Uyku Problemi.

gecenlerde de acılmıstı benzer bi konu ben yine ordaydım kendine cekiyor bu konular beni ..bende kilo almaya calısıyorum hep derlerya işte gece oturunca kilo alınır yalan yalan o yuzden rahat rahat yemene bak sende
56dan 67oldum sence yıyeyımmı Allahım nişanlıyım şişman gelin olucam Belıme on metre kırmızı kurdelamı baglasınlar ben nerelere gıdeyım nasıl edeyım

Allah senden razı olsun yarın hemen alıcam inşallah işe yarar. Uykuya hastet kaldım diyebilirim. Benimki ünv yıllarında başladı bölümden dolayı gece sabahlara kadar çizim yap düzensiz uyku. Kaç sene geçti düzelmedi. Denemediğim şey kalmadı. Rutin hayatı çok etkiliyo

bizde cozumu olsa bu saatte burda olurmuyuz dertliyiz dertli bencede yarın gelir sana yardımı dokunacak olanlar

Nerde satılıyo

E bebek diye bi mağaza var internetten de satıyolar ben ordan aldım gidip. Ama milupa gece çayı yaz bulursun herhalde nette başka yerlerden. Ya da ne bileyim markwtlerde de vardır herhalde:) ayy çok güZel vallahi. İki saat sonra falan tam etkiyi sağlıyo hopp yatağın yolunu tutuyosun. Ama dediğim gibi gözümü açamadım

Canıım sağolasın cümlemizden razı olaun inşallah.. Bana da burdan biri söyledi ben de konu açmıştım. İlk içtiğinde bişey yapmadı dedi erkek arkadaşım. Ertesi gün içti bir buçuk iki saat mesajlaştık bana bişey oluyo sarhoş gibiyim demeye başladı : D kasları gevşemiş güldürme etkisi de var mı gülesim geliyo diyodu içinde melisa papatya falan olduğu için zihnini de boşaltır çok kaliteli bi uyku sağlıyor. Akşam içer etkisini gösterince de yatarsın. İnşallahh derdinize derman olur kızlar. Bişey tavsiye ederken çok korkuyorum ama bebeklere bile uygunsa bişey olmaz herhalde:/

Cok tesekkur ederiz : )

Ama sen niye bu saatte ayaktasin, cay mi bitti

Evet doymak bilmiyorum ya. Az önce birsürü şey yedim yine hala açım:)

Bu arada çok zekiyiz biz en zekiöer burda falan muhabbetine sabah uyananların yorumu "körler sağırlar birbirlerini ağırlar" olabilir:) anlamıyolar bizi hiç anlamadılar..hiç:)

Bi ara ben de onu denedim ama 49dan birer birer yukseldim

Duzenli hayat; uyku, beslenme, spor.
Oyle agir diyetlere de gerek yok.
Bunlar olmadikca kilo artisina devam ediyorum.

Fakat sizden umitliyim, gelinlik iyi bir motivasyon olacak bence

O son geceye birakmayacaktik...

Hahahhaa atheeeeenn :) çok tatlısın:)

Ben sınava hazırlanıyorum çalışırken içim daraldı. Çay bitmedi ara verdim:) bitse de alırım hemen türk kahvesine talim ben siz uyuyun tabi

Iyi calismalar canim,
Basarilar diliyorum...

Azcik sabir kuzum, yaza ferahlayacaksin

[QUOTBN"mavibirdenizdim, post: 38798244, member: 649313"]Arkadaslar benim asiri derecede uyku sorunum var.
Uyumaya calissamda uyuyamiyorum. Son bi kac yildir vardi ama son bir yildir bu sorun tavan yapti dibilirim. Uyuyamiyorum, uykum gelsede olmuyo. Ancak gunduz cok yorulmam lazim o sekilde en erken 12 de uyuyabiliyorum. Oda uzun bir suredir yok zaten. Sabah erken kalkin diyeceksiniz cok denedim. Nadir aksama kadar bi iki defa sabredebildim. Digerlerinde mutlaka gun icinde yine uyudum. Calisiyordum calisirken bile bir kez erken uyudugumu hatirliyorum oda 11.30 du sanirim. Soayal de bir insanim, surekli evde degilim. Yani bunu nasil cozerim cikamadim isin icinden.
Saat 10 da 11de uyuyan insanlari oyle kiskaniyorum ki. Ben sabaha kadar oturuyorum. Yani her gun 4- 5-6-7 olabiliyor degisiyor. Sonrada uyuyorum.
Asil sorun bundan sonra basliyor aslinda. Butun yemek duzenim bozuk. Gec kalkmak sinirlerimi bozuyor. Tum gunum ölüyor. Biyere gidecegim zaman 5 saatlik bi uykuyla gitmis oluyorum genelde. Motivasyonum dusuyor vs vs bin tane sey sayarim.
Yani bu durumdan cok huzursuzum cok.[/QUOTE]
Ayni ben bir aydir boyleyim 4-5-6 uyuyorum oncesindede ilkokul 1 den beri 12:30 dan önce uyumazdm.o kadar yoruyorum kendimi uyandıktan sonra gece 11 e kadar sürekli bi is yapiyorum yok uykubirtek şöyle uyuyabiliyorum dua edince okyunca namaz sureleri filan birde gün içinde otobüsle gidiş geliş 3 saat ffilan yol gittiysem otobüsün sesi beynimi mahvediyor ondan sanirim.sizde dua edin benim gibi.simdi uyumayi denicem dua ederek saat kaç olmuş yine

İnşallah yaaa çok istiyorum:))

Tanıdın mı beni:))

Bende yatıyorum bayanlar hava aydınlanınca hıc yatamıyorm gundüz oldu diye hadi iyi geceler gece kuşları

Ben de uyuyamıyorum ve 1-2 ay sonra da bebeğim sayesinde uyuyamicam. Bu günleri değerlendiremiyorum

Varya şuan o kadar dinç ve uykum yok bir haldeyimki ya gündüz z gerçi gündüz dediğim zaten 2-3 bazen 4 te uyaniyorum uyucam diye disari cikmaya bile useniyorum.ama bi isim varsa 2-3 saatlik bazen 1 saatlik uykuyla günü geciriyorum aksama erken yat dimi yok yine bu saati buluyor yatmam.ama su bir ayda 3 kilo vermisim :) gece atistiriyorm bende ama en ufacik bi ses kocaman ses gibi oluyor herkes uyuyo ben geziyorm evde parmak uclarimda resmen ses olacak diyemutfakta duramiyorm pek uyanincada canim yemek istemiyor bbakiyorum hemen aksam olmuş günler kisa zaten neyse cikayim artik uyumayi deneyeyim yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…