırlar birbirlerini ağırlar" olabilir:) anlamıyolar bizi hiç anlamadılar..hiç:)
Ben Resmen malak gibi uykudan on kılo aldım hatta 11Suan tarcın cayı ıcıyorum dıyet yapmadan ıkı kılo verdım bı haftada ama artık tutmam lazım yoksa yakında haberlerde obez kız kapıdan gecemedi diye reklam olucam
Allah senden razı olsun yarın hemen alıcam inşallah işe yarar. Uykuya hastet kaldım diyebilirim. Benimki ünv yıllarında başladı bölümden dolayı gece sabahlara kadar çizim yap düzensiz uyku. Kaç sene geçti düzelmedi. Denemediğim şey kalmadı. Rutin hayatı çok etkiliyo
Hahahhaa atheeeeenn :) çok tatlısın:)
Ben sınava hazırlanıyorum çalışırken içim daraldı. Çay bitmedi ara verdim:) bitse de alırım hementürk kahvesine talim ben siz uyuyun tabi
:)) kesinlikle o son geceler mahvetti.O son geceye birakmayacaktik...
İnşallah yaaa çok istiyorum:))Bi ara ben de onu denedim ama 49dan birer birer yukseldim
Duzenli hayat; uyku, beslenme, spor.
Oyle agir diyetlere de gerek yok.
Bunlar olmadikca kilo artisina devam ediyorum.
Fakat sizden umitliyim, gelinlik iyi bir motivasyon olacak bence
O son geceye birakmayacaktik...
Iyi calismalar canim,
Basarilar diliyorum...
Azcik sabir kuzum, yaza ferahlayacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?